- 18 Mayıs 2025
- 77
- 51
- 3
- 28
benim bir arkadaşımın sağdaymış kesesi erkek çıktı bebeğiKardesimin doktoru sag yumurta catladiysa kiz sol catladiysa erkek demişti..Ve bilmişti cinsiyeti cok kucukken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bir arkadaşımın sağdaymış kesesi erkek çıktı bebeğiKardesimin doktoru sag yumurta catladiysa kiz sol catladiysa erkek demişti..Ve bilmişti cinsiyeti cok kucukken.
Canin ben gittim. 5 6 tüp kan aldılar ama her sey normal olduğu icin ilac vs yazmadı doktor..Sadece magnezyum degerim sinirdaymis onun icin de 2 3 ay sonra bi daha bakalım dedi o kadarAranızda Sağlık ocağına gidip kan veren oldu mu? Doktorunuz ilaç yazdı mı? Ben daha hiç gitmedim, bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum umarım geç olmaz… Kan değerlerine göre ilaç yazma ihtimalleri varmış
Nefsimizi koreltebilmek icin az da olsa yiyebiliriz bence yaKardesimin doktoru sag yumurta catladiysa kiz sol catladiysa erkek demişti..Ve bilmişti cinsiyeti cok kucukken.
Kese degil canım catlayan yumurtanın hangi tarafta oldugu..Gerci sagda catlarsa kese sagda mi oluyo bilmiyorum dabenim bir arkadaşımın sağdaymış kesesi erkek çıktı bebeği
ben de hiç bilmiyorum :)) yumurtanın ne tarafta çatladığı nerden anlaşılıyor acabaKese degil canım catlayan yumurtanın hangi tarafta oldugu..Gerci sagda catlarsa kese sagda mi oluyo bilmiyorum da![]()
Hahhahahahha tek degiklmisiz en azindannnayy bu ekmeğe saran sadece benim sanıyordum, aynen normalde ekmek yemem, deli gibi ekmek yiyesim var, boş boş ekmeği bile ağzıma tıkarken buluyorum kendimi delireeceeemm
Ayyy benim sağ yumurtam çatlatmıştı doktor öyle demişti kız miii geliyoooo yoksaaaaKardesimin doktoru sag yumurta catladiysa kiz sol catladiysa erkek demişti..Ve bilmişti cinsiyeti cok kucukken.
Kesinlikle canım. Bakalım artık hayırlısıyla inşallahcanım benim çok üzüldüm okuyunca bazı doktorlara göre bi şeyleri söylemek ne kadar kolay böyle. İyi ki başka doktora gitmişsin gerçekten. bi kaç gün bile fark ediyor biliyosun perşembe günü inşallah güzel bi kalp atışı duyarsın kuzum
canım selam, sat 10 nisan olarak belirledi doktor. keseyi 6+3 de görmüştükKızlar tablodaki bilgileri dolduralım kontrole giden keseyi gören kalp atışı duyan dönüş yapsın![]()
Kesenin nerde oldugunu nasil anliyoruzbenim bir arkadaşımın sağdaymış kesesi erkek çıktı bebeği
Perinatoloğa bu kadar erken neden gittiniz acabaAy kizlar ben bugün neler yaşadım ya hala şoktayım.Perinatolaga gittim ilk randevum neyse bebek ikiz dedi bir şok oldum çift yumurta ikiziymis sonra biri çok sağlıklı kalp atışı büyümesi vs dedi çok sevindim.Ardindan birinin kalp atımı yok dedi aşırı üzüldüm.Bir kaç dk içinde bir ton duygu yasadim.Sonra riskli gebelik dedi.Bebeklerin arasında 5 gün falan oynuyor.Kanaman olursa gel dedi.İki ihtimal var dedi biri düşerse diğerini tehlikeye sokar dedi.Bir ihtimal de doğuma kadar orda kalirmis zarar vermezmis.Bir tane kaybim var zaten şimdi bunu duydum aşırı üzüldüm sevinemedim diğer bebeğime de.Hala şoktayım ya bana dua edermisiniz her şey sağlıkla ilerlesin.Bide benzer durum bilen duyan şahit olan var mı saglikli ilerliyor mu beni ferahlatirsaniz çok sevinirim![]()
Bir önce ki gebeliğim kürtaj olduğu için gittim iyi ki de gitmişim ya diğer doktor anlamadı zatenPerinatoloğa bu kadar erken neden gittiniz acaba
İkiz gebeliği kendi doktorunuz nasıl görmedi ben onu anlamadımBir önce ki gebeliğim kürtaj olduğu için gittim iyi ki de gitmişim ya diğer doktor anlamadı zaten
Doğru olabilir o zaman cinsiyetKardesimin doktoru sag yumurta catladiysa kiz sol catladiysa erkek demişti..Ve bilmişti cinsiyeti cok kucukken.
Benimde 6.haftada başladı canım başımı kaldıramıyorum gözlerimi açamıyorumkızlar sanırım 6+2 deyim bugün aşırı uyku halim var bu durumu yaşayan var mı ne zaman başlıyo acaba bu uyku halleri
Benim sağlık ocağındaki doktorum yazıyor canım ama kendi kadın doğum doktorumda bakarak ilaç veriyor o yüzden sağlık ocağındakini almıyorumAranızda Sağlık ocağına gidip kan veren oldu mu? Doktorunuz ilaç yazdı mı? Ben daha hiç gitmedim, bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum umarım geç olmaz… Kan değerlerine göre ilaç yazma ihtimalleri varmış
Evet canım hayırlısı olsunDoğru olabilir o zaman cinsiyet![]()