- 7 Mayıs 2025
- 278
- 147
- 18
- 25
MaşallahKızlarr selamm ben bugün minik fasulyemi görmeyee gittim çok şükür her şey yolunda dedi doktorum 8+4 olduk bugün
Aynıyız kuzumm. Ama ben kolları ayakları belirgin şekilde göremedim sen nasıl görebildinKizlarrr bu gün tekrardan randevum vardı 8+5 im bebisimin kolları ve ayaklari belirginleşmeye başlamıştıdaha önceki randevulularımda hiç ağlamamıştım bunda hungur hungur ağladimm . Ayyy inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ Salim kucaklarimiza alırız ve bebislerini göremeyen annelerimiz de en kısa sürede gorurler
Tiroidi kac mg kullaniyorsunuz ben 50 den 75 e ciktim gebelik sonrasi degerim 4 kusurdu ama 1-2 falan isteniyormusTroid için kullanıyorum birde benim hcg yavaş az yükselmişti ama ultrasonda ilk gittiğimde her şey haftamla uyumlu çıkmıştı daha önce kalp durması sonucu kürtajım vardı riskin yok tamamen rahimi desteklemek için diyerek duphaston verdi bu gittiğimde ilk 12 hafta kullandiriyoruz yavaş bırakılıyor yine risk yok her şey yolunda desteklemeye devam amaçlı veriyorum dedi. Bulunduğum yerden en yakın ilçe hastanesine gidiyor tahliller bizzat baş hekim yolda soğuk zincir bozuluyor sallanma çok oluyor yanlış sonuç çıkabiliyor dedi daha rahatladım inşallah sağlıkla ilerler hamileliklerimiz
Bende aynii 8+6 da bugun gittim cok sukur ilk defa bebegimi ve kalp atisini gordum ama tabi el ayak bisey belli degildiAynıyız kuzumm. Ama ben kolları ayakları belirgin şekilde göremedim sen nasıl görebildin
Aynen canım yeşil mercimek yedim bugün .)Et harici kuru bakliyat yiyebilirsin onların içinde de yüksek miktarda protein var canım
50 kullanıyorum şu an benim gebelik öncesi yoktu troid sorunum ne zaman hamile kalsam troid yükseliyor değerim 4 çıkmıştı 3 hafta önce haftaya kontrole gideceğim normalde 2.5 civarı deniyor ama dahiliye doktoru 4 olması çok sorun değil endişelenecek birşey yok dedi takip yapacağız haftaya gideceğim kontrole duruma göre ya aynı kalır ya devam eder mg herhaldeTiroidi kac mg kullaniyorsunuz ben 50 den 75 e ciktim gebelik sonrasi degerim 4 kusurdu ama 1-2 falan isteniyormus
Bana karından baktı sonra daha net görmek istiyorsan vajinal bakalım dedi öyle baktıkAynıyız kuzumm. Ama ben kolları ayakları belirgin şekilde göremedim sen nasıl görebildin
Teşekkür ederim ilk önce ikili taramayı yapmak en mantıklısı sanırım dediğiniz gibi. Stres yapmaya hiç gerek yok.Ben bu konuda en önemli noktanıj şu olduğunu düşünüyorum.
Bu bebek sorunlu çıkarsa yine de doğurur muydunuz? Bu sorunun cevabı evet ise fetali geçtim ikili teste bile ihtiyaç yok.
Ama yok ben istemem derseniz o zaman düşünülmeli.Ki ben kendi adıma ikili testi yaptırırdım önce.size kuzenimin imzaladığı kağıdı yollayayım.O ikili testi bile istemedi ne olursa olsun doğurucam dedi.
Burda riskler olasılıklar yüzdelikler verilmiş.buna göre kararınızı verirsiniz.Hepimiz farklı bireyleriz farklı noktalardan bakıyoruz hayataumarım fikirlerim sizi olumlu ya da olumsuz etkilemez
Aslında çok sıkışık olmadığım için vajinal bakalım müsaitsen daha rahat görürüz dedi ama ben müsait değildimCanım 5+3 de karından keseyi gördük dr 6+3 de tekrar çağırdı kalp atışı için alttan mı baktı dr öyle mi duydun kalp atışını? Bana da karından göremezsem alttan bakarım dedi de.
Hamilelere zararı yok, direkt idrarda toplanıyor. idrar yolu enfeksiyonu hamilelerde böbreklere çok kolay sıçrıyor ihmal ederseniz o zaman çok daha ağır ilaçlar kullanacaksınızİdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı
Benim arada kasıklarıma sancı giriyor onun haricinde hiç belirtim yok ya bugün 7+2 yim sen kaç haftalıksın canımmDaydi aa selam ekim ayında aynı gruptaydık
ay hic iyi degilim cok midem bulaniyor assla gecmiyor senin nasil gidiyor
Kizlar ben bugün kontorle gittim hep bir hafta önceden söylüyordu ya doktor şimdi tam zamanını söyledi 10+6 haftalık maşallah her şey yolunda dedi. Ama fetal DNA önerdi fiyatı 15 bin mis ama bunu bir şirket yapıyor.us hastane değil sonuç 10 güne çıkıyor dedi. Bu konu da siz ne düşünüyorsunuz yaptırmalı mıyım sizce. Yaptirmazsan ikili tarama testi yapalım haftaya dedi. Çok kararsızım
Aa merhaba..Ben de 39 yasindayim ve ilk gebelik diye baya pinpirikli davranıyorum..Kendi yasitim biriyle karsilasmak cok iyi geldiBen 7+ 2 bugün,kalp duyduk ama haftaya uine çağırdı. Yaş 39,5hali ile takip ediyorlar
7+1'im canım bende sürekli bulantı hali hiç geçmiyor midemin rahasızlığı. Bulantısız geçirenler çok şanslı çıkarmıyorum kendimi tutuyorum ama midemdeki o tuhaf his geçmiyor.Benim arada kasıklarıma sancı giriyor onun haricinde hiç belirtim yok ya bugün 7+2 yim sen kaç haftalıksın canımmbulantıların ne zaman başladı belki benim bu saatten sonra olmaz diye umut ediyorummm
Ben yasadim canim..Baya da kötüydü ama doktor su içeceksin asla ilac vermeem demisti.Sade oda ictim her gun eğer icemezsen 2 lt suyun icine kat ve öyle icmeye çalış..Kefir de gunde bi bardak ictim o da iyi geliyordu ama gunde en az iki lt su ic mutlaka..Bir de burdan biri yazmisti Allah ondan razi olsun.. Temiz bir bezi utuyle yanacak kadar ısıtıp ic camasirima koydum .bunu iki uc gun tekrarladim ve gercekten gecti..Bir de nioli yagi damlattim canim ic camasirima her gun..2 ay o kadar cektim ki bu durumdan yaptığım her seyi yazdimKızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?