• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlarr hepinizin güzel mesajlarınızı okuyorum mutlu oluyorum bizde bugün 8+1 olduk çok şükür 🐣💝 merak ettiğim bişey var bu fetal DNA testi hakkında bilgisi olan var mı? Yapılması gereklimi yoksa isteğe göre mi yapılıyor birde ücretli bir islemmi

Kızlarr hepinizin güzel mesajlarınızı okuyorum mutlu oluyorum bizde bugün 8+1 olduk çok şükür 🐣💝 merak ettiğim bişey var bu fetal DNA testi hakkında bilgisi olan var mı? Yapılması gereklimi yoksa isteğe göre mi yapılıyor birde ücretli bir islemmi
İsteğe bağlı canım yaşı büyük olan anne adaylarının direkt fetal dna yaptırması daha uygun bence çünkü ikilide yaştan dolayı risk yüksek çıkıyor boşa stres.maddi olarak külfetli yalnız 10 güne sonuç çıkıyor cinsiyet de net olarak ogrenebiliyorsunuz

Merhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz:) 6+3 te gittiğinizde embriyo veya yolk gözükmüşmüydü
Merhabaa çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun hamilelik süreci 🥰 evet embriyo ve yolk gözükmüştü ancak kalp atışı için erken demişti. Bugün kontrolüm vardı bugün kalp atışını duyduk. Kese ve yolk gelişmiş haftanla uyumlu dedi çok şükür 🙏🏻

Canim gozun aydinn 🧿🧿🥹🥹🥰🥰🙏🏻🙏🏻 maasallah

Kendi tercihiniz miydi beklemek yoksa kalp atisi bu gune kadar gozukmedi mi?
Benim de yarin var randevum heyecanla bekliyorum🙏🏻🙏🏻🥹 ben de 7+lardayim ama doktor sanirim tam haftami yarin soyler. Satim tam belli degil ne yazik ki.
Çok sağol canım çok şükür duyduk her kontrolde gergin gidiyoruz doktor bile farkediyor siz gerginsiniz diyor. Ne zaman atacağım bu durumu üzerimden bilmiyorum.

İlk kontrolümüz 6+4 dü kese yolk gözükmüştü ama kalp atışı için erken demişti. Geçen hafta bayram haftasıydı o yüzden bu haftaya kontrol verdi ondan geç duymuş olduk. Yarın aynı şekilde güzel haberlerini almayı bekliyorum 🥰

Kızlar doktor beni 7+2den sonra bir daha 4 hafta sonra çağırdı sizin kontrol zamanlarınız nasıl
Beni ilk kontrolümde (6+4)kalp atışını duymadığımız için iki hafta sonra çağırmıştı. Bugündü kontrolüm.(8+4) Bir sonraki için 3 hafta sonra çağırdı. 11. Hafta da görelim dedi.

Çok sağol canım çok şükür duyduk her kontrolde gergin gidiyoruz doktor bile farkediyor siz gerginsiniz diyor. Ne zaman atacağım bu durumu üzerimden bilmiyorum.

İlk kontrolümüz 6+4 dü kese yolk gözükmüştü ama kalp atışı için erken demişti. Geçen hafta bayram haftasıydı o yüzden bu haftaya kontrol verdi ondan geç duymuş olduk. Yarın aynı şekilde güzel haberlerini almayı bekliyorum 🥰
Anladim canim. Benim SATim kesin olmadigi icin ben bilemiyorum gecen hafta 6+ miydim yoksa 7+ miydim. bakalim yarin gidecegim. embryo gecen hafta da belli belirsiz gozuktu ama kalp atisi icin erken dedi minik hala dedi.. ama icimde bi his bir hafta geriden geldigini ve hic adet olmadigimi soyluyor. bakalim kismet ins hep dua ediyorum ben de sizin gibi ah bir gorebilsem kalp atisi :dua:

kizlar ben emin degilim 7+ mi suan 8+ mi ama bu hafta asiri uykum var ozellikle bugun tamamen artti sersem gibiyim surekli esniyorum uykumu aldigim halde 8 saat uyuyorum hep hamilelik ogrendigimden beri ama bugun gozlerim hep kapaniyor dogru duzgun calisamadim bile bugun , masa basi calisiyorum neyseki bugun evden calistim is bitsin hemen yataga aticam kendimi sekerleme icin bir saatim falan kaldi... benim gibi olan varmi?

henuz kalp atisi gormedim yarin randevum var.

