İnş kısmet olacak canımBiliyorum beklemek çok zor,ben 4+2 de öğrenmiştim 7 haftaya kadar beklemek yordu. İnan kaderinde var ise oluyor. İçini ferah tut ki benim de 3 düşük vardı ve ilk gebeliğim olacak kısmetse
Erken daha ilk hamilelikte karın hemen büyümüyor 15-16 ya doğru ancak. Ama tavsiyem her gece düzenli kullanmanız ve sadece karına değil göğüslere bacakların üst kısımlarına falanda sürmeniz. Bide çoğu insan doğuma kadar çatlamıyor doğum sonrası çatlıyor doğumdan sonrada bir iki hafta sürmek lazımNe zaman başlamak gerekiyor ben 10 haftalığım şuan daha hiçbişey sürmüyorum
Benim bu akşam ağrım ve kanamam oldu hala oluyor çoğaldı hatta. Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama kanama sürekli devam ediyor ne yapacağımı şaşırdımYok çok şükür leke bitti gibi çok azaldı. Ağrıda hafifledi. Senin ağrın oluyormuydu kanaman olduğunda
Allah allah gebelik haftası da ilerledi sizin ne diye oluyor acaba hala. Kanama alanı görüldü mü pekiBenim bu akşam ağrım ve kanamam oldu hala oluyor çoğaldı hatta. Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama kanama sürekli devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Ne diyor doktor pekiBenim bu akşam ağrım ve kanamam oldu hala oluyor çoğaldı hatta. Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama kanama sürekli devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Bide yatış veriyorlar normalde size demedi mi yatış verelim takip edelim vsAllah allah gebelik haftası da ilerledi sizin ne diye oluyor acaba hala. Kanama alanı görüldü mü peki
Merhaba,inşallah. Ben bu pazartesi de kendi tüp bebek doktoruma gideceğim.Devlet hastanesine ikinci bir göz olsun ve ilaçlarımı yazsın diye gitmiştimMerhaba sizinle aynıyız ozaman. Benimde 6+4 teyken bebeği 5+6 keseyi 7 haftalık ölçmüştü. 7+6 da da bebeği 7 haftalık ölçtü. Haftaya daha net duyarız inşaallah ikimizde:)
Ay için ferah olsun canım.Benim 6+6 idi perşembe günü.vajinalden baktı çok zor gördü bebeği uğraştı yani adam bayağı ve kalp atışını minicik duyduk.Daha senin ekstra küçüktür.Benim embriyo 3.71 mm falandı.Sabır,dua,dilek gerisi allahın takdiriBende internette öyle okudum ama bilemiyorum. İnsanın içine o kurt düştü mü yiyip bitiriyor işte. Öğleden sonra tekrar kadın doğuma gideceğim yorumlasın bakalım bi. İnşallah güzel haberler alırım.
İnşaallah hayırlı haberlerleMerhaba,inşallah. Ben bu pazartesi de kendi tüp bebek doktoruma gideceğim.Devlet hastanesine ikinci bir göz olsun ve ilaçlarımı yazsın diye gitmiştimyine haberleşiriz inşallah ayşegül
MerhabaMerhaba kızlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim reglim 19 gün gecikti evde idrar testi yapmıştım pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg 1107 çıkmış. Son adet tarihime (23 Nisan) göre 7 haftalık olması gerekiyor ama 7 haftaya göre bu değer az sankidoğru düzgün sevinemedim bile.
benim SAT 10 nisan ona rağmen 7 haftalık görünüyor geç döllenme olmuş sanırım endişelenmeyin sizin de öyle olabilirMerhaba kızlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim reglim 19 gün gecikti evde idrar testi yapmıştım pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg 1107 çıkmış. Son adet tarihime (23 Nisan) göre 7 haftalık olması gerekiyor ama 7 haftaya göre bu değer az sankidoğru düzgün sevinemedim bile.
Benimde büyüdü ama 2. Gebelik benim. 2. Gebeliklerde erken büyüyormuşkızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
benim ilk aslında psikolojik olarak mı öyle geliyo emin olamadımBenimde büyüdü ama 2. Gebelik benim. 2. Gebeliklerde erken büyüyormuş
İnşallah öyledir canım, sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Kesen kaç mm boyutundaydı hatırlıyor musun? Bana da %99 boş deyince dünyam tersine döndü, ne yapacağım bilmiyorum. Böyle bir şey olmasa bu kadar kesin konuşur muydu?Ay için ferah olsun canım.Benim 6+6 idi perşembe günü.vajinalden baktı çok zor gördü bebeği uğraştı yani adam bayağı ve kalp atışını minicik duyduk.Daha senin ekstra küçüktür.Benim embriyo 3.71 mm falandı.Sabır,dua,dilek gerisi allahın takdiri
Sizin boş değildir devlet hastanesinin cihazları çok kötü. Güvendiğiniz bir özel hastaneye gidin. Devlet hastanesinde doktorlar kendi ağzı ile diyorki cimere hasta olarak sizler şikayet edin cihazlar çok kötü diye.İnşallah öyledir canım, sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Kesen kaç mm boyutundaydı hatırlıyor musun? Bana da %99 boş deyince dünyam tersine döndü, ne yapacağım bilmiyorum. Böyle bir şey olmasa bu kadar kesin konuşur muydu?
Merhaba nasıl oldunuz merak ettim siziBenim bu akşam ağrım ve kanamam oldu hala oluyor çoğaldı hatta. Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama kanama sürekli devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Özel hastanedeki doktorun kenarda küçük bir şey görüyorum ama bir şey söylemek için çok erken dedi, yarın tekrar çağırdı gideceğim. Nolur dualarınız eksik etmeyin bendenSizin boş değildir devlet hastanesinin cihazları çok kötü. Güvendiğiniz bir özel hastaneye gidin. Devlet hastanesinde doktorlar kendi ağzı ile diyorki cimere hasta olarak sizler şikayet edin cihazlar çok kötü diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?