Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Teşekkürler

kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Bende artı olarak gaz şişkinliği de var, S giyerim hep, M deneyeyim pantolon S olmaz simdi dedim , M pantolonun önü kapanmadı.

İlk doğumum normaldi allah nasip ederse bunu da normal yapmayı düşünüyorum. Korkulacak hiçbir şey yok.
bazıları korkutuyor normal doğumun zorluğundan yırtılma dikiş vs çok oluyor kötü oluyyo bir daha asla normal doğum diyen çok var sizin nasıldı

maşallah ne güzelmiş inşallah bizim de öyle olur.. ilk gebelik olunca ister istemez tedirginlik oluyor

Yaaa çok teşekkür ederim ne güzel motive ettin. Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik süreci versin kavuşmamızı nasip etsin

bazıları korkutuyor normal doğumun zorluğundan yırtılma dikiş vs çok oluyor kötü oluyyo bir daha asla normal doğum diyen çok var sizin nasıldı
Benim de ilk gebeliğim ama bir mani çıkmaz ise vajinal doğum istiyorum. Yırtılır veya kesmek dikmek zorunda kalırlar ise olsun. Sonra estetik yaptırrım her şeyin bir yöntemi vardır şu yaşadığımız çağda

Kizlarrr bu gün tekrardan randevum vardı 8+5 im bebisimin kolları ve ayaklari belirginleşmeye başlamıştı daha önceki randevulularımda hiç ağlamamıştım bunda hungur hungur ağladimm . Ayyy inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ Salim kucaklarimiza alırız ve bebislerini göremeyen annelerimiz de en kısa sürede gorurler

Kizlar ben bugün kontorle gittim hep bir hafta önceden söylüyordu ya doktor şimdi tam zamanını söyledi 10+6 haftalık maşallah her şey yolunda dedi. Ama fetal DNA önerdi fiyatı 15 bin mis ama bunu bir şirket yapıyor.us hastane değil sonuç 10 güne çıkıyor dedi. Bu konu da siz ne düşünüyorsunuz yaptırmalı mıyım sizce. Yaptirmazsan ikili tarama testi yapalım haftaya dedi. Çok kararsızım

Kızlar selam nasılsınız ya benim mide bulantım çok rahatsız ediyor beni her şey çok kokuyor ama en kötüsü asla et yiyemiyorum et olan ortamda bile dayanamıyorum o kadar iğrendim e ama proteinde lazım yumurta yemeye çalışıyorum her gün ama aklıma da takıldı bu et konusu yani bırakın yemeyi görmeye bile tahammülüm yok sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Canım benimde doktorum bacağa doğru kesi attığı için dikişim oldu ama atmasa yırtılmam olabilirdi kesi biraz geç iyileşiyor benim doğumum kolay oldu ama sonrasında çok zorlandım o dikişler yüzünden oturup kalkamadım şimdi doktorum yine aynı çünkü tecrübesine güveniyorum ama bu sefer sonrasının daha az acısız olması için beni ikna etmesini isticem. :)

Sorma canım benimde aynı dün ayıptır söylemesi eşimde et yapmış eve giremedim kokudan. Midem alt üst oluyor eti severdim ama şuan soğuk fresh şeyler dışında hiçbir şeyle aram yok.

Canım 5+3 de karından keseyi gördük dr 6+3 de tekrar çağırdı kalp atışı için alttan mı baktı dr öyle mi duydun kalp atışını? Bana da karından göremezsem alttan bakarım dedi de.

Kızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
Ben 6 ay önce sezaryen doğum yaptım ilk gün yürürken acım oldu doğru ama benim belimde sıkıntım olduğu için bel ağrısı beni kötü yaptı sezaryen yeri ayağa kalkınca biraz yanıyor. Cuma oldum,Pazartesi normal hayatıma döndüm çok şükür iyiki de böyle oldu diyorum bu çok kişiden kişiye de değişen bir durum tabi

Selam kızlar bir süredir yoktum malum biraz sorunlar çıktı üstüne baya hasta oldum kaygılar korkular vs derken 11 Haziran'da 6+6 olarak kalp atışı duydum çok şükür 7+4 olmam lazımken 6+6 çıktı ama doktor hiç sorun olmadığını söyledi verdiği ilaca devam bide troid çıkmıştı onun içinde ilaç kullanıyorum Allah'ım hamileliklerimizi sağlıkla geçirmeyi yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

aegamze canım kalp atışı için 6+6 yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…