- 8 Ağustos 2025
- 108
- 43
- 13
- 38
Amin amin inşallah sağlıkla alalimHayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
ikinci gun yarin insallah artmistirGayet iyi benim 5 gün gecince 72 ile öğrenmiştim.İki günde iki katina artması önemli
İnşallah artarikinci gun yarin insallah artmistir
Merhba doktora gittinizmi pazartesi demistiniz merak ettim hersey yolundadir insallahBeni haberdar edersen memnun olurum.Dilerim sağlık ve afiyetle kucağına alırsın
Hayirli oolsun saglikla kucagimiza alalim insallah bende tam bes haftaligim.beta degeriniz kac acaba.gecen hafta 2120 ile ogrendim bugun 15076 olmus.hizlimi ilerliyir diye dusundum.tozdan nem kapar hale geldik5 haftalık şuanda
Evet canım dün gittim.drvlet hastahanesi ama gerçekten 25 dakikaya yakın sadece benimle ilgilendi.hereeyü tek tek anlattı biraz bi kanaman olmuş çok az 2 mm gibi yerleşme kanaması da olmuş olabilir dedi .bebek 6+5 g0nlük 8.1 mm kalp atışarı 164 gayet iyi güçlü tutunmuş dedi ama ben bi aksilik olmadığı sürece 1 aydan önce tekrar doktora gitmeyi düşünmüyorum.çünkü ultrasonda çok ışığa maruz kaldı dün bebeğim.üzüldüm.o karanlıkta olursa iyi olacak.aksi durum olmadığı sürece böyle düşünüyorum sen naptınMerhba doktora gittinizmi pazartesi demistiniz merak ettim hersey yolundadir insallah
Masallah cok guzel iyi olmaniza sevindimEvet canım dün gittim.drvlet hastahanesi ama gerçekten 25 dakikaya yakın sadece benimle ilgilendi.hereeyü tek tek anlattı biraz bi kanaman olmuş çok az 2 mm gibi yerleşme kanaması da olmuş olabilir dedi .bebek 6+5 g0nlük 8.1 mm kalp atışarı 164 gayet iyi güçlü tutunmuş dedi ama ben bi aksilik olmadığı sürece 1 aydan önce tekrar doktora gitmeyi düşünmüyorum.çünkü ultrasonda çok ışığa maruz kaldı dün bebeğim.üzüldüm.o karanlıkta olursa iyi olacak.aksi durum olmadığı sürece böyle düşünüyorum sen naptın
bnce git bir canım aklın klmasın bize de haber ver güzel haberler alırsın inşallahMasallah cok guzel iyi olmaniza sevindimbenim tam bes haftalik benim hesaplarima gore.dun sabah detayli bir kan tahlili yaptirdim bende.beta baya yuksek cikti.yarin doktora gidecegim aslinda alti haftayi beklemek gerekiyor ama betanin yuksekliginden dolayi endiselendim.gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum.sizinde beta yuksekti sanirim bi ikiz muhabbeti yapmistik
Bir saat once durduk yere lekelenme gibi kanamam oldu.tatli bi gidiklanmayla damla damla geldi.cok endiselendm acile gittik ama sancin yoksa yerlesme kanamasidir deyip yolladilar.ilcemizde acilde kadin dogum doktoru yok.eve geldim hic sancim hic yok hafif tatli bir agrim var rahatsiz etmiyor.besinci haftada yerlesme kanamasi olurmu.daha once hic yasamadim boyle birsey.yarin randev var gidecegim.cok uzgunum birsey soyleyin lutfenbnce git bir canım aklın klmasın bize de haber ver güzel haberler alırsın inşallah
Kanamanız ne renkti kahverengiyse önemli deil diorlar ağrnızda yoksa.insallah yarın iciniz ferahlar dr a gidince.haber verin bize deBir saat once durduk yere lekelenme gibi kanamam oldu.tatli bi gidiklanmayla damla damla geldi.cok endiselendm acile gittik ama sancin yoksa yerlesme kanamasidir deyip yolladilar.ilcemizde acilde kadin dogum doktoru yok.eve geldim hic sancim hic yok hafif tatli bir agrim var rahatsiz etmiyor.besinci haftada yerlesme kanamasi olurmu.daha once hic yasamadim boyle birsey.yarin randev var gidecegim.cok uzgunum birsey soyleyin lutfen
Aynen.ama tek kese tek gebelik dedi doktor.güçlü tutunmuş sadeceMasallah cok guzel iyi olmaniza sevindimbenim tam bes haftalik benim hesaplarima gore.dun sabah detayli bir kan tahlili yaptirdim bende.beta baya yuksek cikti.yarin doktora gidecegim aslinda alti haftayi beklemek gerekiyor ama betanin yuksekliginden dolayi endiselendim.gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum.sizinde beta yuksekti sanirim bi ikiz muhabbeti yapmistik
Masallah cok guzel benim gece kanamam oldu bugun doktora gidecegim korkuyorum birazAynen.ama tek kese tek gebelik dedi doktor.güçlü tutunmuş sadece
Bayagi kan gibiydi ya ama afedersiniz pede gelen kahverengiydi bilmiyorum ne olacsk bugun randevum varKanamanız ne renkti kahverengiyse önemli deil diorlar ağrnızda yoksa.insallah yarın iciniz ferahlar dr a gidince.haber verin bize de
Endişeni anlıyorum cnm doktordan çıkınca yaz insallah güzel şeyler duyarsın.Bayagi kan gibiydi ya ama afedersiniz pede gelen kahverengiydi bilmiyorum ne olacsk bugun randevum var
İnsallah yaEndişeni anlıyorum cnm doktordan çıkınca yaz insallah güzel şeyler duyarsın.
Ağrının olmaması iyi dedikleri gibi yerlesme kanamasi olabilir.kacta randevunİnsallah yahic agrim yok agri hic olmadi ama sanki ayakta durdukca gelecekmis gibi.bu sabahta kan degilde kahverengi cok degisik bir akinti hic bise anlamadim
Bugün 6+3 oldumİkimizin günü bile aynı
Bir saatte gitmis olacagim dua istiyorumAğrının olmaması iyi dedikleri gibi yerlesme kanamasi olabilir.kacta randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?