• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 33,3%
  • erkek

OY: 10 55,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 5,6%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 5,6%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
Hormonal durumların normal. Yarın randevum var. Bugün adet oldum. Moralim çok bozuk gerçekten.
En doğru zamanda Allah size verecek buna kalben inanın.ama çokta stres yapmayın kendinize bende 14 aydır deniyordum.en ummadığım en beklemediğim en olmaz dediğim bir dönemde oldu.Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Tam anlamıyla beni anlatıyorsun b
Asla tatlı yiyemiyorum canım istemiyor İçim almıyor Ben ki waffle falan yerim asla canım istemiyor tatlı şeyler ve bu yüzden şekerim düşüyor muhtemelen zorla da olsa reçel bal falan yemeye çalışıyorum. akşam misafirlerim vardı eltim görümcem kayınvalidem eşli olarak bizdelerdi bütün gün ayaktaydım çok yoruldum sağ olsun kayınvalidem de bir şeyler yaptı yardımcı oldu. Hatta söylemesi ayıp kadayıf yaptı onu bile yemedim ya İçim almıyor. ama çok yorgunum şehir değiştirmeden önce eltimi çağırmam gerekiyordu O beni ağırlamıştı hamile halimle neler yaptım şaşırıyorum. Pilim bitmek üzere ama çok değişik bir şey ki uyku hali çok yok bende. Şu an 6+3 olduk. Arada bir vuruyor o kadar ama yine ayakta durabiliyorum bu sabah birden sebepsiz yere öğürme geldi ve su çıkardım bir şey yoktu kalktıktan yarım saat sonra aniden oldu bu bile hoşuma gidiyor
Bende 6+5 oldum 1 saat önce :) hamilelik hastalık değil.elimizden geldiğince her işimizi sağlığımız el verdiği müddetçe ypmalıyız.ama şükür edinki kendi işinizi görmeyi bırakın misafir ağırlmışsınız.öyle insnlar varki duş alamayacak halde mutfağa girip buz dolabını açamayacak halde.halimize çok şükür etmemiz lazım cidden nimet bu cinsiyet hemen hemen aynı dönemde öğreneceğiz.bende tatlıdan soğuduktan sonra değil ama hamile olduğumu ilk duyduğumdan beri hep kız hissettim.ama çok yoğun Bir içgüdüyle yani yüzde 95lik net bir his .tatlı benimde dolapta yaş pasta var asla ama asla elim varmadı .karpuz bile 2 3 dilimde kesiliyorum.

Merhaba ablalarım doktor ikiz de olabilir ihtimalı verdi ama beta hcg ye göre bu durum yok çok yeniyiz bu hafta kalp atışı dinleyeceğim bu ultrason kağıdı hakkında bilgisi olan var mı yani ben pek anlamıyorum ama
fbb26de9-bd37-4641-9106-ba3e4cef5e4a.webp

Benim her geçen gün daha da kötüleşiyor bulantılar baş ağrısı ara sıra midem çok yanıyor 39 kilo :) 1 kilo almışım şimdiden
benimde öyle baş edemiyorum artık sinirlerim bozuldu ağlıycam çok az kaldı sürekli bir bulantı sabah akşam gece anlık olarak gidiyor bazen sonra hemen geri geliyor

Canım endişelenme Benim de bir hafta önce aniden göğüs ağrılarım geçmişti sonra tam üzülürken geçtiği günün ikinci günü başladı yaklaşık 3-4 gün çok uzun sürdü Bu sabah yine geçer gibi oldu HCG yükseldikçe vücut oranı alışıyor tekrar pik yapacak muhtemelen yarın öbür gün o zaman yine acıyacak senin de öyle olur uçlarına dokunamıyorum normalde Ama şu an bayağı azaldı O durum boşuna stres yapma eminim ki artacak gör bak
Çok teşekkür ederim içim rahatladı 🌸

Bende 6+5 oldum 1 saat önce :) hamilelik hastalık değil.elimizden geldiğince her işimizi sağlığımız el verdiği müddetçe ypmalıyız.ama şükür edinki kendi işinizi görmeyi bırakın misafir ağırlmışsınız.öyle insnlar varki duş alamayacak halde mutfağa girip buz dolabını açamayacak halde.halimize çok şükür etmemiz lazım cidden nimet bu cinsiyet hemen hemen aynı dönemde öğreneceğiz.bende tatlıdan soğuduktan sonra değil ama hamile olduğumu ilk duyduğumdan beri hep kız hissettim.ama çok yoğun Bir içgüdüyle yani yüzde 95lik net bir his .tatlı benimde dolapta yaş pasta var asla ama asla elim varmadı .karpuz bile 2 3 dilimde kesiliyorum.
Oğluma hamileyken 9 ay asla tatlı yiyemedim. Dediğiniz gibi içim almadı, tiksindim neredeyse tatlıdan ve oğlum oldu🥹

