• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 10 45,5%
  • erkek

OY: 10 45,5%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 4,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 4,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    22
Kızlar merhaba. Bir hafta evvel tüm belirtilerim bir anda yok olmustu. Cok arastrdım durumu ama bir sorun olmadığı söyleniyordu. Ne yazık ki bugün doktorda bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. O yüzden gruba veda edeceğim. Sadece belki benim gibi bir durumu olan varsa belirtleri var iken bir anda kesildiyse aklında olsun istediğimden yazmak istedim. Hepinizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum ♥

Kızlar merhaba. Bir hafta evvel tüm belirtilerim bir anda yok olmustu. Cok arastrdım durumu ama bir sorun olmadığı söyleniyordu. Ne yazık ki bugün doktorda bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. O yüzden gruba veda edeceğim. Sadece belki benim gibi bir durumu olan varsa belirtleri var iken bir anda kesildiyse aklında olsun istediğimden yazmak istedim. Hepinizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum ♥
Merhaba, ne yaşadığını çok iyi anlıyorum. Sana söylenecek hiçbir sözün de sende bi etkisinin olmayacağını iyi biliyorum. Geçecek, sadece buna inan. Yeniden iyi olacaksın

Rabbim en kısa sürede, sağlıklı, kolaylıkla, hayırla kucağınızı doldursun inşallah.
vardır her şeyde bir hayır..

Merhaba, çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum ben de ilk gebeliğimde bebeğimi bu şekilde kaybetmiştim ama benim zaten hiç belirtim yoktu dolayısıyla anlayamamıştım. İlk gebeliğiniz ise çok sık rastlanan bir durum kendinizi kötü hissetmemeye çalışın. Kürtaj sonrası 2-3 döngü dinlenmenizi tavsiye ederim. Allah tekrar sağlıkla nasip etsin 🙏🏻

Cok geçmiş olsun. Dilerim sağlıcakla en güzelini tekrardan nasip etsin rabbim 🤲🏻🩷

C Clasroomteacher @Evanora nasılsınız kuzular? Ses verin 📢 😍😍
Oyyy kuzucum özleştik vallahi.💕💕
Uzun bir yolculuk geçirdik ama şükürler olsun sorunsuz sıkıntısız geçti, şimdi özel hastanede doktor arayışına gireceğiz. Sağlık ocağına gebe kaydı yaptırdım dün, bugün de tahliller normal aralıktaydı. Yalnızca ilçede görev yaptığım için devlet hastanesi var burada. Kadın doğuma randevu bulmak çok çok zor ancak 4 üne randevu bulabildim miniğim iyi mi sağlıklı mı bir teyit edeyim istiyorum o kadar yoldan sonra. Bugüne de bin şükür diyorum ama. Sen nasılsın balım, hamişlik nasıl geçiyor, iş yoğunluğun başladı mı? 🥰♥️♥️

Merhaba canım bende 6+2yim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok bulantı falan sanki hamile değilmişim gibi. İkizlerin birinin kalbini duydum ama çok azdı net degildi diğerinin duymadım çok küçük olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem sen duydunmu nasıl gidiyor 🌸
Ben duymadım 5+1 de kese gördük sadece. Haftaya 7+3 ten sonra gitmeyi düşünüyorum canım heyecanlı ve biraz korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır.

