Evet cok dogru bu ihtimalleri bende duydum.neden olmasin Allahin takdiriPazartesi gideceğiz canım.bugün 6+0 oldum .35 yaşından sonra gebeliklerde ikiz ihtimali arttığını duymuştum şuan 37 yaşındayım.yani pazartesiye kadar sanırım öğrenemem pazartesi kalp atışlarını duyarız sanırım 6+5 olacak çünkü.ikiz olup olmadığı o zaman belli olur mu acaba
İnsallah tesekkur ederim.sormasi ayiptir tedavisiz dogal yollami hamile kaldindogal
Masallah cok guzel Allah bagislasinEvet doğal yolla 22 yaşında anne olmuştum kızımız da büyüdü eşimle karar verdik korunmayı bıraktım sanırım 3 veya 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Beni haberdar edersen memnun olurum.Dilerim sağlık ve afiyetle kucağına alırsınEvet cok dogru bu ihtimalleri bende duydum.neden olmasin Allahin takdirikalp atisiyla birlikte kese yada keselerde muhakkak gorunur bende pazartesi gidecegim guzel haberler alalim insallah
İnsallah hepimiz saglicakla kucaklarimiza alalimBeni haberdar edersen memnun olurum.Dilerim sağlık ve afiyetle kucağına alırsın
Bende bacak ağrısı azaldı çok ayakta durduğumda olduğunu fark ettim mide bulantım sabahları çok az oluyor ancak birşeyler atıştırdığımda geçiyorBende de inanılmaz bacak ağrısı vardı öyleki eşime dizlerimde sıvı azaldı galiba ben yürüyemiyorum dedim.hamile olduğumu bilmiyordum.kasıklarda karıncalanma 2 3 gündür de uyku halim var tabi geçen hafta salı gecesi öğrenmiştim hamileliğimi.sabah 6.haftaya giriş yapıcam . henüz mide bulantısı başlamadı bende
Bende bacak ağrısı azaldı çok ayakta durduğumda olduğunu fark ettim mide bulantım sabahları çok az oluyor ancak birşeyler atıştırdığımda geçiyorkan sula dırıcı iğneyi karından kullanıyorum kullandığım bölgeler hep morardı acaba normalmo
Bacak ağrısı bende de geçti.hafif sabah mide bulantısı bende de oluyor ama kusacak kdar değil .kan sulandırıcıyı doktor vermişse elbette kullan.ayrıca iğneler morartıyor evet canım gördüğüm hep öyle.Bende bacak ağrısı azaldı çok ayakta durduğumda olduğunu fark ettim mide bulantım sabahları çok az oluyor ancak birşeyler atıştırdığımda geçiyorkan sula dırıcı iğneyi karından kullanıyorum kullandığım bölgeler hep morardı acaba normal mi
Merhaba son durumunuz nedir acaba Bebek görünmüştür umarimBugün Regle 3 gün kala, 13.19 beta değeriyle öğrendim. İnşallah sağlıkla büyür
Selam ,Ya bende tedirginim aslında ama ferritin değeri o kadar düşükki (9) resmen depolarım bomboşmuş. Demirde gebelikte çok önemli diye biliyorum. 6.haftaya girmeden doktora gitmiyim diyordum ama gitmek zorunda kalıcam galiba. Ne yapacağımı bilmiyorum
Selam canım ben daha doktora gitmedim çarşamba günü ilk randevuma gidicem zaten uzun zamandır folik asit kullanıyordum bakalım diğer takviyeler için ne dicek. Teşekkür ederim cevabın içinSelam ,
Bende Demir ilacı ve d vitamini kullanıyordum çok düşüktü değerlerim. Gebeliğin 4+4. Haftasında doktoruma gittim ve ilaçları bırakıyorsun .12. haftaya kadar sadece folik asit kullanıyorsun dedi . Gebeliğimi çok erken öğrendim ben 3+5 te aile hekimide aynı şekilde diğer ilaçları bırak demişti
Gayet iyi benim 5 gün gecince 72 ile öğrenmiştim.İki günde iki katina artması önemliMerhabalar benim regl zamanim 25i yani daha 6 gun var ama dun cift cizgiyi gordum ve beta verdim 41 cikti sizce degerim nasil?
Ne guzelKarından görünmediği için vajinal baktı doktor bugün ve keseyi gördüm 4 mm 2 3 haftaya gel kalp atışı duyalım dedi umarım sağlıklı ilerler gebelik
5 haftalık şuandaNe guzelkac.haftaliksiniz.bende perşembe gidecem heyecanlıyım
5 haftalık şuanda
Benim 6+2Sizin kaç haftalık :)
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahBenim 6+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?