• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 28 37,3%
  • erkek

OY: 42 56,0%
  • ikiz kız

OY: 2 2,7%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,7%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    75
Arkadaşlar 4 lü tarama testi yapılmıştı doktorum aradı risk oranı 1:104 riskli dedi çok endişeliyim çok korkuyorum ikili testimde yüksek risk çıkmamıştı her şey normaldi, şimdi bu sonuç beni çok korkuttu, forumu da okuyorum bu şekilde olup risk gerçekleşen de çok olmamış ama ben panikledim. Fetal yaptırmaya da korkuyorum. Zaten panik atak hastasıyım ne yapacağımı bilemez haldeyim

Neden dörtlü yapıldı? İkilide bişey cıkmamıs diosun?

Neden dörtlü yapıldı? İkilide bişey cıkmamıs diosun?
Ben bu hastaneden paket aldım ikiliyi devlet yapmıştı, hafta olarakta paket aldığım hastaneye 18. Haftada gittiğim için rutin kan testleri yapalım demişti doktor ben sadece normal kan tetkiki sanıyordum ama bugün doktor arayınca öğrendim 4 lü yapıldığını. Muhtemelen pakete dahil diye ve günü o teste denk geldiği için yaptı heralde. Ama doktorda bende şaşırdım 2 li normalken 4 lü böyle gelmiş falan dedi ama ben çok endişe ediyorum korkuyorum

2 li de tek riskim yaş riski olarak verilmişti yaşım 35 onun dışında kan ense vs hepsi normaldi

Ben bu hastaneden paket aldım ikiliyi devlet yapmıştı, hafta olarakta paket aldığım hastaneye 18. Haftada gittiğim için rutin kan testleri yapalım demişti doktor ben sadece normal kan tetkiki sanıyordum ama bugün doktor arayınca öğrendim 4 lü yapıldığını. Muhtemelen pakete dahil diye ve günü o teste denk geldiği için yaptı heralde. Ama doktorda bende şaşırdım 2 li normalken 4 lü böyle gelmiş falan dedi ama ben çok endişe ediyorum korkuyorum

2 li de tek riskim yaş riski olarak verilmişti yaşım 35 onun dışında kan ense vs hepsi normaldi
Peki fetal o aynı hastane yapiyormu ya da anlaşmalı şirketi varmı.cunku artik fetal bir ticaret kapısı olmuş ve insanları mecbur bırakıyorlar.devlet Hastanesi'nde bir doktor her gelene fetal yaptır diye kafa bulandirip gonderiyordu.anlasmali şirketi varmış ve muhtemelen komisyonunu alıyor her hastadan.bende 35 yaşındayım ilk gebeliğim bendede ikili test hepsi güzel geldi sadece yaş riski çıktı doğal olarak.hastanedeki dr direk fetal dedi.kendi özel doktoruma sordum takibimi yapan ve o kesinlikle gerek yok dedi.12.hafta ultrason ölçümlerin gayet yerinde ve ikili üçlü testler güvenilir testler değil sadece istatiktik onlar dedi.o yüzden diğer kontrollerin normalse hiçte canını sıkma Allah dua ve tevekkül edip bekleyecegiz

Back
X