Evet benim de oluyor doktora sordum normal dediAra ara geçen sancı şeklinde karın ağrısı yaşayan var mı aranizda benim yaklaşık 10 gündür böyle normal mi acaba ? Kan sonucum henüz çıkmadı yazlık yerde olduğum için yoğunluk varmış ögrensem de en azından normal bı gebelik mi az da olsa fikrim olsa
teşekkür ederim canım bugün gidecektim erteledim azcık zaman geçsin diyeTeşekkür ederimm darısı başınaHer şey normal gelişimi için de haftaya perşembeye tekrar çağırdı yediklerine dikkat et dedi bir de tahliller için aile hekimine yönlendirdi folik asit kullanıyordum zaten öyle
iyi yapmışsın canım güzel haberlerini paylaşırsın sen de :)teşekkür ederim canım bugün gidecektim erteledim azcık zaman geçsin diye
paylaşırım inşallahiyi yapmışsın canım güzel haberlerini paylaşırsın sen de :)
merhaba adete 3 gün kala awox ve 2 gün kala başka bir marka test taptım böyle görünüyorlar bugün sabah artı med ve days doctor böyle görünüyor yarın adet günüm sizce ihtimal nedir
Oh iyi bari tesekkurler endişelendim bı an ilki düşük olunca ikincide tereddutte kalıyor insanEvet benim de oluyor doktora sordum normal dedi
Sağlıkla ilerlesin inşallah ilk kaybın için üzüldüm şimdi yüzün gülsünOh iyi bari tesekkurler endişelendim bı an ilki düşük olunca ikincide tereddutte kalıyor insan
Aminn hepimizinki inşallah sağlıkla kucağımıza alalım çok teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin inşallah ilk kaybın için üzüldüm şimdi yüzün gülsün
Benimde 3 gün önce kasık ve bel ağrım vardı göğüslerim şişti ve acımaya başladı şişkinliğim var adetime 7 gün var sizce durum nedirAra ara geçen sancı şeklinde karın ağrısı yaşayan var mı aranizda benim yaklaşık 10 gündür böyle normal mi acaba ? Kan sonucum henüz çıkmadı yazlık yerde olduğum için yoğunluk varmış ögrensem de en azından normal bı gebelik mi az da olsa fikrim olsa
Benim geçen ay da bu dediğiniz belirtiler vardı bekledim olmadı bazen yumurtlama dönemi de belirti olabiliyor bu ay sadece daha yoğun karın ağrısı var ondan anladım net bir şey diyemem bende herkesin belirtisi de farklı olabiliyor ayrı bı belirti olarak da göğsün koyu olan uç kisimda halkada yani minik minik sivilce gibi kabarcıklar çıktı bende ona da dikkat edebilirsiniz ki ilk gebeligimde de o kabarciklar olmuştu net belirti yoksa da adete yakın evde test yapin varsa silikte olsa bi çizgi cikar sonra kan verirsinizBenimde 3 gün önce kasık ve bel ağrım vardı göğüslerim şişti ve acımaya başladı şişkinliğim var adetime 7 gün var sizce durum nedir
Benim minik sivilceler var bir iki tane tam da koyu halkanın olduğu yerde ama Daha yumurtlamanın üstünden iki gün geçti. Hemen belirti verir mi sıcaktan ben sivilcelendim bence, vücudumda da var çünküBenim geçen ay da bu dediğiniz belirtiler vardı bekledim olmadı bazen yumurtlama dönemi de belirti olabiliyor bu ay sadece daha yoğun karın ağrısı var ondan anladım net bir şey diyemem bende herkesin belirtisi de farklı olabiliyor ayrı bı belirti olarak da göğsün koyu olan uç kisimda halkada yani minik minik sivilce gibi kabarcıklar çıktı bende ona da dikkat edebilirsiniz ki ilk gebeligimde de o kabarciklar olmuştu net belirti yoksa da adete yakın evde test yapin varsa silikte olsa bi çizgi cikar sonra kan verirsiniz
Dediğim gibi herkesin belirtisi farklı olabilir bende o göğüs ucundaki kabarcıklar daha önce normal zamanda olmadığı için hamilelik belirtisi diye düşündüm ama yumurtlamadan 2 gün sonra belirti verebilecgini sanmiyorum ben adete yakin fark ettim karın ağrısıyla birlikteBenim minik sivilceler var bir iki tane tam da koyu halkanın olduğu yerde ama Daha yumurtlamanın üstünden iki gün geçti. Hemen belirti verir mi sıcaktan ben sivilcelendim bence, vücudumda da var çünkü
Yani demek istediğim yumurtlama döneminde de bir takım değişiklikler hissedebiliyoruz ben yaklaşık 4 aydır her ay bu ay kesin oldu diyorumBenim minik sivilceler var bir iki tane tam da koyu halkanın olduğu yerde ama Daha yumurtlamanın üstünden iki gün geçti. Hemen belirti verir mi sıcaktan ben sivilcelendim bence, vücudumda da var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?