İnşallah sağlıklı ilerler gebeliklerimiz ama bulantılarda azalarak biter diye dua ediyorum.Ben de bugün 7+2 yim canım bulantı olsa bir dert olmasa bir dert insan fanik de yapıyor bulanmayınca ama tabi bulanmamasına şükür yine de
Hergün düzenli alıyorum canım ben. Çok küçücük bir hap zaten rahatsız ediyor mu anlamıyorum da zaten midemde devamlı bir rahatsızlık hakim olduğu için.Kizlar folik asiti duzenli aliyor musun bulantim cok oldugu icin her zman yutamiyorum ben
Ay maşallahhh kese böyle şekilli bi şeyse erkek olur diyorlar aklıma o geldi görünceKızlarr selamm ben bugün minik fasulyemi görmeyee gittim çok şükür her şey yolunda dedi doktorum 8+4 olduk bugün
Merhaba hayırlısı olsun. Normalde nasıldı sizin ölçümler tarihler. Bana da geç döllenme dedi de doktor
Normalde SAT 18 Nisandı 1 Mayısa çekti doktorum 2 haftalık bir geç döllenme olmuş kızlar.Canım kaç gün farkla değişti? SAT sandığın tarih neydi?verilerin nedir neyken ne oldu?
Sanırım benimki de değişecek ben de Şubat annesi olabilirim gibi gözüküyor :)
Benim 3 gün sürdü sonra biraz hafifledi canım doktorum olabilir bu sebeple gece yatarken al gün içinde içersen sersemletir demiştiKızlar bu halsizlik ne zaman bitecek ya misafirim gelecek kafamı kaldırıp hazırlık yapamıyorum bıktım valla.. Bide mide bulantısı için hap kullanan arkadaşlarım bu uyku hali onun da yan etkisi olabilir mi acaba dün ilk kez içtim kendime gelemiyorum
Ya da birisi salatalık diğeri yuvarlak mı bilemedimKızlar benim fasulyeye benzeyen kese kız oldu diğeri de sanki büyüyünce fasulye olacak gibi ne dersiniz
Benimde önüme çıkıyor sürekli aynı böyle şekilli olursa erkek diye ama nasip bakalımAy maşallahhh kese böyle şekilli bi şeyse erkek olur diyorlar aklıma o geldi görünce
Benimki de fasulye gibi cinsiyetini merak ediyorumKızlar benim fasulyeye benzeyen kese kız oldu diğeri de sanki büyüyünce fasulye olacak gibi ne dersiniz
Kızlar bu halsizlik ne zaman bitecek ya misafirim gelecek kafamı kaldırıp hazırlık yapamıyorum bıktım valla.. Bide mide bulantısı için hap kullanan arkadaşlarım bu uyku hali onun da yan etkisi olabilir mi acaba dün ilk kez içtim kendime gelemiyorum
Kızlar benim fasulyeye benzeyen kese kız oldu diğeri de sanki büyüyünce fasulye olacak gibi ne dersiniz
Anladım canım, ilk ne zaman öğrendiniz, beta hcgler hangi tarihlerde kaç çıktı? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama benim de 12 günlük geriden gelme olayı var ama doktor kesin ölçümü haziran 24te yaparız dedi benim de şubat annesi olma ihtimalim var şubat 1-3 ya da kötü haber olacak bilemiyorum beklemek ve belirsizlik çok yıpratıyorNormalde SAT 18 Nisandı 1 Mayısa çekti doktorum 2 haftalık bir geç döllenme olmuş kızlar.
Şubat grubunda bir admin yok sanırım böyle tablo da yok bu gruptan takip edelim bence yine de
Ruhummmmm 22Aa merhaba..Ben de 39 yasindayim ve ilk gebelik diye baya pinpirikli davranıyorum..Kendi yasitim biriyle karsilasmak cok iyi geldi
Şirin dinazorlar amaAy ben de 37
Dinazorlar toplanmış buraya
Aaa cok guzelBenim ikinci aslında ilkini 33de doğurdum. Bir cesaret ettim. Ben de olmaz diye düşünüyordum ama nasip oldu ya. Olmasa zorlamayacaktım artık
En ufak kasik ağrısında bile geriliyorumRuhummmmm 22hiç pimpiriklenme. Akışına bırak,o kadar güzel geçiyor ki. Stres de yapma. En güzel zamanlar tatinsal
Hayır hayırrr,kendine bunu yapma. Kasık ağrısı,bebeğin yerleşip büyüyor demek. Hemen elini koy karnına,sev ve pozitif enerji ver bebeğine. Ona ne kadar mutlu olduğunu anlat. İnan çok iyi gelecek sana da bebişine de. Her belirti bebişinin büyümesi ile orantılıEn ufak kasik ağrısında bile geriliyorumdiken ustunde gibiyim..iki haftadir kontrole gitmedim ama dayanamicam bu hafta gidicem galiba
Ben içtim 5+5 te zararsız içmessen ilerlerİdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?