2026 nisan anneleri

Bugün 6+3 oldum bulantin başladı mı bende birsey yok.yarin ilk dr kontrolüm olacak sen gittin mi cnm
Benimde bugün 6+1 benimde hiç bişeyim yoktu 2 güne kadar ama 2 gündür böyle kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum. Ben hemşireyim hastanede 5+4 deyken bi ulturasonla baktırdım. Kese göründü yarın da özel muayenehaneden randevu aldım daha detaylı görmek için.

Yarın inşallah güzel haberler alırız

Gittin mi dr a cnm
Bulundugun ilcedeki doktor kesen cok sekilsiz ve etrafinda kanamalar var duser buyuk ihtimalle sagliksiz bir gebelik dedi.progestan kullanmazmiyim dedim kalp atisi yok veremem dedi.cok uzuldum merkez ildeki egitim arastirmaya gittim ordada bes haftalik kalp atisi olmayabilir bu normal dendi haftaya tekrar cagirdi ve dusuk riski oldugunu soyledi.ama kese falan var dis gebelik yada kimyasal felan degil cok sukur.progestan verdi gunde iki kez hap olarak agizdan.bir kerede igne.ne olacak bilmiyorum Allahtan hayirlisi insallah tutunur.

Siyah veya kahverengi kanamadan korma canlı kırmızı olunca sıkıntı.seninli kaçıncı haftalıkta
5+1.dusuk riski var denildi bilemiyorum aksam gece falan ayaga kalktikca kanamam oldu.basta pembe damla seklinde basladi.suan kahverendi puturlu birsey.insallah bir skinti olmaz

Üzüldüm bol bol dinlen inşallah bebeğin tutunur.Hayirlisi herseyin moralini yüksek tutmaya çalış

Selam kızlar son adetim tarihim 26 Temmuz sanırım sizin topiği ucu ucuna kaybedip mayıs annesi oluyorum inşallah nasip kısmet olursa 18 Ağustos beta 8 bugün 24.7 çıktı sizce nasıl artış bat 23 Ağustos

İnsallah herkez saglikla keyifli bir gebelik gecirerek alsin bebegini kucagina.gercekten sekiz dokuz yil evvel nasil sorunsuz gebe kalip hamilelik gecirip dogurmusum bazen sasiriyorum.diyorum heralde genctik ondan.hatta dokuz aylik bebegim varken hamile kalmistim birtane sorun yasamadim her ikisindede.simdi iki senedir tedirginlik cekmekten anksiyete bozuklugu yasiyorum.aman bise olurmu olacakmi.ki oluyorda.bazen covidden sonra dogumlar daha cok sorunlu olmaya basladi diyenlere neredeyse inanacagim.onceki hamileleiklerimde odun kaldirmisligim dahi var.simdi kanamam oluyor diye gun boyu yatiyorum yinede bir sorun olurmu diye icim icimi yiyor.bugun lekenmelerim bitti denecek kadar azaldi uc doz progestan igne vuruldum.insallah cabalarim.bosa gitmez cok dua ediyorum.bu sekilde tedirgin dokuz ay nasil gececek bilmiyorum

Merhaba cnm seni çok iyi anlıyorum bence yaşla ilgisi yok ilk hamileligimiz sorunsuz geçtiği için rahattik.basimjza gelince anlıyoruz.bende 2 dusuk yasadim.her dr kontrolünde insan endişeyle gidiyir.bugunde dr kontrolüm vardı.6+4 ama kese bile gözükmesi.hakkimizda hayirlisi olsun

Selam kızlar son adetim tarihim 26 Temmuz sanırım sizin topiği ucu ucuna kaybedip mayıs annesi oluyorum inşallah nasip kısmet olursa 18 Ağustos beta 8 bugün 24.7 çıktı sizce nasıl artış bat 23 Ağustos
güzel bence cnm hayırlı sağlıklı olsun haftaya bir daha takip derim doktora da daha sonraki hafta git hatta acele etme

Bende dis gebelikten falan asiri korkmustum kanamam oldugunda ama dun 12 mm kese gozuktu.simdide icinde bebek olusmaz diye aklim cikiyor.pisman olmamak icin buun sorumluluklarimi erteliyorum.cocuklarim bana hizmet eder hale geldi nerdeyse.bu durumada cok uzuluyorum.daha onceki dusuklerinizde kurtaj oldunuzmu ondanda cok korkuyorum ben

Evet 2 tane.kurtajim var malesef biri 16 haftalik ama 12 haftalik gorunumluydu.digerini bu kasim ayında kaybettim kalbi durmuştu.bende yarın için endiseleniyirim.Kese gozukmeyince gene kurtaj mi olacam die korkuyorum cok zor. Olsun ocuklariniz zevkle annelerine yardim ediyirdur.insallah bebek oluşur.ne zaman gideceksiniz.dr a

Bende aralik ayinda kaybetmistim bebegimi.kasim ayindaki bebeginiz kac haftalikti.sormamda sakinca yoksa kurtaj tamamen uyutularak yapilan bir islemmi korkumdan internetten bile bakamiyorum sanki yalan bilgi gibi geliyor.biri tarafindan anlatilinca daha dogru net oluyor.insallah kese olusmustur sizin herseyin hayirlisi ne diyimki her kayip yuregimizde bir yara.sizin yasiniz kacti ve hamile kalmadan once arastirdinizmi neden hamileliklerinizde skinti olustugunu.ben haftaya gidecegim doktor oyle dedi

İlk.kurtajimda 30 yaşındaydım bebek dünyaya gelseydi sağlıksız.olacakti sonra.kalbi durdu.Acikcasi ilk kürtajımi araştırma hastanesinde yaptım.6 gün beni hastanede yatırdılar resmen canlı bebek dogirur gibi acı.cekerek doğurdum.2.kurtajimi bu sebeple özelde oldum ve iyi ki özelde yapmışım hiç bir acı duymadim beni bayilttilar o şekilde oldu.Siz.kurtaji.djsunmeyin inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz.Hersey insanlar için sınav dünyası.

Kasim ayında kaybettiğim bebeğim tam.haftasini bilemiyoruz çünkü en son 7 haftalikken.gitmistim.sonra 11 haftalik gittim dr a.dedi kalbi.durmus.tahminim 8 gibi durmustur

Kasim ayında kaybettiğim bebeğim tam.haftasini bilemiyoruz çünkü en son 7 haftalikken.gitmistim.sonra 11 haftalik gittim dr a.dedi kalbi.durmus.tahminim 8 gibi durmustur
Sebepleri ilk bebeğimle bant sendromu çıkmıştı.yani bebek hastaydi.ikincide kalbi durdu .sanjrim ard arda dusuklerde araştırma yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…