Geçmiş olsun inşallah yoktur, hangi degerlerine göre kan aldı?Kızlar günaydın bende bugün 6+2 de kalp sesini duydum ama değerlerime göre enfeksiyonum olabilir diye kan aldı doktor herhangi bir enfeksiyon yaşayan var mı
Sanırım Kan değerlerimde Wbc ve NE biraz yüksek çıktıGeçmiş olsun inşallah yoktur, hangi degerlerine göre kan aldı?
Bana doktorum idrar yolu enfeksiyonu bu dönemde çok karşılaşılır dedi canım henüx bende birşey yok da bilgin olsunKızlar günaydın bende bugün 6+2 de kalp sesini duydum ama değerlerime göre enfeksiyonum olabilir diye kan aldı doktor herhangi bir enfeksiyon yaşayan var mı
Tam idrar sonucuma baktım da idrar enfeksiyonu yok başka bi şey olabilir bayramdan sonra öğrenicem artıkBana doktorum idrar yolu enfeksiyonu bu dönemde çok karşılaşılır dedi canım henüx bende birşey yok da bilgin olsun
Ne ilacı buu kan değerlerine göre olan? Ben asm ye gidiyorum ama tüp bebek ilaçlarımı yazdırıyorummAranızda Sağlık ocağına gidip kan veren oldu mu? Doktorunuz ilaç yazdı mı? Ben daha hiç gitmedim, bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum umarım geç olmaz… Kan değerlerine göre ilaç yazma ihtimalleri varmış
Tiroid ve demir eksikliği varsa ona göre ilaç yazilabilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorumNe ilacı buu kan değerlerine göre olan? Ben asm ye gidiyorum ama tüp bebek ilaçlarımı yazdırıyorumm
Troid için endokrine gidiliyor ya asmler de doz ayarlaması yapabiliyor mu bilemiyorum kuzum ya ama yazmaca yazarlar ilacı tedavın belli yaTiroid ve demir eksikliği varsa ona göre ilaç yazilabilirmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum
1.66 boyum,11 haziranda kalp atışı için gel dedi doktorBen de 49boyunuz kaç acaba bir de kalp atışı duydunuz mu
ayy bu ekmeğe saran sadece benim sanıyordum, aynen normalde ekmek yemem, deli gibi ekmek yiyesim var, boş boş ekmeği bile ağzıma tıkarken buluyorum kendimi delireeceeemmAyyy al benden de o kadar sürekli acikiyorum ve normalde ben ekmek fazla tüketen biri değilim bu aralar ekmeğe sardım
Hadi inşallah duyarsın1.66 boyum,11 haziranda kalp atışı için gel dedi doktor
şu anda 8 haftalığım iştah dışında sizinle aynı durumdayım, sadece göğüs hassasiyetim varYahu midesi bulanmayan,uykusu gelmeyen,iştahı olmayan bir tek ben miyim.
Beta değeri olmasa hamile olduğumu anlamayacağım
ben yarın gidip kan vermeyi düşünüyorum canım ama sonuçları kendi doktoruma göstermeyi düşünüyorum aile hekimleri uzman doktorlar kadar tecrübeli değil gebelik konusundaAranızda Sağlık ocağına gidip kan veren oldu mu? Doktorunuz ilaç yazdı mı? Ben daha hiç gitmedim, bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum umarım geç olmaz… Kan değerlerine göre ilaç yazma ihtimalleri varmış
canım benim çok üzüldüm okuyunca bazı doktorlara göre bi şeyleri söylemek ne kadar kolay böyle. İyi ki başka doktora gitmişsin gerçekten. bi kaç gün bile fark ediyor biliyosun perşembe günü inşallah güzel bi kalp atışı duyarsın kuzumÇok sevindim güzelimm oh maşallah.
Ben de duydum çok şükür ama biraz düzensiz ve yavaştı yine. Gümbür gümbür değildi maalesef. Yine 6+1 çıktı 5 günde değişmemiş pek. Çarşamba günü bakalım olmazsa sonlandırlan dedi doktor. Kalbi atan bebeğe bunu yapamayacağım için hemen farklı hastaneye gittik başka doktora. Orda kalp atımı falan diğer doktora göre daha iyiydi. Ve şansımıza doktor şahaneydi. Kalbi atan bebeği sonlandırmak ne demek olur mu öyle şey yaşıyo bu dedi. Perşembe görüşelim bekleyelim takip edelim dedi. Aman aman bi sorun görmedi şükür. Valla ömrümüzden ömür gitti bugün
Kardesimin doktoru sag yumurta catladiysa kiz sol catladiysa erkek demişti..Ve bilmişti cinsiyeti cok kucukken.Kızlar bugün bebeğimin kalp atışını duydumSat a göre 6+5 ama doktor 7+1 dedi. Sonra cinsiyet tahmini yapayım mı kız dedi ama kesin sonuç için 4. Ayı beklemek gerekir dedi. sizce bu kadar erken neye dayanarak yorum yapmış olabilir.
ay bende yedim valla bilmiyodum bu bilgiyi şükür bi şey olmadıCig sebzelerden olustugu icin bircok yerde kesinlikle yenmemesi gerektigi yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?