Verdiği ilaç ne. Ne için kullanıyorsunuzSelam kızlar bir süredir yoktum malum biraz sorunlar çıktı üstüne baya hasta oldum kaygılar korkular vs derken 11 Haziran'da 6+6 olarak kalp atışı duydum çok şükür7+4 olmam lazımken 6+6 çıktı ama doktor hiç sorun olmadığını söyledi verdiği ilaca devam bide troid çıkmıştı onun içinde ilaç kullanıyorum Allah'ım hamileliklerimizi sağlıkla geçirmeyi yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aegamze canım kalp atışı için 6+6 yazabilirsin
Canım ben 6+2 de kalp atışı için gittiğimde karından ultrasonla duyabildik. Çok minikte kalp atışını duyduk. Vajinal yapalım istersen daha güzel duyarız dedi ama sıkıntı yoksa gerek yok dedim ve yaptırmadım. Şuan önemli olan doktorun herşey yolunda yorumu zaten. İnşallah ilerleyen haftalarda gümbür gümbür duyarız :)Canım 5+3 de karından keseyi gördük dr 6+3 de tekrar çağırdı kalp atışı için alttan mı baktı dr öyle mi duydun kalp atışını? Bana da karından göremezsem alttan bakarım dedi de.
Haklısın canım bakalım inşallah bizimde bir sıkıntı olmaz hafif duysa da olur 7-8 Haftada falan gümbür gümbür duyuluyormuşCanım ben 6+2 de kalp atışı için gittiğimde karından ultrasonla duyabildik. Çok minikte kalp atışını duyduk. Vajinal yapalım istersen daha güzel duyarız dedi ama sıkıntı yoksa gerek yok dedim ve yaptırmadım. Şuan önemli olan doktorun herşey yolunda yorumu zaten. İnşallah ilerleyen haftalarda gümbür gümbür duyarız :)
Ayy çok zor bi durum canım allah yardımcın olsun.. ne zaman başladı bulantılarınKızlar selam nasılsınız ya benim mide bulantım çok rahatsız ediyor beni her şey çok kokuyor ama en kötüsü asla et yiyemiyorum et olan ortamda bile dayanamıyorum o kadar iğrendim e ama proteinde lazım yumurta yemeye çalışıyorum her gün ama aklıma da takıldı bu et konusu yani bırakın yemeyi görmeye bile tahammülüm yok sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Karından duyuldu mu acaba 6+4 de yoksa vajinal mi?Evet benimde aynıydı devlette sadece kese ve yolk gözüktü üstelik bana 6+1 demişlerdi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim 6+4 dedi bebeği de gördük kalp atışını da duyduk şükür kendinizi üzmeyin.
Karından duyuldu canım.Karından duyuldu mu acaba 6+4 de yoksa vajinal mi?
Bana da troid için ilaç verdi. Birde lekelenmem var progestan verdi onun için. Siz başka ne kullanıyorsunuz ilaç olarakSelam kızlar bir süredir yoktum malum biraz sorunlar çıktı üstüne baya hasta oldum kaygılar korkular vs derken 11 Haziran'da 6+6 olarak kalp atışı duydum çok şükür7+4 olmam lazımken 6+6 çıktı ama doktor hiç sorun olmadığını söyledi verdiği ilaca devam bide troid çıkmıştı onun içinde ilaç kullanıyorum Allah'ım hamileliklerimizi sağlıkla geçirmeyi yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aegamze canım kalp atışı için 6+6 yazabilirsin
Canım benim 6 haftalıkken falan sadece sabahları oluyordu hafif ama 8. Haftadan sonra çok kötü oldu herşeyden bulandı artıkAyy çok zor bi durum canım allah yardımcın olsun.. ne zaman başladı bulantılarınbenim henüz yok ultrasona göre 5+4üm
Benim hcg değerim sıkıntılı arttı ama muayeneye gittiğimde tam haftamla uyumlu 5+5 kese bebek yolk gözüktü önceden kalp durması sonucu kürtajım da var diye tamamen rahimi desteklemek amaçlı duphaston verdiğini söylemişti şimdi gittiğimde ilk 12 hafta kullandiriyoruz genelde yine risk yok her şey yolunda ama kullan dedi devam ediyorum zaten sonra öğrendik hcg değerim hastane hatası olmuş olabilirmiş yaşadığım yer küçük en yakın başka ilçeye gidiyor tahliller yolda soğuk zincir bozulabiliyor ve sallanmadan kaynaklı yanlış sonuç olabiliyormuş bizzat bulunduğum yerdeki hastanenin baş hekimi dedi rahatladım iyice tabi. Bide troid için ilaç kullanıyorum işte o kadarVerdiği ilaç ne. Ne için kullanıyorsunuz
Troid için kullanıyorum birde benim hcg yavaş az yükselmişti ama ultrasonda ilk gittiğimde her şey haftamla uyumlu çıkmıştı daha önce kalp durması sonucu kürtajım vardı riskin yok tamamen rahimi desteklemek için diyerek duphaston verdi bu gittiğimde ilk 12 hafta kullandiriyoruz yavaş bırakılıyor yine risk yok her şey yolunda desteklemeye devam amaçlı veriyorum dedi. Bulunduğum yerden en yakın ilçe hastanesine gidiyor tahliller bizzat baş hekim yolda soğuk zincir bozuluyor sallanma çok oluyor yanlış sonuç çıkabiliyor dedi daha rahatladım inşallah sağlıkla ilerler hamileliklerimizBana da troid için ilaç verdi. Birde lekelenmem var progestan verdi onun için. Siz başka ne kullanıyorsunuz ilaç olarak
