Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
günaydınn evet yaa 7+2 yim alt göbek tarafımda küçük bombe var iki tane oldukları için mi bu kadar erken şiştim anlamadım tüp bebek benimkiler bwlki de iğneler de şişlik yapıyordur da ama anlıyorum yani alt tarafta hafif büyüme var

Özel hastanedeki doktorun kenarda küçük bir şey görüyorum ama bir şey söylemek için çok erken dedi, yarın tekrar çağırdı gideceğim. Nolur dualarınız eksik etmeyin benden
Kaç haftalıktın. Ben 5+2 de kese gördüm boştu 5+5 te devlet hastanesi boş dedi. 6+4 özelde yolk gözüktü embriyo nokta gibi küçük gözüktü kalp atışı yoktu. 7+6 da gittik kalp duyuldu ama şuan daha çok küçük haftaya gel daha net duyarız dedi

Regli tarihime göre bugün tam 6 haftalık

kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Evet ben de aynı durum bir de şişkinlik oluyor zaten ama karnımı içime çektiğimde artık karnım düz değil kasım kısmı şiş öncelikle. Kendi haline bırakınca biraz göbek çıkıyor.

8+1im şuan ben de öyle hissediyorum. Zayıfım hatta bulantılar yüzünden biraz kilo verdim ama pantolonlarım dar gelmeye başladı

Rabbim sağlıkla kucagımıza aldırsın canım amin

Merhaba
Doktora gidin randevu alıp 2 gün arayla kan verin öncesinde artış izleyin muayene olun. Artış önemli. Geç yerleşme olabilir.
Çok teşekkür ederim Yaşadığım yer küçük bir ilçe sadece hafta içi bakılıyor beta hcg. O yüzden haftaya kadar bekleyemedim bugün tekrar verdim daha çok erken ama.
Merhaba
Doktora gidin randevu alıp 2 gün arayla kan verin öncesinde artış izleyin muayene olun. Artış önemli. Geç yerleşme olabilir.

Çok teşekkür ederim Yaşadığım yer küçük bir ilçe sadece hafta içi bakılıyor beta hcg. O yüzden haftaya kadar bekleyemedim bugün tekrar verdim daha çok erken ama.
İyi yapmışsım canım her iki günde en az 66% bekleniyor. Ona göre hesap yaparız doktora gidene kadar. İnş artış görürsün. Değerlere çok takılma geç implantasyon olabilir. Bebek yerleşince hcg artıyor diye biliyorum geç yerleşmede az beta görmek normal ama önemli olan artış olması. Dualarım seninle ver buradaki herkesle

Ya umarım öyledir dış gebelik felansa diye çok korkuyorum. Sizin kaçtı değeriniz
Benim SAT belli değil ama mantıken yaptığım hesaba göre 7+ haftalığım ama doktor 5+5- 6+4 arası dedi. Geç döllenme geç yerleşme olabiliyor.

Kızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
Normal doğum çok istiyorum,ilk gebeliğim. Ablamdan bildiklerimi paylaşayım. İlk bebeği erkek idi ve normal doğum yaptı aynı gün ayağa kalktı ve sonrasında da her şey oldukça normal dedi. Kistleri vardı,onlar gitti mis gibi oldum dedi. İkinci gebeliği kız idi ve normal yapamadı,günlerce ağrı çekti,şişkinlikler vs. Tabi her kadında aynı olmayabilir. Ben doktorum sorduğunda,normal doğum için elimden geleni yapacağım dedim. En güzeli,umarım öyle olur dedi. Bakalım hayırlısı Ama korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…