Çok çok teşekkür ederim bende kefir ve suya dikkat etmeye başladım diğerlerini de deneyeyim. Doktor idrar kültür testini sonradan yaptı lökosit yüksek çıkınca enfeksiyon var dedi ama kültür testinde asıl net belli oluyormuş. Kültür testi çıkmadan monurol yazdı bana bende antibiyotik olduğu için içmek istemedim iyiki de içmedim kültür testim temiz çıktı hafif enfeksiyon içinde antibiyotiğe gerek yokBen yasadim canim..Baya da kötüydü ama doktor su içeceksin asla ilac vermeem demisti.Sade oda ictim her gun eğer icemezsen 2 lt suyun icine kat ve öyle icmeye çalış..Kefir de gunde bi bardak ictim o da iyi geliyordu ama gunde en az iki lt su ic mutlaka..Bir de burdan biri yazmisti Allah ondan razi olsun.. Temiz bir bezi utuyle yanacak kadar ısıtıp ic camasirima koydum .bunu iki uc gun tekrarladim ve gercekten gecti..Bir de nioli yagi damlattim canim ic camasirima her gun..2 ay o kadar cektim ki bu durumdan yaptığım her seyi yazdimumarim faydasını görürsün
Yaş riskiniz yoksa 2 li yapıp ona göre Fetal düşünebilirsiniz yaş riski varsa 2 li de risk çıkabiliyor bu sizi korkutmasın bu durumda doğrudan Fetal de deneyebilirsiniz ben Fetal yaptırıcam yaş 34 2 li de her türlü risk çıkacak sonuç olarak Fetal yapıcam diye baştan yapim diyorumKizlar ben bugün kontorle gittim hep bir hafta önceden söylüyordu ya doktor şimdi tam zamanını söyledi 10+6 haftalık maşallah her şey yolunda dedi. Ama fetal DNA önerdi fiyatı 15 bin mis ama bunu bir şirket yapıyor.us hastane değil sonuç 10 güne çıkıyor dedi. Bu konu da siz ne düşünüyorsunuz yaptırmalı mıyım sizce. Yaptirmazsan ikili tarama testi yapalım haftaya dedi. Çok kararsızım
İlk hamileliğimde çokça kullandım enfeksiyonun bu ilaçtan daha çok zararı var öyle düşününİdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı
Kese şekline göre cinsiyet tahmini yapıyorlar ya doğru mu acaba? Sizinki bu durumda kesin erkek. Hiç bu kadar belirgin armut şekli görmemiştimKızlarr selamm ben bugün minik fasulyemi görmeyee gittim çok şükür her şey yolunda dedi doktorum 8+4 olduk bugün
Merhaba hayırlısı olsun. Normalde nasıldı sizin ölçümler tarihler. Bana da geç döllenme dedi de doktorKızlar benim SAT tarihimi güncelledi doktorum geç döllenmeden dolayı şubat annesi oluverdimaegamze kalp atışı 6+1 kese 5+0 olarak güncellendi tahmini doğum tarihim de 5 Şubat SAT 1 Mayıs oldu
Merhaba seni çok merak ettim kanamam arttı demiştin nasılsın umarım iyisindirİlk hamileliğimde çokça kullandım enfeksiyonun bu ilaçtan daha çok zararı var öyle düşünün
Canım kaç gün farkla değişti? SAT sandığın tarih neydi?verilerin nedir neyken ne oldu?Kızlar benim SAT tarihimi güncelledi doktorum geç döllenmeden dolayı şubat annesi oluverdimaegamze kalp atışı 6+1 kese 5+0 olarak güncellendi tahmini doğum tarihim de 5 Şubat SAT 1 Mayıs oldu
Aa merhaba..Ben de 39 yasindayim ve ilk gebelik diye baya pinpirikli davranıyorum..Kendi yasitim biriyle karsilasmak cok iyi geldi
7+1'im canım bende sürekli bulantı hali hiç geçmiyor midemin rahasızlığı. Bulantısız geçirenler çok şanslı çıkarmıyorum kendimi tutuyorum ama midemdeki o tuhaf his geçmiyor.
Ben de bugün 7+2 yim canım bulantı olsa bir dert olmasa bir dert insan fanik de yapıyor bulanmayınca ama tabi bulanmamasına şükür yine de7+1'im canım bende sürekli bulantı hali hiç geçmiyor midemin rahasızlığı. Bulantısız geçirenler çok şanslı çıkarmıyorum kendimi tutuyorum ama midemdeki o tuhaf his geçmiyor.
Aslinda hamilelikte kullanilabilecek ialclar var ama iste benim doktor risk almak istemedi ilk gebelik ve tabi yasimdan dolayi da..Rica ederim çok gecmis olsun ins.bi an once gecerÇok çok teşekkür ederim bende kefir ve suya dikkat etmeye başladım diğerlerini de deneyeyim. Doktor idrar kültür testini sonradan yaptı lökosit yüksek çıkınca enfeksiyon var dedi ama kültür testinde asıl net belli oluyormuş. Kültür testi çıkmadan monurol yazdı bana bende antibiyotik olduğu için içmek istemedim iyiki de içmedim kültür testim temiz çıktı hafif enfeksiyon içinde antibiyotiğe gerek yok
Yaa ask olsun oyle demeyelimAy ben de 37
Dinazorlar toplanmış buraya
Yaa ask olsun oyle demeyelimGencligimizi doya doya yasadik sonra evlenip cocuk yaptik diyelim saka bi yana her sey zamaninda guzelmis gercekten..Ben olmaz diye cok korkuyodum ama 4 5 ay sonra Allah nasip etti cok sukur En azindan gec oldu ama guc olmadi
Ne zaman duydunuz acaba kalp atışını ?Kızlar bu sabah ilk randevum vardı, kese ve yolk kesesi göründü10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Üstümden bir dağ kalktı resmen kaç gündür tam olarak hamileliğime inanamadım… günler boyu kese görünür mü, dış gebelik mi, boş gebelik mi diye türlü senaryolar düşündüm ama bugün o hayırlı haberi aldım Rabbime bin şükürler olsun Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh
Bu arada en sinir olduğum nokta doktora gebelik haftasını sormamamunuttum… doktorda söylemedi, ultrason kağıdında da yazmıyor. Bi ara doktor kese için 11 mm falan dedi … Uygulamaya bakarsak bugün 5+6 haftalık
7+3, yani doktorun dedigi gibi 10 gün sonra duyuldu cok sukurNe zaman duydunuz acaba kalp atışını ?
Çubuk kraker bir de gong sade iyi geliyor bana tavsiye ederim canım.Benim de çok bulanıyor ve sabah 6da işe gittiğim için yollarda biraz perişanlık oluyor. Ama geçici sabır. Hayattaki en büyük şanssızlığın bu olsun
Bende ilkini 26, ikincisini 36 kafayı peynir ekmekle yedim herhalde diye arada düşünmüyor değilim.Benim ikinci aslında ilkini 33de doğurdum. Bir cesaret ettim. Ben de olmaz diye düşünüyordum ama nasip oldu ya. Olmasa zorlamayacaktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?