2026 nisan anneleri

Merhabalar ben de 6 Ağustosta 113 beta değeri ile öğrendim. Bugün 4+3 deyiz. Kadın doğum doktoruna gitmek için ne kader beklemek gerekir acaba ? 5. Hafta bittikten sonra kese görüntülenir diye tahmin ediyorum. Siz direk gittiniz mi doktora ?

Hepinize teşekkür ederim Umarım hepimiz hamilelik süreci ve doğumu sorunsuz geçer. İstanbulda özelde doğurmayı düşünen var mı?
Biz paket fiyatlarını biraz araştırdık da 115-200 arası fiyatlar. en makul Medical park fiyat verdi. Gaziosmanpaşa Medical Park 115.000 ile anlaşacağız sanırım

Regle 3 gün kala 13 beta değeriyle öğrendiğimde, 2 gün sonra 62 olduğunda da hala umutlu değildi. 3 gün sonra 300 lere gelince haftaya gel keseye bakalım dedi.
Ay olacak iş değil yani değer etken dönemde zaten düşük oluyor ne diye moralinizi bozmuş anlayamadım.

Regle 3 gün kala 13 beta değeriyle öğrendiğimde, 2 gün sonra 62 olduğunda da hala umutlu değildi. 3 gün sonra 300 lere gelince haftaya gel keseye bakalım dedi.
Çok ilginç ya başlangıç değeri önemli değil ki düzgün artıp artmaması önemli

Selamm kızlar. Bulantısı bşlayan var mı. Ben gündüz gece uyku arasında özellikle çok yaşıyorum. Bir kaç gündür arttı. İlk çocuğumda bu kadar olmamıştı.
Canım popüler konuya gelsene 2026 nisan anneleri diye yeni konu açıldı. Benim de kızım da olmştu 6. haftaya dogru sanırım. Benim de bunda bir şey başlamadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…