- 7 Ağustos 2025
- 47
- 41
- 3
- 29
Biz paket fiyatlarını biraz araştırdık da 115-200 arası fiyatlar. en makul Medical park fiyat verdi. Gaziosmanpaşa Medical Park 115.000 ile anlaşacağız sanırımHepinize teşekkür ederimUmarım hepimiz hamilelik süreci ve doğumu sorunsuz geçer. İstanbulda özelde doğurmayı düşünen var mı?
Regle 3 gün kala 13 beta değeriyle öğrendiğimde, 2 gün sonra 62 olduğunda da hala umutlu değildi. 3 gün sonra 300 lere gelince haftaya gel keseye bakalım dedi.Değeriniz kaçken bu yorumu yaptı acaba ?
Ay olacak iş değil yani değer etken dönemde zaten düşük oluyor ne diye moralinizi bozmuş anlayamadım.Regle 3 gün kala 13 beta değeriyle öğrendiğimde, 2 gün sonra 62 olduğunda da hala umutlu değildi. 3 gün sonra 300 lere gelince haftaya gel keseye bakalım dedi.
Şimdi de boş gebelik diye bozdu da bakalım. Kısmet, cuma tekrar randevum var.Ay olacak iş değil yani değer etken dönemde zaten düşük oluyor ne diye moralinizi bozmuş anlayamadım.
bizede haber ver cnm bide başka doktora da çıksanaŞimdi de boş gebelik diye bozdu da bakalım. Kısmet, cuma tekrar randevum var.
Sordum ona da canım, netleşmesi için biraz sabretmemi istedi. Var da yok da diyemem şu an dedi. 1 hafta 10 gün sonra takip et dedi.bizede haber ver cnm bide başka doktora da çıksana
Çok ilginç ya başlangıç değeri önemli değil ki düzgün artıp artmaması önemliRegle 3 gün kala 13 beta değeriyle öğrendiğimde, 2 gün sonra 62 olduğunda da hala umutlu değildi. 3 gün sonra 300 lere gelince haftaya gel keseye bakalım dedi.
Canım popüler konuya gelsene 2026 nisan anneleri diye yeni konu açıldı. Benim de kızım da olmştu 6. haftaya dogru sanırım. Benim de bunda bir şey başlamadı henüzSelamm kızlar. Bulantısı bşlayan var mı. Ben gündüz gece uyku arasında özellikle çok yaşıyorum. Bir kaç gündür arttı. İlk çocuğumda bu kadar olmamıştı.
En kötü senaryoyu sunuyor hep sağolsun..Çok ilginç ya başlangıç değeri önemli değil ki düzgün artıp artmaması önemli
benim aşırı bulantım var midem boş kalınca hemen başlıyorMerhaba sevgili anne adayları mide bulantısı başlayan var mı aranızda 5+5 deyim ancak bende bulantı yerine iştah açılması var bu kadar erken dönemde normal mi sizde belirtiler nasıl merak ediyorumben bulantı
Ayninseyleri yasadim hala devam ediyor sabahlari pas tadi gibi bir tat oluyor agzimda.boyle boyle basliyor sonrasi mide bulantisina donduruyorŞişkinlik sorunu olan var mı acaba benim bugün reglimin geciktiği 4.gün aşırı regl ağrısına benzer ağrım var ve şişkinlik gaz sorunu yaşıyorum benzer durumda olan var mıdır ?
Genellikle 6. Haftadan itibaren gitmek daha iyi oluyor bebek kese falan daha belirgin oldugu icin.cok erken ultrasonda gozukmediginden bir problem varmis hissi veriyor acabalarda kalmamak icin 6. Hafta iyi bence tecrubelerime goreMerhabalar ben de 6 Ağustosta 113 beta değeri ile öğrendim. Bugün 4+3 deyiz. Kadın doğum doktoruna gitmek için ne kader beklemek gerekir acaba ? 5. Hafta bittikten sonra kese görüntülenir diye tahmin ediyorum. Siz direk gittiniz mi doktora ?
Belirtiler herkeste farklılık gösteriyor bende de bugün bacak ağrısı , zaman zaman kasıklarda karıncalanma uyku hali ve şişkinlik var umarım mide bulantısı başlamazbenim aşırı bulantım var midem boş kalınca hemen başlıyor6+2 yim
Ben de 7+4 teyim. Geceleri bulanıyor bulantıya uyanıyorum bazen. Et başık tavuk midemi bulandırıyor henüz kusmadım ama hep bir huzursuzluk var midemde her an kusabilirim gibibenim aşırı bulantım var midem boş kalınca hemen başlıyor6+2 yim
Çok sağolun biraz daha dayanıp 6.haftayı bekleyeceğimGenellikle 6. Haftadan itibaren gitmek daha iyi oluyor bebek kese falan daha belirgin oldugu icin.cok erken ultrasonda gozukmediginden bir problem varmis hissi veriyor acabalarda kalmamak icin 6. Hafta iyi bence tecrubelerime gore
Benzer durumdayız.2 temmuz sat.37 yaşımdayımBenim de son adetim 5 temmuz. 37 yaşındayım. Salı beta hcg 2016 çıktı. Henüz belli değil diye keseye bakmadı doktor.
Hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar
Bende de inanılmaz bacak ağrısı vardı öyleki eşime dizlerimde sıvı azaldı galiba ben yürüyemiyorum dedim.hamile olduğumu bilmiyordum.kasıklarda karıncalanma 2 3 gündür de uyku halim var tabi geçen hafta salı gecesi öğrenmiştim hamileliğimi.sabah 6.haftaya giriş yapıcam . henüz mide bulantısı başlamadı bendeBelirtiler herkeste farklılık gösteriyor bende de bugün bacak ağrısı , zaman zaman kasıklarda karıncalanma uyku hali ve şişkinlik var umarım mide bulantısı başlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?