Anladım. Hepimize sağlıklı gebelikler dilerimBenim hcg değerim sıkıntılı arttı ama muayeneye gittiğimde tam haftamla uyumlu 5+5 kese bebek yolk gözüktü önceden kalp durması sonucu kürtajım da var diye tamamen rahimi desteklemek amaçlı duphaston verdiğini söylemişti şimdi gittiğimde ilk 12 hafta kullandiriyoruz genelde yine risk yok her şey yolunda ama kullan dedi devam ediyorum zaten sonra öğrendik hcg değerim hastane hatası olmuş olabilirmiş yaşadığım yer küçük en yakın başka ilçeye gidiyor tahliller yolda soğuk zincir bozulabiliyor ve sallanmadan kaynaklı yanlış sonuç olabiliyormuş bizzat bulunduğum yerdeki hastanenin baş hekimi dedi rahatladım iyice tabi. Bide troid için ilaç kullanıyorum işte o kadar
doktorum bana ilk üç ayda istemiyorsan bir şey zorlama kendini dedi yemek için vitamin folik falan kullandığım için yeterli olur dedi ilk üç ay rahat takıl dedi ben de aynı senin gibiyim kırmızı et muz kuruyemiş hepsini ilk 5 haftada çok güzel yedim ama şimdi duymak bile midemi bulandırmaya yetiyorKızlar selam nasılsınız ya benim mide bulantım çok rahatsız ediyor beni her şey çok kokuyor ama en kötüsü asla et yiyemiyorum et olan ortamda bile dayanamıyorum o kadar iğrendim e ama proteinde lazım yumurta yemeye çalışıyorum her gün ama aklıma da takıldı bu et konusu yani bırakın yemeyi görmeye bile tahammülüm yok sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Bence şişkinlik olabilir.ya da iştahınız açıldıysa biraz kilo almış olabilirsiniz.benimde bugün 7+1 ve bende de şişkinlik gaz var. Bence doğal bir süreç.Eskisi gibi de bi ödem attırıcı bişeyler tüketemediğimiz için normaldirkızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Hemen sana bilgilerimi veriyorum. Son kontrolde kalp atışı duyuldu ama çok minik.6+6 sat a göre. Bebek 5+6 ölçüldü CRL 3.06mm.İnşallah öyledir canım, sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Kesen kaç mm boyutundaydı hatırlıyor musun? Bana da %99 boş deyince dünyam tersine döndü, ne yapacağım bilmiyorum. Böyle bir şey olmasa bu kadar kesin konuşur muydu?
Beni de sezaryen korkutuyorKızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
Bir fotoğraf falan vermediler mi? Hani paylaşırsan bakarız beraberKese 20x10x9 dediler kaç mm yapıyor acaba kese bu hesaba göre
Ben bu konuda en önemli noktanıj şu olduğunu düşünüyorum.Kizlar ben bugün kontorle gittim hep bir hafta önceden söylüyordu ya doktor şimdi tam zamanını söyledi 10+6 haftalık maşallah her şey yolunda dedi. Ama fetal DNA önerdi fiyatı 15 bin mis ama bunu bir şirket yapıyor.us hastane değil sonuç 10 güne çıkıyor dedi. Bu konu da siz ne düşünüyorsunuz yaptırmalı mıyım sizce. Yaptirmazsan ikili tarama testi yapalım haftaya dedi. Çok kararsızım
Et harici kuru bakliyat yiyebilirsin onların içinde de yüksek miktarda protein var canımKızlar selam nasılsınız ya benim mide bulantım çok rahatsız ediyor beni her şey çok kokuyor ama en kötüsü asla et yiyemiyorum et olan ortamda bile dayanamıyorum o kadar iğrendim e ama proteinde lazım yumurta yemeye çalışıyorum her gün ama aklıma da takıldı bu et konusu yani bırakın yemeyi görmeye bile tahammülüm yok sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Anladım iyi bari çok şükür önlem amaçlıysaTroid için kullanıyorum birde benim hcg yavaş az yükselmişti ama ultrasonda ilk gittiğimde her şey haftamla uyumlu çıkmıştı daha önce kalp durması sonucu kürtajım vardı riskin yok tamamen rahimi desteklemek için diyerek duphaston verdi bu gittiğimde ilk 12 hafta kullandiriyoruz yavaş bırakılıyor yine risk yok her şey yolunda desteklemeye devam amaçlı veriyorum dedi. Bulunduğum yerden en yakın ilçe hastanesine gidiyor tahliller bizzat baş hekim yolda soğuk zincir bozuluyor sallanma çok oluyor yanlış sonuç çıkabiliyor dedi daha rahatladım inşallah sağlıkla ilerler hamileliklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?