- 27 Ağustos 2025
- 17
- 12
- 3
- 30
Benimde öyle oldu 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi. Kalp atımı gördük 88 dedi. Senin kaç? Normal demedi düşük dedi doktor haftaya gel bakalım dedi moralim baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle oldu 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi. Kalp atımı gördük 88 dedi. Senin kaç? Normal demedi düşük dedi doktor haftaya gel bakalım dedi moralim baya
Bana kaç olduğunu söylemedi sadece normal dedi
Haftana gore cok normal senin ki benim 7+2 de 76di doktor kalp oluşumunu 8 haftada tamamen bitirir ondan sonra daha rahat duyarız dedi. Bu yuzden devlet hastanelerinde cok dinlemezler. Var mi yok mu ona bakılır. 14. Haftadan sonra her randevunuzda bebişiniz kalbini dinleyebilirsinizzzBir sorun yoksa söylemezler canım. Bana söyleyince araştırmaya girdim ama bu haftalarda olması gereken 100 ve üstü benimki az![]()
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi kendinize stres yapmayın çok dua edecegim sizin için Allah'ın izniyle normaldir önemli olan kalp atımıBir sorun yoksa söylemezler canım. Bana söyleyince araştırmaya girdim ama bu haftalarda olması gereken 100 ve üstü benimki az![]()
Haftana gore cok normal senin ki benim 7+2 de 76di doktor kalp oluşumunu 8 haftada tamamen bitirir ondan sonra daha rahat duyarız dedi. Bu yuzden devlet hastanelerinde cok dinlemezler. Var mi yok mu ona bakılır. 14. Haftadan sonra her randevunuzda bebişiniz kalbini dinleyebilirsinizzz![]()
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi kendinize stres yapmayın çok dua edecegim sizin için Allah'ın izniyle normaldir önemli olan kalp atımı![]()
Karnından mi yoksa vajinal mi bakıldıCanım ağrım var diye dün gittim bu şekilde sıkıntı yok kalp atışı başlamış dedi Ramiz teorisinden anlıyo musun
Ben bir aydır gitmiyorum ve burada bazi arkadaşlarımızın kayiplarindan dolayı bende endişeliyim ama her şeyi cok araştırıyorum. Eğer gelişim geriliği varsa bu b12 eksik demek. Yani çoğu yerde bu şekilde okudum. Ispanak ve kırmızı lahana tüketmeni tavsiye ederim. C vitaminini de ihmal etme. Cantanda hep mandalina olsun. Ve en önemlisi ayaklarını yüksek tut. Bu kan dolaşımı için iyi. Hem ayak şişliği de yapmaz. Aynı zamanda dua herseyin ilacıdır Rabbım bebeğine güç kuvvet versin.ahhh inşallah canım ya şu haftayı atlatalım da inşallah bebiş benimledir.. benim doktorun net bi şekilde şuan gelişim geriliği var haftaya bakalm bu dönem tehlikeli kalp durabiliyor demesiyle yıkılmam bir oldu. Umuy dileniyorum o yüzden
![]()
Ben bir aydır gitmiyorum ve burada bazi arkadaşlarımızın kayiplarindan dolayı bende endişeliyim ama her şeyi cok araştırıyorum. Eğer gelişim geriliği varsa bu b12 eksik demek. Yani çoğu yerde bu şekilde okudum. Ispanak ve kırmızı lahana tüketmeni tavsiye ederim. C vitaminini de ihmal etme. Cantanda hep mandalina olsun. Ve en önemlisi ayaklarını yüksek tut. Bu kan dolaşımı için iyi. Hem ayak şişliği de yapmaz. Aynı zamanda dua herseyin ilacıdır Rabbım bebeğine güç kuvvet versin.
Oyle oluyor tabi. Sen yinede üzüntü ve stres yapma. Bunlar bile etkiliyor. Ne kadar olumlu olursan o kadar iyi. Haftaya da güzel güzel haberlerini verirsin bizeEvet beslenmeye daha dikkat edicem zaten ediyordum ama daha özen lazım.. ayakları bitek akşam uzatıyorum evde elimden geldiği kadar. İştede arada kalkıp tur atıyorum odada kan akışı olsun die. Küçücük odada akşama kadar oturunca sıfır hareket malesef![]()
Oyle oluyor tabi. Sen yinede üzüntü ve stres yapma. Bunlar bile etkiliyor. Ne kadar olumlu olursan o kadar iyi. Haftaya da güzel güzel haberlerini verirsin bize![]()
Benimki de 10-6.Selamlar güzel anneler
Tansiyonum gebelikte 13-8 di bu aralar 14-9 çıkıyor. Sizde durumlar nasıl. Birde acıkınca ellerim titriyor ve bana birşeyler oluyor sanki. Çok kilo aldım yemeden de duramıyorum.
Sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsunn.. Bende yok ama ailede çok gördüm gerçekten zor bol su içmeye çalış
10+2 olduk canm7+0 canım şuansenin kaç
Bende de göğüs hassasiyeti yatarken var sadece insan her şeyi düşünüyor bu serüven oldukça yıpratıcıymışcnm bnde 10+5 deyim göğüslerim dolgun yatarken acıyor nadiren arada miğdem bulanıyor başka bişeyim kalmadı benmde
Karından canımKarnından mi yoksa vajinal mi bakıldı
Bi sonra ki hafta daha büyük çıkabilir ilk haftalar hep böyle bi hafta önde bi hafta geride çıkabiliyor daha küçük ya merak etmeyin sağlıkla gelsinMerhabalar son adet tarihim 15 Temmuz iki hafta önce kontrole gitmiştik sadece 10 mm kese görünmüştü. Bugün yine kontrolün vardı çok şükür kalp atımı gördük ama 6+4 dedi doktorum normal dedi benim gibi olan var mı bebeğimin daha büyük olması gerekmiyor muydu?
Sağol canım teşekkür ederimçok su içiyorum çalışırken çok zor dakika başı tuvalet su arası mekik dokuyorum