Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar doktor bir türlü çocuğun kaç haftalık olduğuyla ilgili net bilgi veremiyor baş popo mesafesini ölçebildikten sonra söyleyebilirim diyor sizin de böyle mi
Canım doktor söylemese bile ultrason kagidinda yazmasi gerekiyor. Baktin mi? Bana söylemişti haftasini 6 haftalikken bile

devlet hastanesi ıkıli tarama yapmıyor mu? bugun 10w1d kntroldeydim 1ay sonra gel dedi 2 3 haftaya en gec yapılması gerekıyormus gec kalmış olurum ve uyarmadı?

Kızlar doktor bir türlü çocuğun kaç haftalık olduğuyla ilgili net bilgi veremiyor baş popo mesafesini ölçebildikten sonra söyleyebilirim diyor sizin de böyle mi
Evet aynen oyle.. bana dun 5+5 ila 6+3 olabilir dedi ama kesin degil dedi CRL lazimmis once fetusun buyumesi ve olculmesi..

Canım doktor söylemese bile ultrason kagidinda yazmasi gerekiyor. Baktin mi? Bana söylemişti haftasini 6 haftalikken bile
Sizin SATiniz kesin ve adetiniz duzenli ise ondan olabilir? ben bir aydir her hafta doktor gordum kimse bise demedi SAT kesin olmayinca.

Dün gece 3’te kanamam oldu. Doktor progestan verdi. 300 mg günlük. Şu an kanama azaldı gibi başına gelen oldu mu?
Bende aynı durumdayim 6+3 te kanamam oldu progestan fitil verdi doktorum 10 gün kullan dedi inşallah birşey olmaz şimdi 7+4 teyim krengi leke gibi geliyor bol dinlenip su iciyorum ama korku da var tabi

Sizin SATiniz kesin ve adetiniz duzenli ise ondan olabilir? ben bir aydir her hafta doktor gordum kimse bise demedi SAT kesin olmayinca.
Bana sata göre de haftasını söylemişti, ultrasona göre de ölçüm yaparak hafta belirtmişti. Arasında bir kaç gün oynuyordu sadece. Herkesin durumu farklılık gösterebilir, hepimiz farklı ilerliyoruz. Hayirlisi olsun

aynı durumdayız hiç bi şey yemek istemiyorum iştahım da kesildi sanki öğürtü gibi değil ama içten içe bulanıyor
Benim midem şuan ne yemeye geliiyor ne açlığa midem ağzımda geziyorum sürekli rahatsızlık hissi. Salata iyi geliyor ferahlatıyor biraz şuan işteyim eve gitsemde salatalık yesem diye bakıyorum. Tatlıyla falan aram kalmadı. Kokular zaten beni bitiriyor. Eşim ne yemek yapayım akşam diyor canım hiç bir şey istemiyor.

o nedir? biraz bilgi verir misiniz? :)
Canım sanırım kesenin şekline ve ne tarafta olduğuna göre cinsiyet tahmininde bulunuyorlar. Chatgpt'ye de atabilirsin ramzi teorisine göre yorumlar ama ultrasonun vajinal mi yoksa karından mı çekildiğini de belirtmen lazım.

canım bende öyleyim artık kusmaktan saframın sarı suyu geliyor. hep cacık yemek istiyorum. bulantı mahvetti beni

canım bende öyleyim artık kusmaktan saframın sarı suyu geliyor. hep cacık yemek istiyorum. bulantı mahvetti beni
Ahhh benim ilk gebeliğim böyleydi ve ben cinsiyet öğrenirken bile 15. haftada hala kustuğumu biliyorum benim 5. aya kadar devam etmişti. İnşallah senin en kısa sürede azalır ve biter. Ben yolda her yerde torbayla gezdiğimi bilirim. Otobüsten inip çıkarıp arkadan gelen otobüse bindiğimi hatırlıyorum bu şimdilik daha hafif ama ondada 8. haftada başlamıştı daha 8'e girmedim ya girince yine öyle olursam diye çok tedirginim travma bıraktı bende o çıkarmalar.

Attim erkek dedi ama eglencesine baktim diyor :)))

Kizlar

Gogus hassasiyeti bende gidip geliyor. Sizde de oyle mi? Ozellikle sabahlari dah az aksama dogru artiyor. Dalgalanmali yani.

Benim 7+ 2 de kese göründü,kalp atışını da duyduk. Öncesinde 3 kere gittik yoktu. Dedim buda boş. Ama bazen geç döllenme oluyor vs. Hemen karartmayın içinizi. Ben gecelerce uyku uyumamıştım. Gereği yokmuş..

Dün gece titreme geldi sıtma gibi deli gibi üşüdüm, battaniye ile yattım. Göğüslerim patlamaya hazır bomba, gaz sancısı desen ayrı. Bu sabah uyandım sadece makineye çamaşır attım saatlerdir yatıyorum. Böyle bir halsizlik yok. Gözüm kararıyor, içten içe bir mide bulantısı. Çok fena çarpıldım bugün, çok...

Evet , özele gidiyorum , baş popo belli olmadan veremem bilgi dedi direkt. 6.haftada gittim, biraz küçük dedi, kalp atışını dinletmedi bu yüzden sadece ekrandan pırpırpır gördük

Bende aynı durumdayim 6+3 te kanamam oldu progestan fitil verdi doktorum 10 gün kullan dedi inşallah birşey olmaz şimdi 7+4 teyim krengi leke gibi geliyor bol dinlenip su iciyorum ama korku da var tabi
Sizin kanamanız çok yoğun muydu benim apse de olduğu için o patladı vajinal mı yoksa apse mi anlayamadım çok panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…