Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Verdiği ilaç ne. Ne için kullanıyorsunuz

Canım 5+3 de karından keseyi gördük dr 6+3 de tekrar çağırdı kalp atışı için alttan mı baktı dr öyle mi duydun kalp atışını? Bana da karından göremezsem alttan bakarım dedi de.
Canım ben 6+2 de kalp atışı için gittiğimde karından ultrasonla duyabildik. Çok minikte kalp atışını duyduk. Vajinal yapalım istersen daha güzel duyarız dedi ama sıkıntı yoksa gerek yok dedim ve yaptırmadım. Şuan önemli olan doktorun herşey yolunda yorumu zaten. İnşallah ilerleyen haftalarda gümbür gümbür duyarız :)

Haklısın canım bakalım inşallah bizimde bir sıkıntı olmaz hafif duysa da olur 7-8 Haftada falan gümbür gümbür duyuluyormuş

Ayy çok zor bi durum canım allah yardımcın olsun.. ne zaman başladı bulantıların benim henüz yok ultrasona göre 5+4üm

Evet benimde aynıydı devlette sadece kese ve yolk gözüktü üstelik bana 6+1 demişlerdi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim 6+4 dedi bebeği de gördük kalp atışını da duyduk şükür kendinizi üzmeyin.
Karından duyuldu mu acaba 6+4 de yoksa vajinal mi?

Bana da troid için ilaç verdi. Birde lekelenmem var progestan verdi onun için. Siz başka ne kullanıyorsunuz ilaç olarak

Verdiği ilaç ne. Ne için kullanıyorsunuz
Benim hcg değerim sıkıntılı arttı ama muayeneye gittiğimde tam haftamla uyumlu 5+5 kese bebek yolk gözüktü önceden kalp durması sonucu kürtajım da var diye tamamen rahimi desteklemek amaçlı duphaston verdiğini söylemişti şimdi gittiğimde ilk 12 hafta kullandiriyoruz genelde yine risk yok her şey yolunda ama kullan dedi devam ediyorum zaten sonra öğrendik hcg değerim hastane hatası olmuş olabilirmiş yaşadığım yer küçük en yakın başka ilçeye gidiyor tahliller yolda soğuk zincir bozulabiliyor ve sallanmadan kaynaklı yanlış sonuç olabiliyormuş bizzat bulunduğum yerdeki hastanenin baş hekimi dedi rahatladım iyice tabi. Bide troid için ilaç kullanıyorum işte o kadar

Bana da troid için ilaç verdi. Birde lekelenmem var progestan verdi onun için. Siz başka ne kullanıyorsunuz ilaç olarak
Troid için kullanıyorum birde benim hcg yavaş az yükselmişti ama ultrasonda ilk gittiğimde her şey haftamla uyumlu çıkmıştı daha önce kalp durması sonucu kürtajım vardı riskin yok tamamen rahimi desteklemek için diyerek duphaston verdi bu gittiğimde ilk 12 hafta kullandiriyoruz yavaş bırakılıyor yine risk yok her şey yolunda desteklemeye devam amaçlı veriyorum dedi. Bulunduğum yerden en yakın ilçe hastanesine gidiyor tahliller bizzat baş hekim yolda soğuk zincir bozuluyor sallanma çok oluyor yanlış sonuç çıkabiliyor dedi daha rahatladım inşallah sağlıkla ilerler hamileliklerimiz

Anladım. Hepimize sağlıklı gebelikler dilerim

doktorum bana ilk üç ayda istemiyorsan bir şey zorlama kendini dedi yemek için vitamin folik falan kullandığım için yeterli olur dedi ilk üç ay rahat takıl dedi ben de aynı senin gibiyim kırmızı et muz kuruyemiş hepsini ilk 5 haftada çok güzel yedim ama şimdi duymak bile midemi bulandırmaya yetiyor

kızlar günaydın henüz 7+4 üm ama sanki karnım eskisine göre bi tık büyüdü gibi hissediyorum çok erken olmasına rağmen bu duruma yaşıyor musunuz sizde
Bence şişkinlik olabilir.ya da iştahınız açıldıysa biraz kilo almış olabilirsiniz.benimde bugün 7+1 ve bende de şişkinlik gaz var. Bence doğal bir süreç.Eskisi gibi de bi ödem attırıcı bişeyler tüketemediğimiz için normaldir

Hemen sana bilgilerimi veriyorum. Son kontrolde kalp atışı duyuldu ama çok minik.6+6 sat a göre. Bebek 5+6 ölçüldü CRL 3.06mm.
Kese yani GS olarak geçiyor 21.85mm 7+2 haftalık. Yani tüm ölçümler sat ile uyuşmuyor Her doktor da aynı değil.Ölçümler de kesin değil bir kere.Tecrübesi önemli ve makina önemli. Mm lik ölçümler yanıladabilir.

Kızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı? Normal beni aşırı korkutuyor cesaret edemem gibi geliyo
Beni de sezaryen korkutuyor ama doğumu belirleyen bebeklerimiz olacak.O yüzden sal gitsin.daha bunları düşünmek için çok çok çok erken Bi bakarsın bir avazda doğuruvermişsin ve kolay geçer.Ya da bakarsın zaten sezeryan olman gerekecektir.

Ben bu konuda en önemli noktanıj şu olduğunu düşünüyorum.
Bu bebek sorunlu çıkarsa yine de doğurur muydunuz? Bu sorunun cevabı evet ise fetali geçtim ikili teste bile ihtiyaç yok.
Ama yok ben istemem derseniz o zaman düşünülmeli.Ki ben kendi adıma ikili testi yaptırırdım önce.size kuzenimin imzaladığı kağıdı yollayayım.O ikili testi bile istemedi ne olursa olsun doğurucam dedi.
Burda riskler olasılıklar yüzdelikler verilmiş.buna göre kararınızı verirsiniz.Hepimiz farklı bireyleriz farklı noktalardan bakıyoruz hayataumarım fikirlerim sizi olumlu ya da olumsuz etkilemez

Eklentiler

• 2f07f311-1b32-4170-aa71-1f7dc25cb419.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 90
Et harici kuru bakliyat yiyebilirsin onların içinde de yüksek miktarda protein var canım

Anladım iyi bari çok şükür önlem amaçlıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…