- 24 Ocak 2024
- 368
- 272
- 23
- 29
nasılsın devam ediyor mu halâ?Dün doktor zorlanıyorsan rapor yazayım demişti ana leke felan görmediğim için istememiştim. Bugün lekeyi görünce hafifde ağrı olunca gitmedim okula. Rapor için sağlık ocağına geldim şimdi. İnşaallah devam etmez
Badger+hindistan cevizi yağı+zeytinyağı hiç çatlamadım şükür yine aynılarını kullanırım tabi bol su için içten desteklemek çok önemliEvettt kızlar,göbüşlerimize ne sürelim de çatlamasıntecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Ben her gece 1 tane kullanıyorumMide bulantısına prilam iyi geliyor kızlar kullanıyor musunuz
Benimde erkek çıktı bende de eğlencelik diyor.Attim erkek dedi ama eglencesine baktim diyor :)))
Ne zaman başlamak gerekiyor ben 10 haftalığım şuan daha hiçbişey sürmüyorumBadger+hindistan cevizi yağı+zeytinyağı hiç çatlamadım şükür yine aynılarını kullanırım tabi bol su için içten desteklemek çok önemli
İçime su serptinizBenim 7+ 2 de kese göründü,kalp atışını da duyduk. Öncesinde 3 kere gittik yoktu. Dedim buda boş. Ama bazen geç döllenme oluyor vs. Hemen karartmayın içinizi. Ben gecelerce uyku uyumamıştım. Gereği yokmuş..
9 haftalıkta gittim ölçüldü canım hatta 7 haftalıktada demişti gününü ben söylemedenKızlar doktor bir türlü çocuğun kaç haftalık olduğuyla ilgili net bilgi veremiyor baş popo mesafesini ölçebildikten sonra söyleyebilirim diyor sizin de böyle mi
Cinsiyet tahmini canımo nedir? biraz bilgi verir misiniz? :)
Bende attım kız dediBenimde erkek çıktı bende de eğlencelik diyor.
Canım ben doktora sordum başlayım mı diye. Lierac alacaktım ama 19.haftadan önce gerek yok şuan erken dedi.Evettt kızlar,göbüşlerimize ne sürelim de çatlamasıntecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Yok çok şükür leke bitti gibi çok azaldı. Ağrıda hafifledi. Senin ağrın oluyormuydu kanaman olduğundanasılsın devam ediyor mu halâ?
Ay çok sevindim yalnız olmadığımaEvet , özele gidiyorum , baş popo belli olmadan veremem bilgi dedi direkt. 6.haftada gittim, biraz küçük dedi, kalp atışını dinletmedi bu yüzden sadece ekrandan pırpırpır gördük
Benim de bi gün bi günü tutmuyor canım bazen hiç yok bazen sızım sızım sızlıyorKizlar
Gogus hassasiyeti bende gidip geliyor. Sizde de oyle mi? Ozellikle sabahlari dah az aksama dogru artiyor. Dalgalanmali yani.
Evet regl gibiydiSizin kanamanız çok yoğun muydu benim apse de olduğu için o patladı vajinal mı yoksa apse mi anlayamadım çok panik oldum
Aa evet canım selam nasılsın ne durumdasın
Biliyorum beklemek çok zor,ben 4+2 de öğrenmiştim 7 haftaya kadar beklemek yordu. İnan kaderinde var ise oluyor. İçini ferah tut ki benim de 3 düşük vardı ve ilk gebeliğim olacak kısmetseİçime su serptiniz
Ben de yolk var embryo da çok çok küçük. 10-12 gün geriden geliyor benim hesabıma göre. Geç yumurtlama kesin var ben de zaten ondan önce kimyasal gebelik olduğu için bir de belki geç yerleşme oldu bilemiyorum ki ama inş herşey yolundadır. Bakalım 10 gün sonraya randevu verdi bir daha.
Bende laktösit 3+ çıktı enfeksiyon var yarın sonuç göstericem inşallah çabuk geçerBen, ctesi günü doktor randevum var sağlık ocağı doktor randevuna kadar bol bol su iç dedi. Ama içemiyorum midem almıyor. Ctesi günü tez gelse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?