Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Biliyorum beklemek çok zor,ben 4+2 de öğrenmiştim 7 haftaya kadar beklemek yordu. İnan kaderinde var ise oluyor. İçini ferah tut ki benim de 3 düşük vardı ve ilk gebeliğim olacak kısmetse
İnş kısmet olacak canım

Benim de ilk gebeliğim, bir kimyasal yaşadım öncesinde

Ne zaman başlamak gerekiyor ben 10 haftalığım şuan daha hiçbişey sürmüyorum
Erken daha ilk hamilelikte karın hemen büyümüyor 15-16 ya doğru ancak. Ama tavsiyem her gece düzenli kullanmanız ve sadece karına değil göğüslere bacakların üst kısımlarına falanda sürmeniz. Bide çoğu insan doğuma kadar çatlamıyor doğum sonrası çatlıyor doğumdan sonrada bir iki hafta sürmek lazım

Yok çok şükür leke bitti gibi çok azaldı. Ağrıda hafifledi. Senin ağrın oluyormuydu kanaman olduğunda
Benim bu akşam ağrım ve kanamam oldu hala oluyor çoğaldı hatta. Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama kanama sürekli devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım

Benim bu akşam ağrım ve kanamam oldu hala oluyor çoğaldı hatta. Doktora gittim bebek iyi görünüyor ama kanama sürekli devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Allah allah gebelik haftası da ilerledi sizin ne diye oluyor acaba hala. Kanama alanı görüldü mü peki

Merhaba sizinle aynıyız ozaman. Benimde 6+4 teyken bebeği 5+6 keseyi 7 haftalık ölçmüştü. 7+6 da da bebeği 7 haftalık ölçtü. Haftaya daha net duyarız inşaallah ikimizde:)
Merhaba,inşallah. Ben bu pazartesi de kendi tüp bebek doktoruma gideceğim.Devlet hastanesine ikinci bir göz olsun ve ilaçlarımı yazsın diye gitmiştim yine haberleşiriz inşallah ayşegül

Ay için ferah olsun canım.Benim 6+6 idi perşembe günü.vajinalden baktı çok zor gördü bebeği uğraştı yani adam bayağı ve kalp atışını minicik duyduk.Daha senin ekstra küçüktür.Benim embriyo 3.71 mm falandı.Sabır,dua,dilek gerisi allahın takdiri

Merhaba
Doktora gidin randevu alıp 2 gün arayla kan verin öncesinde artış izleyin muayene olun. Artış önemli. Geç yerleşme olabilir.

kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde

benim SAT 10 nisan ona rağmen 7 haftalık görünüyor geç döllenme olmuş sanırım endişelenmeyin sizin de öyle olabilir

Kızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo

İnşallah öyledir canım, sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Kesen kaç mm boyutundaydı hatırlıyor musun? Bana da %99 boş deyince dünyam tersine döndü, ne yapacağım bilmiyorum. Böyle bir şey olmasa bu kadar kesin konuşur muydu?

Sizin boş değildir devlet hastanesinin cihazları çok kötü. Güvendiğiniz bir özel hastaneye gidin. Devlet hastanesinde doktorlar kendi ağzı ile diyorki cimere hasta olarak sizler şikayet edin cihazlar çok kötü diye.

Özel hastanedeki doktorun kenarda küçük bir şey görüyorum ama bir şey söylemek için çok erken dedi, yarın tekrar çağırdı gideceğim. Nolur dualarınız eksik etmeyin benden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…