2026 nisan anneleri

Hanimlar bu beta hcg durumlari cok canimi skti.bes haftalik oldugum icin beta cok yuksek gibi geldi bana.internetten arastirirken dis gebeliktede cok hizli orantisiz hizli ilerledigi yaziyor.doktora gidersemde ultrasonda cikmazsa diye stress oldum.normalde 6. Haftayi bekliyorumki kese bebek falan gozuksun kalp atisi duyulur diye beklemek istedim.onceki hamilelegimle kiyasladim ozamanlarda yedi haftalik hamileyken 52550 cikmis.insallah bir sorun yoktur bilgisi olan varmi

Merhba doktora gittinizmi pazartesi demistiniz merak ettim hersey yolundadir insallah
Evet canım dün gittim.drvlet hastahanesi ama gerçekten 25 dakikaya yakın sadece benimle ilgilendi.hereeyü tek tek anlattı biraz bi kanaman olmuş çok az 2 mm gibi yerleşme kanaması da olmuş olabilir dedi .bebek 6+5 g0nlük 8.1 mm kalp atışarı 164 gayet iyi güçlü tutunmuş dedi ama ben bi aksilik olmadığı sürece 1 aydan önce tekrar doktora gitmeyi düşünmüyorum.çünkü ultrasonda çok ışığa maruz kaldı dün bebeğim.üzüldüm.o karanlıkta olursa iyi olacak.aksi durum olmadığı sürece böyle düşünüyorum sen naptın

Masallah cok guzel iyi olmaniza sevindim benim tam bes haftalik benim hesaplarima gore.dun sabah detayli bir kan tahlili yaptirdim bende.beta baya yuksek cikti.yarin doktora gidecegim aslinda alti haftayi beklemek gerekiyor ama betanin yuksekliginden dolayi endiselendim.gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum.sizinde beta yuksekti sanirim bi ikiz muhabbeti yapmistik

bnce git bir canım aklın klmasın bize de haber ver güzel haberler alırsın inşallah

bnce git bir canım aklın klmasın bize de haber ver güzel haberler alırsın inşallah
Bir saat once durduk yere lekelenme gibi kanamam oldu.tatli bi gidiklanmayla damla damla geldi.cok endiselendm acile gittik ama sancin yoksa yerlesme kanamasidir deyip yolladilar.ilcemizde acilde kadin dogum doktoru yok.eve geldim hic sancim hic yok hafif tatli bir agrim var rahatsiz etmiyor.besinci haftada yerlesme kanamasi olurmu.daha once hic yasamadim boyle birsey.yarin randev var gidecegim.cok uzgunum birsey soyleyin lutfen

Kanamanız ne renkti kahverengiyse önemli deil diorlar ağrnızda yoksa.insallah yarın iciniz ferahlar dr a gidince.haber verin bize de

Aynen.ama tek kese tek gebelik dedi doktor.güçlü tutunmuş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…