Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Kalp atışını gördük ya şükür iki hafta sonra tekrar gel tekrar bi bakalım kalbe dedi sen duydun mu kalp atışını çok güzel bi duyguuu inşallah yarın duyarsın
Çok sevindim güzelimm oh maşallah.
Ben de duydum çok şükür ama biraz düzensiz ve yavaştı yine. Gümbür gümbür değildi maalesef. Yine 6+1 çıktı 5 günde değişmemiş pek. Çarşamba günü bakalım olmazsa sonlandırlan dedi doktor. Kalbi atan bebeğe bunu yapamayacağım için hemen farklı hastaneye gittik başka doktora. Orda kalp atımı falan diğer doktora göre daha iyiydi. Ve şansımıza doktor şahaneydi. Kalbi atan bebeği sonlandırmak ne demek olur mu öyle şey yaşıyo bu dedi. Perşembe görüşelim bekleyelim takip edelim dedi. Aman aman bi sorun görmedi şükür. Valla ömrümüzden ömür gitti bugün

Ben şubat mıyım Ocak mı bilemiyorum şu an seninle aynıyım.
Çocuk : ilk
Sat: 28 nisan
Kese : 5+1
Kalp atışı: 14 Haziran olacak inşallah
31 Ocak yazıyo bazı uygulamalarda bazısında 2 Şubat . doktor da değişiklik gösterebilir 37. haftası dolunca diyor

Cihazdan cihaza bile değişebiliyor banada başlarda bir sürü şey denildi şu an iyi ama yine de genetik testleri yaptırcam şüphe düşürdüler içime

Merhaba sizinle aynı durumdayım. Kese gelişmiş yolk sacı oluşmuş ama kalp duyulmadı 6+4 haftalık. Sizin son durumunuz ne inşaallah hayırlısı ile duymuşsunuzdur kalp atışını

Kızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın
Merhaba,
İlk Çocuk
Kese: 5.hafta
Kalp atımı: 6+0 (duymadık sadece gördük)
SAT: 16 Nisan

Tansiyon düşüklüğü ve sonu gelmez yorgunluk&uyku hali dışında bir sıkıntımız yok çok şükür Allah hepimize sağlık ile kavuşmayı nasip etsin.

Cihazdan cihaza bile değişebiliyor banada başlarda bir sürü şey denildi şu an iyi ama yine de genetik testleri yaptırcam şüphe düşürdüler içime
Hakikaten ya valla. Benim de düzgün ilerlemiş olsa bile kafam genetikte olucak bu sefer. Ne biliyim ne zor işler

Benim de sat 28 nisan canım bende de kimi uygulamada 31 ocak kiminde 2 şubat diyor ama doktor 16 ocak ile 5 şubat arası dedii.
cumartesi gittiğimizde doktore ultrasondan önce 4+5 dedi karından ultrasonda kese 5+2 çıktı.

Yani bugün 5+5 im :)

Kızlar günaydın bende bugün 6+2 de kalp sesini duydum ama değerlerime göre enfeksiyonum olabilir diye kan aldı doktor herhangi bir enfeksiyon yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…