Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar bu halsizlik ne zaman bitecek ya misafirim gelecek kafamı kaldırıp hazırlık yapamıyorum bıktım valla.. Bide mide bulantısı için hap kullanan arkadaşlarım bu uyku hali onun da yan etkisi olabilir mi acaba dün ilk kez içtim kendime gelemiyorum

Merhaba hayırlısı olsun. Normalde nasıldı sizin ölçümler tarihler. Bana da geç döllenme dedi de doktor

Canım kaç gün farkla değişti? SAT sandığın tarih neydi?verilerin nedir neyken ne oldu?

Sanırım benimki de değişecek ben de Şubat annesi olabilirim gibi gözüküyor :)
Normalde SAT 18 Nisandı 1 Mayısa çekti doktorum 2 haftalık bir geç döllenme olmuş kızlar.
Şubat grubunda bir admin yok sanırım böyle tablo da yok bu gruptan takip edelim bence yine de

Benim 3 gün sürdü sonra biraz hafifledi canım doktorum olabilir bu sebeple gece yatarken al gün içinde içersen sersemletir demişti

Kızlar benim fasulyeye benzeyen kese kız oldu diğeri de sanki büyüyünce fasulye olacak gibi ne dersiniz

Eklentiler

• Screenshot_20240502_155657_Gallery_Original.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 705C38A1-B98D-4761-8BF8-FA9EFF59973F.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 56

Ben ilaç kullanmıyorum ben de aşırı halsizim

Normalde SAT 18 Nisandı 1 Mayısa çekti doktorum 2 haftalık bir geç döllenme olmuş kızlar.
Şubat grubunda bir admin yok sanırım böyle tablo da yok bu gruptan takip edelim bence yine de
Anladım canım, ilk ne zaman öğrendiniz, beta hcgler hangi tarihlerde kaç çıktı? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama benim de 12 günlük geriden gelme olayı var ama doktor kesin ölçümü haziran 24te yaparız dedi benim de şubat annesi olma ihtimalim var şubat 1-3 ya da kötü haber olacak bilemiyorum beklemek ve belirsizlik çok yıpratıyor

Aa merhaba..Ben de 39 yasindayim ve ilk gebelik diye baya pinpirikli davranıyorum..Kendi yasitim biriyle karsilasmak cok iyi geldi
Ruhummmmm 22 hiç pimpiriklenme. Akışına bırak,o kadar güzel geçiyor ki. Stres de yapma. En güzel zamanlar tatlım

Benim ikinci aslında ilkini 33de doğurdum. Bir cesaret ettim. Ben de olmaz diye düşünüyordum ama nasip oldu ya. Olmasa zorlamayacaktım artık
Aaa cok guzel Ben de bir bucuk sene kendi istegimle yapmadim o kadar korkuttular ki olmayacak yap hemen diye hatta doktorlar bile direkt tedaviye yonlendirmisti ama biz yine de 6 ay kadar kendimiz denemek istedik..4 ay olmayinca artik tedavi olayım dedim ve doktora gittim..Doktor bile nasil korunursun bi bucuk sene diye azarlamisti beni hemen tedavi olcaksin ve Regl olunca gelceksin dedi ama ben o ay regl olmadim ve hamile kaldim su an 10+ nasip gerçekten

Ruhummmmm 22 hiç pimpiriklenme. Akışına bırak,o kadar güzel geçiyor ki. Stres de yapma. En güzel zamanlar tatinsal
En ufak kasik ağrısında bile geriliyorum diken ustunde gibiyim..iki haftadir kontrole gitmedim ama dayanamicam bu hafta gidicem galiba

En ufak kasik ağrısında bile geriliyorum diken ustunde gibiyim..iki haftadir kontrole gitmedim ama dayanamicam bu hafta gidicem galiba
Hayır hayırrr,kendine bunu yapma. Kasık ağrısı,bebeğin yerleşip büyüyor demek. Hemen elini koy karnına,sev ve pozitif enerji ver bebeğine. Ona ne kadar mutlu olduğunu anlat. İnan çok iyi gelecek sana da bebişine de. Her belirti bebişinin büyümesi ile orantılı

Listeyi yapan arkadasim beni eklememis bende yazayim bilgilerimi 5+6 kese 8+6 kalp atisi sat 12 nisan yas 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…