Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Az once izledigim bi videoda kiz 5+6 da kalp atisini duymus benim de moralim bozuldu cunku ben de ilk muayenemi 5+6 da olmustum ama sadece kese gozukmustu acaba devlet hastanesi oldugundan dolayi bu fark yasanmis olabilir mi tedirgin oldum yarin tekrar gidecegim insallah bayram vs araya girince 2.kontrole gidemedim henuz umarim bebegimi ve kalbini gorebilirim
Canim her annenin ve bebegin sureci farkli lutfen kiyas yapmayalim. Ben de sizin gibiydim ama evhamli olmayalim herkesin olayi gelisimi cidden farkli

Kese 25 e kadar beklenir 25 mm olunca kese bebek görünmesse boş gebelik şüphesi olabilir ancak
Bende internette öyle okudum ama bilemiyorum. İnsanın içine o kurt düştü mü yiyip bitiriyor işte. Öğleden sonra tekrar kadın doğuma gideceğim yorumlasın bakalım bi. İnşallah güzel haberler alırım.

Benimde 5+6 devlette sadece kese gözüktü bebek gözükmesi. 6+4 özelde yolk gözüktü kalp duyulmadı. 7+6 da kalp duyuldu
Evet benimde aynıydı devlette sadece kese ve yolk gözüktü üstelik bana 6+1 demişlerdi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim 6+4 dedi bebeği de gördük kalp atışını da duyduk şükür kendinizi üzmeyin.

İnşallah öyledir. Aslında doktor gebelik kesen, yolk kesen çok güzel dedi. Doppler için başka yere gönderdi beni. Göndermesinin sebebi de kalp atışlarını duyacaksın büyük ihtimal diye. Radyoloji uzmanı böyle bir şey söyleyince bir an şok yaşadım. Ne olduğumu şaşırdım
Yolk kesesini de görmüş işte ne güzel, neden kalp atışı için radyolojiye yönlendirmiş ki. Böyle bir uygulama ilk kez duydum🤔 kalp atışı için erken bir hafta, çoğu kişi 6+larda duyuyor. inşallah bir sorun olmaz telaş etme🙏🏻

Bende internette öyle okudum ama bilemiyorum. İnsanın içine o kurt düştü mü yiyip bitiriyor işte. Öğleden sonra tekrar kadın doğuma gideceğim yorumlasın bakalım bi. İnşallah güzel haberler alırım.
Cuma tekrar git bende 5+5 te gittim görülmedi 6 +1 de gittim kalp atısı gördüm duydum daha erken kendini sıkma bebegini üzme

Yolk kesesini de görmüş işte ne güzel, neden kalp atışı için radyolojiye yönlendirmiş ki. Böyle bir uygulama ilk kez duydum🤔 kalp atışı için erken bir hafta, çoğu kişi 6+larda duyuyor. inşallah bir sorun olmaz telaş etme🙏🏻
Bizim burası ilçe, doktorlardaki cihazlar eskiymiş, o yüzden büyük ultrasona yönlendirdi

Evet benimde aynıydı devlette sadece kese ve yolk gözüktü üstelik bana 6+1 demişlerdi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim 6+4 dedi bebeği de gördük kalp atışını da duyduk şükür kendinizi üzmeyin.
Ben de ozel baska bir doktor buldum haftaya ona gidicem. Devlet hastanesi bir sonraki randevuyu haziran 24 e verdi.

Dun usg boyle gozuktu. Benzer bir gorsel goren arkadaslar yorumlayabilir mi?

Ben devlet hastanesinin olcumlerine inanmaz oldum cunku.iki doktor ayri olctu. Artik olcumlere degil ultrasonda ne gordugume bakiyorum. Gecen haftaya gote yolk sac vok buyumus ben de ama embryo cok cok cok minik daha dedi doktor.

Eklentiler

• IMG_4681.webp
    IMG_4681.webp
    96,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar kan sulandırıcı iğne ve kor aspirin aynı anda kullanan var mı. Daha evvel 3 düşük olduğu için bana ikisini de verdi ama ,bir tahlil vs yaptırsamıydık diye düşündüm.
Canım bende coraspirin ve enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün. Bence önlem amaçlı veriyorlar. Çünkü bana pıhtılaşma için test yapmadılar ve ilk gebeliğim yaş da 30.

Az once izledigim bi videoda kiz 5+6 da kalp atisini duymus benim de moralim bozuldu cunku ben de ilk muayenemi 5+6 da olmustum ama sadece kese gozukmustu acaba devlet hastanesi oldugundan dolayi bu fark yasanmis olabilir mi tedirgin oldum yarin tekrar gidecegim insallah bayram vs araya girince 2.kontrole gidemedim henuz umarim bebegimi ve kalbini gorebilirim
Çok iyi anlıyorum seni. Burada herkesin sürecini okuyunca insan ister istemez karşılaştırıyor kendini. 5. 6. Hafta da duyan da var. Ama herksin süreci farklı bunu anladım ve benimsedim artık. Ben de 6. Haftada duyarım diye gitmiştim ama doktorum erken olduğunu söylemişti. Benim doktorumun muayenesi var hasteneye gitmiyorum. Aynı şekilde bayram girdiği için 8. Haftada kontrole gidebildim. Sen de duyarsın canım aynı şekilde bu süreçler normal hepimiz için 🙏🏻

Bende de var aynıları 🥲 eve tıkanıp kalacak mıyım, ya çok huysuz bir bebek olursa, bi kahve bile içemeyeceğim arkadaşlarımla, eşimle baş başa tatile gidemeyeceğiz, acaba eşimle aramızdaki samimiyet azalır mı neler neler düşünüyorum 😂
yalnız değilmişim :)) inşallah korktuğumuz gibi olmaz hiç bi şey

Benim hafiften midem bir tuhaf olmaya başladı tam bulantı halide değil ama keyiflide değil ilkinde 4 aya kadar bulantım olmuştu inşallah bunda olmaz diye dualar ediyorum.
aynı durumdayız hiç bi şey yemek istemiyorum iştahım da kesildi sanki öğürtü gibi değil ama içten içe bulanıyor :(

Buarada herkese hayırlı günler yeniyim aranızda.Benimde doğumun ocak gibi olacak nasip olursa bugün 6 haftalık oldum.Sabahtan beri cinsiyet tahminlerini okuyorum 🙈

Birazda güzel şeyler konuşalım şu ramzi teorisini ne diyorsunuz dogruluk payı var mıdır sizde 😌
Ben de sabah bu konuda sordum yapay zekaya 🤭 daha önce tecrübe etmediğim için bilmiyorum. Merak ediyorum tecrübesi olanları

Kızlar doktor bir türlü çocuğun kaç haftalık olduğuyla ilgili net bilgi veremiyor baş popo mesafesini ölçebildikten sonra söyleyebilirim diyor sizin de böyle mi

Canım bende coraspirin ve enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün. Bence önlem amaçlı veriyorlar. Çünkü bana pıhtılaşma için test yapmadılar ve ilk gebeliğim yaş da 30.
Benimde ilk gebelik ama 3 düşük vardı,yaş 39,5.dediğin gibi sanırım önlem amaçlı

Back
X