- 14 Mayıs 2025
- 227
- 515
- 18
günaydınn evet yaa 7+2 yim alt göbek tarafımda küçük bombe var iki tane oldukları için mi bu kadar erken şiştim anlamadım tüp bebek benimkiler bwlki de iğneler de şişlik yapıyordur da ama anlıyorum yani alt tarafta hafif büyüme varkızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Kaç haftalıktın. Ben 5+2 de kese gördüm boştu 5+5 te devlet hastanesi boş dedi. 6+4 özelde yolk gözüktü embriyo nokta gibi küçük gözüktü kalp atışı yoktu. 7+6 da gittik kalp duyuldu ama şuan daha çok küçük haftaya gel daha net duyarız dediÖzel hastanedeki doktorun kenarda küçük bir şey görüyorum ama bir şey söylemek için çok erken dedi, yarın tekrar çağırdı gideceğim. Nolur dualarınız eksik etmeyin benden
Regli tarihime göre bugün tam 6 haftalıkKaç haftalıktın. Ben 5+2 de kese gördüm boştu 5+5 te devlet hastanesi boş dedi. 6+4 özelde yolk gözüktü embriyo nokta gibi küçük gözüktü kalp atışı yoktu. 7+6 da gittik kalp duyuldu ama şuan daha çok küçük haftaya gel daha net duyarız dedi
Benimde büyüdü canım. 2. gebeliğim ondan mı acaba hemen çıktı bilmiyorum.kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Evet ben de aynı durum bir de şişkinlik oluyor zaten ama karnımı içime çektiğimde artık karnım düz değil kasım kısmı şiş öncelikle. Kendi haline bırakınca biraz göbek çıkıyor.kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Evet uğur değer zeki Akkum varBen de Elazığdayım ama doktor için diyarbakır düşünüyorum önerdiğiniz bir doktor var mı :)
Banada pantalonlarim dar geliyor yaa gobusum birazcık büyümüş gibikızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Ben normal doğumdan yanayım yaa bide yaşadığım ülkede zorunlu normal doğum yapıyorlarKızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
8+1im şuan ben de öyle hissediyorum. Zayıfım hatta bulantılar yüzünden biraz kilo verdim ama pantolonlarım dar gelmeye başladıkızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
İlk doğumum normaldi allah nasip ederse bunu da normal yapmayı düşünüyorum. Korkulacak hiçbir şey yok.Kızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
Rabbim sağlıkla kucagımıza aldırsın canım aminAhhh benim ilk gebeliğim böyleydi ve ben cinsiyet öğrenirken bile 15. haftada hala kustuğumu biliyorum benim 5. aya kadar devam etmişti. İnşallah senin en kısa sürede azalır ve biter. Ben yolda her yerde torbayla gezdiğimi bilirim. Otobüsten inip çıkarıp arkadan gelen otobüse bindiğimi hatırlıyorum bu şimdilik daha hafif ama ondada 8. haftada başlamıştı daha 8'e girmedim ya girince yine öyle olursam diye çok tedirginim travma bıraktı bende o çıkarmalar.
ay hic iyi degilim cok midem bulaniyor assla gecmiyor senin nasil gidiyorAa evet canım selam nasılsın ne durumdasın
Çok teşekkür ederimMerhaba
Doktora gidin randevu alıp 2 gün arayla kan verin öncesinde artış izleyin muayene olun. Artış önemli. Geç yerleşme olabilir.
Merhaba
Doktora gidin randevu alıp 2 gün arayla kan verin öncesinde artış izleyin muayene olun. Artış önemli. Geç yerleşme olabilir.
Amin canım hepimize.Rabbim sağlıkla kucagımıza aldırsın canım amin
Ya umarım öyledirbenim SAT 10 nisan ona rağmen 7 haftalık görünüyor geç döllenme olmuş sanırım endişelenmeyin sizin de öyle olabilir
İyi yapmışsım canım her iki günde en az 66% bekleniyor. Ona göre hesap yaparız doktora gidene kadar. İnş artış görürsün. Değerlere çok takılma geç implantasyon olabilir. Bebek yerleşince hcg artıyor diye biliyorum geç yerleşmede az beta görmek normal ama önemli olan artış olması. Dualarım seninle ver buradaki herkesleÇok teşekkür ederimYaşadığım yer küçük bir ilçe sadece hafta içi bakılıyor beta hcg. O yüzden haftaya kadar bekleyemedim bugün tekrar verdim daha çok erken ama.
Benim SAT belli değil ama mantıken yaptığım hesaba göre 7+ haftalığım ama doktor 5+5- 6+4 arası dedi. Geç döllenme geç yerleşme olabiliyor.Ya umarım öyledirdış gebelik felansa diye çok korkuyorum. Sizin kaçtı değeriniz
Normal doğum çok istiyorum,ilk gebeliğim. Ablamdan bildiklerimi paylaşayım. İlk bebeği erkek idi ve normal doğum yaptı aynı gün ayağa kalktı ve sonrasında da her şey oldukça normal dedi. Kistleri vardı,onlar gitti mis gibi oldum dedi. İkinci gebeliği kız idi ve normal yapamadı,günlerce ağrı çekti,şişkinlikler vs. Tabi her kadında aynı olmayabilir. Ben doktorum sorduğunda,normal doğum için elimden geleni yapacağım dedim. En güzeli,umarım öyle olur dedi. Bakalım hayırlısıKızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?