Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
nasılsın devam ediyor mu halâ?

İçime su serptiniz

Ben de yolk var embryo da çok çok küçük. 10-12 gün geriden geliyor benim hesabıma göre. Geç yumurtlama kesin var ben de zaten ondan önce kimyasal gebelik olduğu için bir de belki geç yerleşme oldu bilemiyorum ki ama inş herşey yolundadır. Bakalım 10 gün sonraya randevu verdi bir daha.

Evet , özele gidiyorum , baş popo belli olmadan veremem bilgi dedi direkt. 6.haftada gittim, biraz küçük dedi, kalp atışını dinletmedi bu yüzden sadece ekrandan pırpırpır gördük
Ay çok sevindim yalnız olmadığıma bize de sadece gösterdi kalp atışını iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi gittik hala dinlemek için uygun değil diyerek yine gösterdi o niye öyle oldu anlamadım ama

Biliyorum beklemek çok zor,ben 4+2 de öğrenmiştim 7 haftaya kadar beklemek yordu. İnan kaderinde var ise oluyor. İçini ferah tut ki benim de 3 düşük vardı ve ilk gebeliğim olacak kısmetse

Merhaba kızlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Benim reglim 19 gün gecikti evde idrar testi yapmıştım pozitif görünce bugün kan verdim beta hcg 1107 çıkmış. Son adet tarihime (23 Nisan) göre 7 haftalık olması gerekiyor ama 7 haftaya göre bu değer az sanki doğru düzgün sevinemedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…