TeşekkürlerErken daha ilk hamilelikte karın hemen büyümüyor 15-16 ya doğru ancak. Ama tavsiyem her gece düzenli kullanmanız ve sadece karına değil göğüslere bacakların üst kısımlarına falanda sürmeniz. Bide çoğu insan doğuma kadar çatlamıyor doğum sonrası çatlıyor doğumdan sonrada bir iki hafta sürmek lazım
Bende artı olarak gaz şişkinliği de var, S giyerim hep, M deneyeyim pantolon S olmaz simdi dedim , M pantolonun önü kapanmadı.kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
ilk öğrendiğimde 234 6 gün sonra 1140 çıkmıştı bana da artış az gibi gelmişti ama doktor her şey normal dediYa umarım öyledirdış gebelik felansa diye çok korkuyorum. Sizin kaçtı değeriniz
ilk hamileliğin mi? normali çok kötü anlatanlar var ya insan korkuyorBen normal doğumdan yanayım yaa bide yaşadığım ülkede zorunlu normal doğum yapıyorlar
bazıları korkutuyor normal doğumun zorluğundan yırtılma dikiş vs çok oluyor kötü oluyyo bir daha asla normal doğum diyen çok var sizin nasıldıİlk doğumum normaldi allah nasip ederse bunu da normal yapmayı düşünüyorum. Korkulacak hiçbir şey yok.
maşallah ne güzelmiş inşallah bizim de öyle olur.. ilk gebelik olunca ister istemez tedirginlik oluyorNormal doğum çok istiyorum,ilk gebeliğim. Ablamdan bildiklerimi paylaşayım. İlk bebeği erkek idi ve normal doğum yaptı aynı gün ayağa kalktı ve sonrasında da her şey oldukça normal dedi. Kistleri vardı,onlar gitti mis gibi oldum dedi. İkinci gebeliği kız idi ve normal yapamadı,günlerce ağrı çekti,şişkinlikler vs. Tabi her kadında aynı olmayabilir. Ben doktorum sorduğunda,normal doğum için elimden geleni yapacağım dedim. En güzeli,umarım öyle olur dedi. Bakalım hayırlısıAma korkma
Yaaa çok teşekkür ederim ne güzel motive ettin. Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik süreci versin kavuşmamızı nasip etsinİyi yapmışsım canım her iki günde en az 66% bekleniyor. Ona göre hesap yaparız doktora gidene kadar. İnş artış görürsün. Değerlere çok takılma geç implantasyon olabilir. Bebek yerleşince hcg artıyor diye biliyorum geç yerleşmede az beta görmek normal ama önemli olan artış olması. Dualarım seninle ver buradaki herkesle
Anladım çok sağ olunilk öğrendiğimde 234 6 gün sonra 1140 çıkmıştı bana da artış az gibi gelmişti ama doktor her şey normal dedi
Amin canımmm inş hepimizeYaaa çok teşekkür ederim ne güzel motive ettin. Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik süreci versin kavuşmamızı nasip etsin
Benim de ilk gebeliğim ama bir mani çıkmaz ise vajinal doğum istiyorum. Yırtılır veya kesmek dikmek zorunda kalırlar ise olsun. Sonra estetik yaptırrımbazıları korkutuyor normal doğumun zorluğundan yırtılma dikiş vs çok oluyor kötü oluyyo bir daha asla normal doğum diyen çok var sizin nasıldı
Evett ilk , yaa ben ebelik okudum mesleğimi yapmadım ama stajda falan baya dogumlara da girdim o kadar korkulacak gibi değil ya sezeryan bana daha korkutucu geliyo yailk hamileliğin mi? normali çok kötü anlatanlar var ya insan korkuyor
Canım benimde doktorum bacağa doğru kesi attığı için dikişim oldu ama atmasa yırtılmam olabilirdi kesi biraz geç iyileşiyor benim doğumum kolay oldu ama sonrasında çok zorlandım o dikişler yüzünden oturup kalkamadım şimdi doktorum yine aynı çünkü tecrübesine güveniyorum ama bu sefer sonrasının daha az acısız olması için beni ikna etmesini isticem. :)bazıları korkutuyor normal doğumun zorluğundan yırtılma dikiş vs çok oluyor kötü oluyyo bir daha asla normal doğum diyen çok var sizin nasıldı
Sorma canım benimde aynı dün ayıptır söylemesi eşimde et yapmış eve giremedim kokudan. Midem alt üst oluyor eti severdim ama şuan soğuk fresh şeyler dışında hiçbir şeyle aram yok.Kızlar selam nasılsınız ya benim mide bulantım çok rahatsız ediyor beni her şey çok kokuyor ama en kötüsü asla et yiyemiyorum et olan ortamda bile dayanamıyorum o kadar iğrendim e ama proteinde lazım yumurta yemeye çalışıyorum her gün ama aklıma da takıldı bu et konusu yani bırakın yemeyi görmeye bile tahammülüm yok sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Canım 5+3 de karından keseyi gördük dr 6+3 de tekrar çağırdı kalp atışı için alttan mı baktı dr öyle mi duydun kalp atışını? Bana da karından göremezsem alttan bakarım dedi de.Ben 5+3te gittiğimde sadece keseyi görmüştük yolk sac bile yoktu. 6. Haftada kalp atışı bile duyuldu çok şükür. Yolk sac görünmüş bir keseye bu kadar erken boş gebelik denmez bence. İçinizi ferah tutun inşallah bir sonraki gidişinizde görürsünüz
Ben 6 ay önce sezaryen doğum yaptım ilk gün yürürken acım oldu doğru ama benim belimde sıkıntım olduğu için bel ağrısı beni kötü yaptı sezaryen yeri ayağa kalkınca biraz yanıyor. Cuma oldum,Pazartesi normal hayatıma döndüm çok şükür iyiki de böyle oldu diyorum bu çok kişiden kişiye de değişen bir durum tabiKızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?