Yani şu anki durum baya kritik görünüyor benim adıma. Her kontrolde bi parametre bozulmuş olabilir ve doğum gerçekleşebilir gibi bu durum var. En azından 34ü atlatmak şu an önceliğim konumuna geldi de o da gelişimde ilerleme olmazsa zor. Önceki doğumumda tansiyonu kafama takan bendim, bebek iyiydi, doktorlar ciddiye almadı sonra acilen doğuma alındım bi anda. Şimdi de öyle üstüme düşüyolar ki ben bunaldım. He bi de en sinir olduğum şeyde cuma günü kontrolde sıkıntı görüp beni acile gönderdi doktorum. Sonra Zeynep Kamilin acilinde bana hem cuma hem pazar sorun yok dediler. Gelişim geride evet ama su falan sıkıntı değil dediler. Benimde özeldeki doktoruma güvenim kırıldı bi noktada. Sonra Bugün başka görüş için en baştan devlette gittiğim doktora gittim ki çok güvenilirdir ve o da suyun az dedi. Gelişim geriliği kesin. Kadının günahını aldım gibi hissettim
Yani iki tecrübeli uzman doktor durumu kesinleştirdi. Hani bi ilaç olsa, yatış yapılması bi işe yarıyacak olsa başka bi çözüm olsa üstüne atlarım ama yapıcak hiç bişey yok. Damarsal problemi çözücek tek şey kan sulandırıcı onu da aylardır kullanıyorum zaten. Bilmiyorum bebek Okey idare ediyo ama benim içinde tehlikeli oluyo şu anki acil bi durum malesef.