dun acayip bir ruya gordum, sirt cantamda bir suru para bank not ve cek buldum, eurolar TL lar cekler. sonra bir kac kotu insan pesime takildi, filmlerdeki gibi Istanbulda catidan catiya atladip ve onlardan kurtuldum eve ulastim ve esimle bulustum paralari onunla paylastim ve hamile idim yani karnim sisti. sonra sabah uyandim hayirdir insallah dedm. sabah kopegimi yuruyuse cikardim genelde her sabah yesil canli ciml uzerinde ciplak ayakla yururum sabahlari kopegim topuyla oynarken. meditasyon ve dua yaptim. sonra eve donmek icn kalktim telefonumu ceketimin cebine koyarken bir de ne goreyim para buldum. o kadar sasirdim ki zaten dua ederken deli gibi goz yasi doktum doga bana cok iyi geliyor ve cok duygusalim. bu buldugum para bir isaret olabilir mi acaba? benim gibi enteresan ruyalar goren var mi? benim ruyalarim genelde gercek hayatta bu sekil sinyal veriyor. ya da be oyle dusunuyorum. yillar once rahmetli anneannem de vefat ettiginde, nur icinde yatsin canim anneannem, ben yurtdisinda yasiyorum yillardir annem benden olumunu saklamisti ama ben oldugu gece ruyamda gormustum bana helva yediriyordu anneme soyledim anne annem hakkin rahmetine kavustu dimi siz benden sakliyorsunuz emistim sonra itiraf etmisti sen uzulmeyesin diye saklamistik demisti. bu ruya da bana biraz bu sabah tuy urpertici bir etki verdi. hakkimda hayirlisi hep dua ediyorum. plansizdi gebeligim oyuzden mucize diyorum bebegime cunku myomum var hamile kalmam zordu ve oldu ins kalp atisi gorurum rabbim ins ol der ve olur. dualarinizi esirgemeyin o kdar duygusalim ki. inf hepimiz saglikla bebeklerimize kavusuruz... :dua: :dua: :dua: :dua:

Son düzenleme:
Merhabaa çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun hamilelik süreci 🥰 evet embriyo ve yolk gözükmüştü ancak kalp atışı için erken demişti. Bugün kontrolüm vardı bugün kalp atışını duyduk. Kese ve yolk gelişmiş haftanla uyumlu dedi çok şükür 🙏🏻
Çoo şükür çok sevindim hayırla kucağınıza aldığınız gün gelir inşallah . Bana da 6+4 te aynı şekilde kese ve yolk sacı gözüktü ama kalp atışı duyulmamıştı inşallah bende yarın duyarım

Ayyy kızlar siz çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzu ben 12. Haftaya kadar söylemem diyordum ama bugün eşimle dayanamayıp söyledik ailelere

Kızlar beliniz agrıyormu ya benim bugun 9 haftalık oldu doktor kontrolüm vardı bel agrısı normal dedi ama arada kramp gibi giriyor gazdanda olur mu ki

Ayyy kızlar siz çevrenize söylediniz mi hamile olduğunuzu ben 12. Haftaya kadar söylemem diyordum ama bugün eşimle dayanamayıp söyledik ailelere
Geçen boş gebelik geçirdiğimde kimseye hamile olduğumu söylememiştim ama kürtajdan sonra yakın olduğum insanlarla bu durumu paylaşmıştım çünkü insan yalnız olmak istemiyor. Bu sefer kötü bir durum yaşansa bile zaten paylaşacağım insanlara hamile olduğum haberini verdim. Sağlıklı olan bebek her halükarda gelecek zaten 🥰

Geçen boş gebelik geçirdiğimde kimseye hamile olduğumu söylememiştim ama kürtajdan sonra yakın olduğum insanlarla bu durumu paylaşmıştım çünkü insan yalnız olmak istemiyor. Bu sefer kötü bir durum yaşansa bile zaten paylaşacağım insanlara hamile olduğum haberini verdim. Sağlıklı olan bebek her halükarda gelecek zaten 🥰
İşte bende bundan korkuyorum daha önce benimde 2 düsüğüm olmustu o zaman direk söylemiştim hamile olduğumu bu sefer bekleyelim dedik 8. Haftaya kadar anca dayandık . Sadece ailelerimize söyledik zaten bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sağ Salim kucaklarimiza alırız inşallah hepimiz 🙏

Kızlar iyi akşamlar ikili test tam 12. Haftada mı yapılmalı yoksa belli bi aralık var mı şu haftalar arası diye

Kızlar 8 haftalık hamileyim sabahtan beri adet ağrılarım var normal mi bu durum bu zamana kadar böyle çok olmamıştı

kızlar her ne kadar çoğumuz isteğimizle hamilelik yaşasakta sizde yaşıyor musunuz böyle bi korku kaygı bundan sonra hayatım nasıl olacak beni neler bekliyor geleceğe yönelik tedirginlikler vs bu aralar yoğun bi şekilde aklımda bunlar var
Bende de var aynıları 🥲 eve tıkanıp kalacak mıyım, ya çok huysuz bir bebek olursa, bi kahve bile içemeyeceğim arkadaşlarımla, eşimle baş başa tatile gidemeyeceğiz, acaba eşimle aramızdaki samimiyet azalır mı neler neler düşünüyorum 😂

Back
X