Oğluma hamileyken 9 ay asla tatlı yiyemedim. Dediğiniz gibi içim almadı, tiksindim neredeyse tatlıdan ve oğlum oldu🥹
tatlı yiyememe istememe bende de var ya ama ben bulantılara bağlamıştım şekerli bişey görmek bile daha çok midemi bulandırıyor şuan biraz şu bulantılarım azalsa rahatlasam hamileliğin keyfini çıkarmak istiyorum :)

bir arkadaşım hamileliğinde çok kötüydü ağlıyordu sürekli sefil haldeyim ağzıma bişey bile atamıyorum su bile içemiyorum diye çok şükür o kdadar kötü değilim ama korkuyorum daha da ilerler mi acaba diye de gün geçtikçe dahada artıyo bulantı çok can sıkıcı gerçekten

Selam kızlar🌸
Bugün doktor kontrolüm vardı. Geçen hafta sadece kese gördük 6+0 ile uyumlu şuan sata göre 6+1 geçen hafta keseyi bayağı büyük ölçmüştü makine farkı tabi 😅 ve daha çok erken ama minicik kalbinin attığını gördük daha çok yeni atmaya başlamış🧿🤗 inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz🥹 Evanora Evanora C Clasroomteacher kızlaaaar sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah🌸🙏🏻

bir arkadaşım hamileliğinde çok kötüydü ağlıyordu sürekli sefil haldeyim ağzıma bişey bile atamıyorum su bile içemiyorum diye çok şükür o kdadar kötü değilim ama korkuyorum daha da ilerler mi acaba diye de gün geçtikçe dahada artıyo bulantı çok can sıkıcı gerçekten
Kac hataliksiniz bulantilariniz ne zaman başladı.

dün 7. haftam bitti bugün 7+1 im 1 haftadır arttı hafif vardı şuan günün her saati var :(
Benim daha bulantilarim başlamadı baslamayincada hamile gibi hissetmiyorsun🙂bulanti zor bu benim 5.hamileligim hepsinde yasadim.10.haftadan sonra azalır sabredecez miniklerimiz icin🥰

Benim daha bulantilarim başlamadı baslamayincada hamile gibi hissetmiyorsun🙂bulanti zor bu benim 5.hamileligim hepsinde yasadim.10.haftadan sonra azalır sabredecez miniklerimiz icin🥰
ne yaptınız peki hafifletmek için ben sürekli simit çucuk kıraker gibi şeyler yiyorum bitek onları yiyebiliyorum çünkü zorla yemekte yiyorum ama tuzlu şeyler biraz daha bastırıyor midemi

ne yaptınız peki hafifletmek için ben sürekli simit çucuk kıraker gibi şeyler yiyorum bitek onları yiyebiliyorum çünkü zorla yemekte yiyorum ama tuzlu şeyler biraz daha bastırıyor midemi
Genelde çubuk yiyordum bende başka çözümü yok gibi.ilk dönem zor oluyor bulanti geçince rahat ediyorsun

Selam kızlar🌸
Bugün doktor kontrolüm vardı. Geçen hafta sadece kese gördük 6+0 ile uyumlu şuan sata göre 6+1 geçen hafta keseyi bayağı büyük ölçmüştü makine farkı tabi 😅 ve daha çok erken ama minicik kalbinin attığını gördük daha çok yeni atmaya başlamış🧿🤗 inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz🥹 Evanora Evanora C Clasroomteacher kızlaaaar sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah🌸🙏🏻
çok sevindimmm gözün aydın canım. Dinletmedi dmı küçük dye. Ayyy ne güzel bir an yaa ben de kızımla eşimle gideceğim inşallah bize de nasip olur💕 ama bizim taaa 26 sı🥲

Selam kızlar🌸

Selam kızlar🌸
maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende 6+2 yarın gidicem doktora geçen hafta sadece kese görünmüştü biraz heyecan ve tedirginlik var

Merhaba ablalarım doktor ikiz de olabilir ihtimalı verdi ama beta hcg ye göre bu durum yok çok yeniyiz bu hafta kalp atışı dinleyeceğim bu ultrason kağıdı hakkında bilgisi olan var mı yani ben pek anlamıyorum ama Eki Görüntüle 3631423
hayırlı olsun cnm şu an çok bişey yazmaz bildiğim kadarıyla sadece kesenin büyüklüğü yazar ilerleyen dönemlerde bebeğinin bütün vicut ölçüleri yazacak kaç hafalık olduğu yazacak

Selam kızlar🌸
Oyyy maşallah subhanallah, sağlıkla gelsin minik.🤩💕
Bebeğim benim de çarşamba randevum var 6+3 te gitmiş olacağım, bakalım biz görebilecek miyiz🥰

Back
X