• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 37 40,7%
  • erkek

OY: 49 53,8%
  • ikiz kız

OY: 2 2,2%
  • ikiz erkek

OY: 2 2,2%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 1,1%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    91
Umarım ultrason sonucun çok iyi çıkar ben de haftaya düşünüyorum kısmetse en son 16. Haftada gitmiştim 😊
Perşembe sağlık ocağında randevum var tahliller ve aşı için iyi geçer inşallah.
Sen yaptırdın mı ?
Akşamları yürüyüş yapmaya çalış iyi geliyor i
ilk doz tetanoz aşısı için bu hafta gidicem
çok şükür detaylı sonuçları da iyi çıktı garip bi duyguydu elini yüzünü bu kadar net görmek ☺️
yürüyüşleri biraz artırmam lazım galiba dediğin gibi.
tadp aşısını da ilk kez duydum tetanoz için gidince sorayım bi hemşireye

Kızlar normalde yemek yapmayı çok seven biriyim artık yemek yapasım da yok işten 4 bucukta geliyorum dinlenmekten başka hiçbir şey istemiyorum.
İştahım da fena değil gaz sıkıntısı dışında bu ara.
Siz nasılsınız enerjinizi toplayabiliyor musunuz ?
benim ilk 4 ay o kadar yorucu ve bitkin geçti ki yeni yeni biraz enerjimi topluyorum her gün olmasa da haftada 3-4 gün yemek yapıyorum diğer günler ya önceki günden kalanı yiyoruz ya eşim geceden bi şeyler yapıyor ya da anneme gidiyoruz 😁 ama bazı günler öyle bir bitkinlik oluyor ki çalışasım da gelmiyor yerimden kalkasım da sadece uyumak istiyorum

ilk doz tetanoz aşısı için bu hafta gidicem
çok şükür detaylı sonuçları da iyi çıktı garip bi duyguydu elini yüzünü bu kadar net görmek ☺️
yürüyüşleri biraz artırmam lazım galiba dediğin gibi.
tadp aşısını da ilk kez duydum tetanoz için gidince sorayım bi hemşireye
Çok şükür ☺️ ben de merak ediyorum büyümüştür de mi maşallah.
Her gün yürümeye çalışıyorum hafif seri hava iyi de geliyor.
Benim de tahliller iyi çıktı çok şükür. bol su içmek lazımmış.

benim ilk 4 ay o kadar yorucu ve bitkin geçti ki yeni yeni biraz enerjimi topluyorum her gün olmasa da haftada 3-4 gün yemek yapıyorum diğer günler ya önceki günden kalanı yiyoruz ya eşim geceden bi şeyler yapıyor ya da anneme gidiyoruz 😁 ama bazı günler öyle bir bitkinlik oluyor ki çalışasım da gelmiyor yerimden kalkasım da sadece uyumak istiyorum
Ben de bu ara demir takviyesi isterim belki ☺️
Ikimizin ailesi başka memlekette. Ara ara duygusallasiyorum. İyi olsun da herkes. Yemek de üşengeçlik ediyorum calistigim günlerde hafif bi şeyler yapıp hallederim artık. ☺️

Benim doktorum hiç gerek yok yaptırma hiçbir aşıyı dedi.dogumda sıkıntı olmasın dedim,niye köyde tarlada topraktami doguracaksin hastanelerd herşey steril dedi.kendinin üç çocuğu var eşine hiçbir hamileliğinde yaptırmamış.kaldi ki tetanozdan ölen kadın hiç duymadim ben dedi.ama aşı yaptırıp boğmacadan ölen bebek gördüm dedi.velhasil yaptırmayacağım ben
hangi dr acaba hangi il?

Kızlar çok koşturma yaşarsam ya da yürürsem temizlik vs yaparsam ertesi gün lekelenmem oluyor(kahverengi), şimdi 21. Haftadayım yine biraz yürüdüm aynı durum oldu haftasonu doktoruma gidemedim ama daha evvelde oldu 12-16. Haftalarda erken haftalarda vs oluyordu her gitmemde bir sorun olmadığı söylendi ama insan tedirgin oluyor böyle olunca da. Bazı kişilerin gebelliği böyle lekeli geçiyormuş sanırım değil mi

Hissetmeye ne zaman başladınız? Ben 18+5’teyim hala tık yokk
16-17de başlamıştım hissetmeye. Daha evvel doğum yapmış arkadaşlarıma sorunca hissedemezsin çok erken gazdır o dediler, 17de doktora gidince doktor şok oldu. Cinsiyet için bakıyordu ultrasonla bebek o kadar hareketliydi ki doktorum hissetmemen imkansız dedi, hissediyorum zaten dedim 😅 şu an 22+3 cok net hissediyorum. Dışarıdan elleyen de hissediyor. Ama ben çok zayıf hamile kaldım, 48 kiloydum ondan da olabilir bu kadar net hissetmem

Kızlar çok koşturma yaşarsam ya da yürürsem temizlik vs yaparsam ertesi gün lekelenmem oluyor(kahverengi), şimdi 21. Haftadayım yine biraz yürüdüm aynı durum oldu haftasonu doktoruma gidemedim ama daha evvelde oldu 12-16. Haftalarda erken haftalarda vs oluyordu her gitmemde bir sorun olmadığı söylendi ama insan tedirgin oluyor böyle olunca da. Bazı kişilerin gebelliği böyle lekeli geçiyormuş sanırım değil mi
Benim leke falan olmadı hiç ama çok ayakta kalınca, yürüyünce vs karnım geriliyor. Tek yerde toplanma olursa sıkıntı dediler, Allah'tan öyle değil. Sanki çok yemek yemişim de onun şişliği gibi geriliyor, yatınca geçiyor

Back
X