Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Aynıyız kuzumm. Ama ben kolları ayakları belirgin şekilde göremedim sen nasıl görebildin

Tiroidi kac mg kullaniyorsunuz ben 50 den 75 e ciktim gebelik sonrasi degerim 4 kusurdu ama 1-2 falan isteniyormus

Tiroidi kac mg kullaniyorsunuz ben 50 den 75 e ciktim gebelik sonrasi degerim 4 kusurdu ama 1-2 falan isteniyormus
50 kullanıyorum şu an benim gebelik öncesi yoktu troid sorunum ne zaman hamile kalsam troid yükseliyor değerim 4 çıkmıştı 3 hafta önce haftaya kontrole gideceğim normalde 2.5 civarı deniyor ama dahiliye doktoru 4 olması çok sorun değil endişelenecek birşey yok dedi takip yapacağız haftaya gideceğim kontrole duruma göre ya aynı kalır ya devam eder mg herhalde

Teşekkür ederim ilk önce ikili taramayı yapmak en mantıklısı sanırım dediğiniz gibi. Stres yapmaya hiç gerek yok.

Canım 5+3 de karından keseyi gördük dr 6+3 de tekrar çağırdı kalp atışı için alttan mı baktı dr öyle mi duydun kalp atışını? Bana da karından göremezsem alttan bakarım dedi de.
Aslında çok sıkışık olmadığım için vajinal bakalım müsaitsen daha rahat görürüz dedi ama ben müsait değildim tamam böyle de görürüz dedi karından gördük ve duyduk çok şükür siz de görürsünüz ama mutlaka sıkışık gidin 1 saat öncesinden 1 lt su içmeye başlayın diyorlar. Ama 6. Haftada duyulmazsa da sorun değil diyorlar içniizi her halükarda ferah tutun

Merhabalar benim de sat 11 nisan
4+5 kese
6+3 kalp atışı
20 haziran da tekrar kontrolüm var 10 yaşında bir kızım var ama sonrasinda 8 9 ve 19 haftalik kaybım oldu homozigot mutant pitilasma çıkmıştı sonuncu da hersey yolundayken bir an da suyum gelmişti psikolojik olarak kendimi anca hazırladım ve şu an minik bi fasulyemiz var bakalim kan sulandirici ve vitamin takviyeli ilacla sürece basladik inşallah Rabbım herkesin gönlüne göre hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip ederaranıza katıldik bakalim

İdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı

İdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı
Hamilelere zararı yok, direkt idrarda toplanıyor. idrar yolu enfeksiyonu hamilelerde böbreklere çok kolay sıçrıyor ihmal ederseniz o zaman çok daha ağır ilaçlar kullanacaksınız

Kızlar rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm berbat bir modda uyandım, geri de uyuyamadım çok etkilendim. Kontrolüme 3 gün var çok korkuyorum siz de görüyor musunuz böyle rüyalar, çok düşünüyoruz ondan mı oluyor acaba

Daydi aa selam ekim ayında aynı gruptaydık

ay hic iyi degilim cok midem bulaniyor assla gecmiyor senin nasil gidiyor
Benim arada kasıklarıma sancı giriyor onun haricinde hiç belirtim yok ya bugün 7+2 yim sen kaç haftalıksın canımm bulantıların ne zaman başladı belki benim bu saatten sonra olmaz diye umut ediyorummm

Kızlar merhaba nasılsınız?
7+3 üm şu an.
Doktora 5. Haftada muayene oldum kese vardı sadece. 2 hafta sonra gel dedi ama bugün mü gitsem birkaç gün daha mı beklesem bilemedim. 8. Hafta gitsem daha garanti olur değil mi?
Mide bulantılarım baş dönmem çarpıntılarım oluyor. Gece çok uyanıyorum. Aşırı halsizim. Belirtim var nasılsa diye çok merak da etmiyorum galiba bir de yok duyduk duymadık muhabbetine de gerilmeyeyim istiyorum.

İkili taramayı yaptırmalısınız.
Fetal dna çok gerekli mi bu sizin kararınız.
İlk gebeliğimde fetal dna yaptırmadım.
Oğlumda şu an genetik geçişli bir karaciğer hastalığı var. Fetalde çıkar mıydı bilmiyorum. Çıksa zaten aldırmazdım tabi ki karaciğer için ama bilgim olurdu. Teşhis konana kadar çok eziyet çektik. Hastalık hastane süreçleri bizi çok yıprattı.
Şu an fetal dna yaptırmak istiyorum. Eğer tedavisi olmayan bizi maddi manevi zorlayacak bir hastalıkla da karşılaşırsak sonlandırmayı tercih ederim.
Zaten oğlum ve biz yıprandık. Onun hayatını daha da zorlaştırmak istemem.
Bunlar kişisel kararlar. Genetik tanı merkeziyle görüşüp hangi hastalıklar tespit edilebilir. Somut bir veri sağlar mı? Mesela sizlerden taşınabilecek genetik hastalıklar doğmadan tespit edilebilir mi? Yoksa sadece down Edward sendromu gibi hastalıklarda mı daha kesin yorum yapabiliyorlar. Bunları konuşun. Kendiniz tartın.

Benim arada kasıklarıma sancı giriyor onun haricinde hiç belirtim yok ya bugün 7+2 yim sen kaç haftalıksın canımm bulantıların ne zaman başladı belki benim bu saatten sonra olmaz diye umut ediyorummm
7+1'im canım bende sürekli bulantı hali hiç geçmiyor midemin rahasızlığı. Bulantısız geçirenler çok şanslı çıkarmıyorum kendimi tutuyorum ama midemdeki o tuhaf his geçmiyor.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı
Ben yasadim canim..Baya da kötüydü ama doktor su içeceksin asla ilac vermeem demisti.Sade oda ictim her gun eğer icemezsen 2 lt suyun icine kat ve öyle icmeye çalış..Kefir de gunde bi bardak ictim o da iyi geliyordu ama gunde en az iki lt su ic mutlaka..Bir de burdan biri yazmisti Allah ondan razi olsun.. Temiz bir bezi utuyle yanacak kadar ısıtıp ic camasirima koydum .bunu iki uc gun tekrarladim ve gercekten gecti..Bir de nioli yagi damlattim canim ic camasirima her gun..2 ay o kadar cektim ki bu durumdan yaptığım her seyi yazdim umarim faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…