• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 37,5%
  • erkek

OY: 9 56,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    16
İnşallah kuzum benim🙏🏻
Daha çok yılınız kaldı mı o taraflarda? 31 ağustosa kadar bir daha gidersin canım gebelikte bayağı ilerlemiş olur inşallah🙏🏻🧿
Ben yolk sacı bile göremediğimden onu bile görsem mutlu olurum şimdilik😅 haftaya hafta içi kalp atışı içinde yine erkenden giderim kan sulandırıcı başlanacak duyulur duyulmaz💜
Umarım gittiğimde hem onu hem kalp atışını duyarım… sonra kendi doktoruma devam edeceğim inşallah🙏🏻
Canım 2 yılımız bitti. Seneye dönme ihtimali iz yüksek ama normalde 5 yıl 😌 2 taraflı yaşıyorum çok yoruyor 2 ev düzeni şimdi de bebişle nasıl olacak nasıl bitecek bakalm. Umarım seneye evimize döneblriz bebişimizle 🥰 sen bence de ihmal etme ve bu süreçte kendine dikkat et. Ben inanıyorum ki duyacaksın. Uyku durumun nasıl benim gelgitli henüz. Öyle kafamı kaldıramıyorum modu vardı 2 gundur o da yok. Ay dün mısır kokusundan mutfaga giremedim çok kötü koktu bana. Sabah da eşim Cole atmıs yyıp kalan kısmı buram buram mutfak kokuyordu😅

Maşallah bebişe ❤️ doktorunuz ısıyla ilgili bir şey söyledi mi acaba? Ben de dün kalp atışı duymak için gitmiştim ama sadece gösterdi bu aşamada dinlemek için erken dedi. 6+1de gitmiştim.
o ne demek :KK76: benim ekranda pır pır görünüyordu kalbi sesini de duyduk ama çok güçlü değildi normalmiş bu günlerde böyle olması

Canım 2 yılımız bitti. Seneye dönme ihtimali iz yüksek ama normalde 5 yıl 😌 2 taraflı yaşıyorum çok yoruyor 2 ev düzeni şimdi de bebişle nasıl olacak nasıl bitecek bakalm. Umarım seneye evimize döneblriz bebişimizle 🥰 sen bence de ihmal etme ve bu süreçte kendine dikkat et. Ben inanıyorum ki duyacaksın. Uyku durumun nasıl benim gelgitli henüz. Öyle kafamı kaldıramıyorum modu vardı 2 gundur o da yok. Ay dün mısır kokusundan mutfaga giremedim çok kötü koktu bana. Sabah da eşim Cole atmıs yyıp kalan kısmı buram buram mutfak kokuyordu😅
Çok az kalmış desene😍 tahmin edebiliyorum 2 ev 2 iş 2 düzen zordur seneye gönlünüzce olsun her şey💜 bebişlede üstesinden geleceksin buna eminim🌸
Motivasyonun çok değerli çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım🌸 iyi düşünmeye çalışıyorum umarım öyle de olur🙏🏻
Yatağa girdiğim gibi uyuyorum benimde bir kaç gün önce öyleydi aşırı yorgunluk ve uykulu halim vardı dünden beri iyiyim o konuda sadece midem sabahtandır yanıyor ne yesem ne içsem geçmiyor🙃
Miniklerimiz bizimle olsunda hepsi geçici🤗

Ben de pazartesi gittim kese için 5+6 dedi ama yolk sac vs görünmedi haftaya çağırdı beni de 💜 sizde kese boyutu kac cikti?
Size sadece karından bakmıştı değil mi eğer öyleyse endişelenmeyin benimde karından gözükmemişti, alttan muayene ile gördü

Size sadece karından bakmıştı değil mi eğer öyleyse endişelenmeyin benimde karından gözükmemişti, alttan muayene ile gördü
Evet karından baktı ve görmedik keşke vajinal baksaydı en azından bir hafta var mı yok mu diye düşünmezdim🫠🫠 olduğunu umarak hayatıma devam ediyorum şimdilik yoksa da yapacak bir şey yok🙏🏻💜

Benim kanım ne zaman çıkar kızlar ya ölücem meraktan sabahtan beri bir şeyler meşgul olmaya çalışıyorum🥹

o saate kadar bekle o zaman kuzum merak etme beklediğinden yüksek gelecek ilk zamanlar daha çok artıyor 💜
Hiç belirtim yok ondan korkuyorum ara ara bel ağrım ve sol kasık olmak üzere adet ağrısı gibi bir ağrım var başka da yok 🥰

Çok az kalmış desene😍 tahmin edebiliyorum 2 ev 2 iş 2 düzen zordur seneye gönlünüzce olsun her şey💜 bebişlede üstesinden geleceksin buna eminim🌸
Motivasyonun çok değerli çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım🌸 iyi düşünmeye çalışıyorum umarım öyle de olur🙏🏻
Yatağa girdiğim gibi uyuyorum benimde bir kaç gün önce öyleydi aşırı yorgunluk ve uykulu halim vardı dünden beri iyiyim o konuda sadece midem sabahtandır yanıyor ne yesem ne içsem geçmiyor🙃
Miniklerimiz bizimle olsunda hepsi geçici🤗
Mide yanması için ilac alablrsin gebelikte güvenli kategoriler var. 🥰 Keşke elimizin altında ultrason olsaydı merak ettikçe bakablseydk. 😅 Rica ederim yürekten birbirimize dua ettikçe hepimiz güzel günlere kavusacagızzz eminimm ki.🌺🥰

perşembe veya cuma gel dedi. cuma gideceğim
Haftaya değil mi? Kalp atışı falan anca duyulur sanırım💜
Hiç belirtim yok ondan korkuyorum ara ara bel ağrım ve sol kasık olmak üzere adet ağrısı gibi bir ağrım var başka da yok 🥰
Bunlar başlangıç belirtileri olur zaten endişelenme sonucun çıkınca mutlaka yaz🤗🙏
Mide yanması için ilac alablrsin gebelikte güvenli kategoriler var. 🥰 Keşke elimizin altında ultrason olsaydı merak ettikçe bakablseydk. 😅 Rica ederim yürekten birbirimize dua ettikçe hepimiz güzel günlere kavusacagızzz eminimm ki.🌺🥰
İlaç önermiyorum dedi doktor antibiyotiği de bıraktırdı arada gelen bir yanma sanırım her gün farklı bir şey yaşayacağız😅 çok teşekkürler kuzum iyi ki varsın🙏🏻 sen de dualarımdasın

Back
X