Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar günaydın bende bugün 6+2 de kalp sesini duydum ama değerlerime göre enfeksiyonum olabilir diye kan aldı doktor herhangi bir enfeksiyon yaşayan var mı
Bana doktorum idrar yolu enfeksiyonu bu dönemde çok karşılaşılır dedi canım henüx bende birşey yok da bilgin olsun

Bana doktorum idrar yolu enfeksiyonu bu dönemde çok karşılaşılır dedi canım henüx bende birşey yok da bilgin olsun
Tam idrar sonucuma baktım da idrar enfeksiyonu yok başka bi şey olabilir bayramdan sonra öğrenicem artık

Aranızda Sağlık ocağına gidip kan veren oldu mu? Doktorunuz ilaç yazdı mı? Ben daha hiç gitmedim, bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum umarım geç olmaz… Kan değerlerine göre ilaç yazma ihtimalleri varmış

Ne ilacı buu kan değerlerine göre olan? Ben asm ye gidiyorum ama tüp bebek ilaçlarımı yazdırıyorumm

Kizlar benim yüzümde ve vücudumda bazı yerlerde büyük büyük sivilceler çıktı. 32 yaşındayım ilk defa karşılaşıyorum sivilceyle hamilelikle mi alakalı yoksa başka bir şey mi aranızda benim gibi olan var mi.

Kızlar günaydınn vajinamda kaşıntım var hamile olmadan önce ara ara olurdu ama şuan şiddetlendi ve kokulu akıntım oluyor yani başından beri böyle doktora söyledim ama ilaç veremem sirkeli suyla bol bol yıka demişti. Aynı durumu yaşayanlar var mı?

ben yarın gidip kan vermeyi düşünüyorum canım ama sonuçları kendi doktoruma göstermeyi düşünüyorum aile hekimleri uzman doktorlar kadar tecrübeli değil gebelik konusunda

canım benim çok üzüldüm okuyunca bazı doktorlara göre bi şeyleri söylemek ne kadar kolay böyle. İyi ki başka doktora gitmişsin gerçekten. bi kaç gün bile fark ediyor biliyosun perşembe günü inşallah güzel bi kalp atışı duyarsın kuzum

Kardesimin doktoru sag yumurta catladiysa kiz sol catladiysa erkek demişti..Ve bilmişti cinsiyeti cok kucukken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…