Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Amin canım aminnn inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz inş sürekli dua ediyorum

Şuan aynı durumdayız sabah doktora gittim bir şey yoktu eve geldim böyle baş parmağın tırnağını kadar küçük kahverengi leke geldi korktum bende progestan verdi akşam birtane koydum şimdi fitil şeklimde inşlah hepimiz sağlıklk büyütelim bebişlerimize

Evet canimmmm kesinlikle subat annesi bile olabilirim belki subat 1-3. Bakalim saglikli olsun da gerisi bos. Hep dua ediyorum

Merhaba sizinle aynıyız ozaman. Benimde 6+4 teyken bebeği 5+6 keseyi 7 haftalık ölçmüştü. 7+6 da da bebeği 7 haftalık ölçtü. Haftaya daha net duyarız inşaallah ikimizde:)

Benim çok sık oluyor kanama alanı var dünden önce ki gün yine olmuştu dr a gidiyorum bebek iyi görünüyor diyor ama nasip 10+2 deyim şuan
Benimde dün muanem vardı küçük bir kanama alanı var dedi. Leke felan yoktu ama akşam eve gelince oldu. Progestan alıp yattım

Benimde dün muanem vardı küçük bir kanama alanı var dedi. Leke felan yoktu ama akşam eve gelince oldu. Progestan alıp yattım
Kese büyüdükçe o alan küçülüyormuş genelde ama bir şekilde de dışarı atılacak dedi dr yani kahverengi lekelenmeler normalmiş parlak kırmızı ve ağrı da eklenirse sıkıntılı durumlar düşünülebilir demişti

Bazen hiç dışarı atılmadan da küçülüp kaybolabiliyor vücut emiyor benim öyle olmuştu 3 hafta önce kanama alanım büyüktü sürekli izin rapor dinlenme ilaçlar derken çok küçülmüş kalmamış neredeyse her hamilelikte oluyor bazen farkedileyor bazen edilmiyor çoğu geçici merak etmeyin

Ben pek dinlenemiyorum ya bir tane daha çocuğum var çünkü:) ev iş çocuk derken bazen hamileliği unutuyorum

Dün doktor zorlanıyorsan rapor yazayım demişti ana leke felan görmediğim için istememiştim. Bugün lekeyi görünce hafifde ağrı olunca gitmedim okula. Rapor için sağlık ocağına geldim şimdi. İnşaallah devam etmez

Peki ağrınız varmıydı sizin. Benim hafif belim ve sol kasığımda ağrı var.

Kızlar böyle bir durum yaşayan var mı

Canım gözün aydın çok sevindim

Kızlar böyle bir durum yaşayan var mı
Ben 5+3te gittiğimde sadece keseyi görmüştük yolk sac bile yoktu. 6. Haftada kalp atışı bile duyuldu çok şükür. Yolk sac görünmüş bir keseye bu kadar erken boş gebelik denmez bence. İçinizi ferah tutun inşallah bir sonraki gidişinizde görürsünüz

Canım moralini hiç düşürme. Herkesin süreci farklı doktor olumsuz konuşmamış. Sat tarihi belli olmadığı için geç döllenme olmuş olabilir. Haftaya duyunca için rahatlar inşallah

Ben pek dinlenemiyorum ya bir tane daha çocuğum var çünkü:) ev iş çocuk derken bazen hamileliği unutuyorum
Hiç bir şey olmaz inşallah merak etme doğal bir süreç sağlıklı bir embriyo olunca bir şekilde vücut toparlar ve iyiye gider yine de fırsat buldukça uzan ayaklarını yukarda tut dinlenmeye çalış

Kese falan kaç mm boyutundaydı hatırlıyor musunuz, stresimden Ölücem radyoloji uzmanı nasıl böyle bir yorum yapabilir ki aklım almıyor benim kesem 20 mm, yolk kesesi de 3 mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…