Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Canin ben gittim. 5 6 tüp kan aldılar ama her sey normal olduğu icin ilac vs yazmadı doktor..Sadece magnezyum degerim sinirdaymis onun icin de 2 3 ay sonra bi daha bakalım dedi o kadar

Kesinlikle canım. Bakalım artık hayırlısıyla inşallah

Kızlar ara ara mide bulantılarım oluyor öğürme geliyor hiç kusmadım ama sizce ilac yazdırsam mı doktora

Ay kizlar ben bugün neler yaşadım ya hala şoktayım.Perinatolaga gittim ilk randevum neyse bebek ikiz dedi bir şok oldum çift yumurta ikiziymis sonra biri çok sağlıklı kalp atışı büyümesi vs dedi çok sevindim.Ardindan birinin kalp atımı yok dedi aşırı üzüldüm.Bir kaç dk içinde bir ton duygu yasadim.Sonra riskli gebelik dedi.Bebeklerin arasında 5 gün falan oynuyor.Kanaman olursa gel dedi.İki ihtimal var dedi biri düşerse diğerini tehlikeye sokar dedi.Bir ihtimal de doğuma kadar orda kalirmis zarar vermezmis.Bir tane kaybim var zaten şimdi bunu duydum aşırı üzüldüm sevinemedim diğer bebeğime de.Hala şoktayım ya bana dua edermisiniz her şey sağlıkla ilerlesin.Bide benzer durum bilen duyan şahit olan var mı saglikli ilerliyor mu beni ferahlatirsaniz çok sevinirim

Perinatoloğa bu kadar erken neden gittiniz acaba

kızlar sanırım 6+2 deyim bugün aşırı uyku halim var bu durumu yaşayan var mı ne zaman başlıyo acaba bu uyku halleri
Benimde 6.haftada başladı canım başımı kaldıramıyorum gözlerimi açamıyorum
Benim sağlık ocağındaki doktorum yazıyor canım ama kendi kadın doğum doktorumda bakarak ilaç veriyor o yüzden sağlık ocağındakini almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…