• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 9 42,9%
  • erkek

OY: 10 47,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 4,8%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 4,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    21
Kızlar bugün kahverengi tel tel çok az bir şeyler gördüm iç çamaşırımda. Biraz bel ağrım da var. 8+1 gebelik. Doktora gitmemi gerektirecek bir durum mu sizce.
Aynen bende aynı durumdayım. Leke gelmiş bel ağrımda var. Bende 8+2 deyim. Senin gibi haber bekliyorum olmadı acile gıderım.

Aynen bende aynı durumdayım. Leke gelmiş bel ağrımda var. Bende 8+2 deyim. Senin gibi haber bekliyorum olmadı acile gıderım.
Ben de 7+6 dayım iki gün önce bende kahverengi akıntı oldu tuvalette sildikçe görüyordum progestan da kullanıyorum onun etkisidir dediler bugün kesildi çok şükür siz de takip edin inşallah hemen kesilir

Canım sen kalp atışını duydun mu?
Bnde bugün 6+1 oldum ama hiç çok şiddetli bir belirti yok şükür bulantı falan da daha başlamadı.
Merhaba canım bende 6+2yim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok bulantı falan sanki hamile değilmişim gibi. İkizlerin birinin kalbini duydum ama çok azdı net degildi diğerinin duymadım çok küçük olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem sen duydunmu nasıl gidiyor 🌸

Merhaba canım bende 6+2yim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok bulantı falan sanki hamile değilmişim gibi. İkizlerin birinin kalbini duydum ama çok azdı net degildi diğerinin duymadım çok küçük olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem sen duydunmu nasıl gidiyor 🌸
6+3 bizim de ama bendede bulantı yok göğüs hassasiyetimde yok hiç bir belirti yok gibi ayın 8 inde kalp atışını duyucam inşallah 🥰

Back
X