Oyyy kuzucum özleştik vallahi.💕💕
Uzun bir yolculuk geçirdik ama şükürler olsun sorunsuz sıkıntısız geçti, şimdi özel hastanede doktor arayışına gireceğiz. Sağlık ocağına gebe kaydı yaptırdım dün, bugün de tahliller normal aralıktaydı. Yalnızca ilçede görev yaptığım için devlet hastanesi var burada. Kadın doğuma randevu bulmak çok çok zor ancak 4 üne randevu bulabildim miniğim iyi mi sağlıklı mı bir teyit edeyim istiyorum o kadar yoldan sonra. Bugüne de bin şükür diyorum ama. Sen nasılsın balım, hamişlik nasıl geçiyor, iş yoğunluğun başladı mı? 🥰♥️♥️
Ahh bebişimm çok sevindim iyi olmana 😍🙏🏻 ve geçmiş olsun uzun yol yorucu cidden🙃umarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun en yakın zamada💜 bugün beni de aradı ebe bir kaç soru sorup takip edeceğini söyledi.
Umarım miniğin çok çok iyidir annesi benim de cumartesi randevum var kan sulandırıcı iğne ve tiroid için ilaç kullanıyorum. Belirtisiz ilerliyoruz umarım bebişler de rahat ve sağlıklı büyüyorlardır🙏🏻😍

Ben duymadım 5+1 de kese gördük sadece. Haftaya 7+3 ten sonra gitmeyi düşünüyorum canım heyecanlı ve biraz korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır.
Ben dayanamiycam yarın tekrar girmeyi düşünüyorum başka hastaneye kalp atışını duysam rahatliycam. Umarım sağlıcakla kalp atışını duyarız

Haberleşelim 🙏🏻 beni perinatolojiye yönlendirdi. İkiz gebelik şüphesi var. Bir şey daha gördü. Ama ikiz için boyutu küçük, yolk sac için de boyutu büyük. Haftaya da oraya gideceğim. Zor süreçlermiş..
Canım doktorum döndü. Devam ederse acile gt demiş. Devam etmezse sıkıntı yok demiş.

Ahh bebişimm çok sevindim iyi olmana 😍🙏🏻 ve geçmiş olsun uzun yol yorucu cidden🙃umarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun en yakın zamada💜 bugün beni de aradı ebe bir kaç soru sorup takip edeceğini söyledi.
Umarım miniğin çok çok iyidir annesi benim de cumartesi randevum var kan sulandırıcı iğne ve tiroid için ilaç kullanıyorum. Belirtisiz ilerliyoruz umarım bebişler de rahat ve sağlıklı büyüyorlardır🙏🏻😍
Canımın içi çokça amin, belirtisiz gitmek iyi mi kötü mü inan bilemiyorum inşallah iyidir ama bebeğim. Sürecin, sürecimiz baldan tatlı geçsin. 💕💕
Randevu günü bizi de haberdar et mutlaka balım, yakın zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah.🤩🌸🌸

Canımın içi çokça amin, belirtisiz gitmek iyi mi kötü mü inan bilemiyorum inşallah iyidir ama bebeğim. Sürecin, sürecimiz baldan tatlı geçsin. 💕💕
Randevu günü bizi de haberdar et mutlaka balım, yakın zamanlarda bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah.🤩🌸🌸
En azından rahat ilerliyor diyelim kuzum benim😅😍 ne güzel kalpten yazmışsın. Kalbini yerim🥹🥹 yazarım tabi kuzum sen de gelişmelerden haberdar et. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz🙏🏻😍

Kızlar dün sağlık ocağına rutin testler için gitmiştim idrar ve kan verdim. Kan değerlerim normal. İdrarda bakteri yüksek çıkmış. Enfeksiyon ve kan da çıkmış.
Bu durumu yaşayan var mı? İlaçsız atlatılabilir mi?

Kızlar dün sağlık ocağına rutin testler için gitmiştim idrar ve kan verdim. Kan değerlerim normal. İdrarda bakteri yüksek çıkmış. Enfeksiyon ve kan da çıkmış.
Bu durumu yaşayan var mı? İlaçsız atlatılabilir mi?
Bende de idrarda enfeksiyon çıkmıştı canım doktor ilaca gerek yok dedi rahim büyüdüğü içim idrar torbamıza baskı yaparmış idrarın tamamını boşaltamazmışız kalan idrar da enfeksiyona çevirirmiş bol su içip sık idrara çıkarak kurtulabilirsin Allah’ın izniyle ama yine de bir doktoruna danış istersen

Back
X