Canim her annenin ve bebegin sureci farkli lutfen kiyas yapmayalim. Ben de sizin gibiydim ama evhamli olmayalim herkesin olayi gelisimi cidden farkliAz once izledigim bi videoda kiz 5+6 da kalp atisini duymus benim de moralim bozuldu cunku ben de ilk muayenemi 5+6 da olmustum ama sadece kese gozukmustu acaba devlet hastanesi oldugundan dolayi bu fark yasanmis olabilir mi tedirgin oldum yarin tekrar gidecegim insallah bayram vs araya girince 2.kontrole gidemedim henuz umarim bebegimi ve kalbini gorebilirim
Bende internette öyle okudum ama bilemiyorum. İnsanın içine o kurt düştü mü yiyip bitiriyor işte. Öğleden sonra tekrar kadın doğuma gideceğim yorumlasın bakalım bi. İnşallah güzel haberler alırım.Kese 25 e kadar beklenir 25 mm olunca kese bebek görünmesse boş gebelik şüphesi olabilir ancak
Evet benimde aynıydı devlette sadece kese ve yolk gözüktü üstelik bana 6+1 demişlerdi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim 6+4 dedi bebeği de gördük kalp atışını da duyduk şükür kendinizi üzmeyin.Benimde 5+6 devlette sadece kese gözüktü bebek gözükmesi. 6+4 özelde yolk gözüktü kalp duyulmadı. 7+6 da kalp duyuldu
Yolk kesesini de görmüş işte ne güzel, neden kalp atışı için radyolojiye yönlendirmiş ki. Böyle bir uygulama ilk kez duydumİnşallah öyledir. Aslında doktor gebelik kesen, yolk kesen çok güzel dedi. Doppler için başka yere gönderdi beni. Göndermesinin sebebi de kalp atışlarını duyacaksın büyük ihtimal diye. Radyoloji uzmanı böyle bir şey söyleyince bir an şok yaşadım. Ne olduğumu şaşırdım
Cuma tekrar git bende 5+5 te gittim görülmedi 6 +1 de gittim kalp atısı gördüm duydum daha erken kendini sıkma bebegini üzmeBende internette öyle okudum ama bilemiyorum. İnsanın içine o kurt düştü mü yiyip bitiriyor işte. Öğleden sonra tekrar kadın doğuma gideceğim yorumlasın bakalım bi. İnşallah güzel haberler alırım.
Bizim burası ilçe, doktorlardaki cihazlar eskiymiş, o yüzden büyük ultrasona yönlendirdiYolk kesesini de görmüş işte ne güzel, neden kalp atışı için radyolojiye yönlendirmiş ki. Böyle bir uygulama ilk kez duydumkalp atışı için erken bir hafta, çoğu kişi 6+larda duyuyor. inşallah bir sorun olmaz telaş etme
Ben de ozel baska bir doktor buldum haftaya ona gidicem. Devlet hastanesi bir sonraki randevuyu haziran 24 e verdi.Evet benimde aynıydı devlette sadece kese ve yolk gözüktü üstelik bana 6+1 demişlerdi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim 6+4 dedi bebeği de gördük kalp atışını da duyduk şükür kendinizi üzmeyin.
kendi doktorum cumartesi çağırdı zaten, inşallah görürCuma tekrar git bende 5+5 te gittim görülmedi 6 +1 de gittim kalp atısı gördüm duydum daha erken kendini sıkma bebegini üzme
Canım bende coraspirin ve enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün. Bence önlem amaçlı veriyorlar. Çünkü bana pıhtılaşma için test yapmadılar ve ilk gebeliğim yaş da 30.Kızlar kan sulandırıcı iğne ve kor aspirin aynı anda kullanan var mı. Daha evvel 3 düşük olduğu için bana ikisini de verdi ama ,bir tahlil vs yaptırsamıydık diye düşündüm.
Çok iyi anlıyorum seni. Burada herkesin sürecini okuyunca insan ister istemez karşılaştırıyor kendini. 5. 6. Hafta da duyan da var. Ama herksin süreci farklı bunu anladım ve benimsedim artık. Ben de 6. Haftada duyarım diye gitmiştim ama doktorum erken olduğunu söylemişti. Benim doktorumun muayenesi var hasteneye gitmiyorum. Aynı şekilde bayram girdiği için 8. Haftada kontrole gidebildim. Sen de duyarsın canım aynı şekilde bu süreçler normal hepimiz içinAz once izledigim bi videoda kiz 5+6 da kalp atisini duymus benim de moralim bozuldu cunku ben de ilk muayenemi 5+6 da olmustum ama sadece kese gozukmustu acaba devlet hastanesi oldugundan dolayi bu fark yasanmis olabilir mi tedirgin oldum yarin tekrar gidecegim insallah bayram vs araya girince 2.kontrole gidemedim henuz umarim bebegimi ve kalbini gorebilirim
yalnız değilmişim :)) inşallah korktuğumuz gibi olmaz hiç bi şeyBende de var aynılarıeve tıkanıp kalacak mıyım, ya çok huysuz bir bebek olursa, bi kahve bile içemeyeceğim arkadaşlarımla, eşimle baş başa tatile gidemeyeceğiz, acaba eşimle aramızdaki samimiyet azalır mı neler neler düşünüyorum
aynı durumdayız hiç bi şey yemek istemiyorum iştahım da kesildi sanki öğürtü gibi değil ama içten içe bulanıyorBenim hafiften midem bir tuhaf olmaya başladı tam bulantı halide değil ama keyiflide değil ilkinde 4 aya kadar bulantım olmuştu inşallah bunda olmaz diye dualar ediyorum.
Aynen öyle zaten rabbim ona ömür verdiyse sağlıklıysa bir şekilde doğacaktır dua edip teslim olacagız başkada elden gelen çare yokBence acele edip kendimizi ilk haftalar boşa üzüyoruz sanki bence 7 haftadan önce gitmemek en mantıklısı.
Ne güzel bi konuya değişmişsin canımBirazda güzel şeyler konuşalım şu ramzi teorisini ne diyorsunuz dogruluk payı var mıdır sizde
Ben de sabah bu konuda sordum yapay zekayaBirazda güzel şeyler konuşalım şu ramzi teorisini ne diyorsunuz dogruluk payı var mıdır sizde
Benimde ilk gebelik ama 3 düşük vardı,yaş 39,5.dediğin gibi sanırım önlem amaçlıCanım bende coraspirin ve enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün. Bence önlem amaçlı veriyorlar. Çünkü bana pıhtılaşma için test yapmadılar ve ilk gebeliğim yaş da 30.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?