MerhabaNormalde SAT 18 Nisandı 1 Mayısa çekti doktorum 2 haftalık bir geç döllenme olmuş kızlar.
Şubat grubunda bir admin yok sanırım böyle tablo da yok bu gruptan takip edelim bence yine de
dr lar bebegıne zarar verecek olsa vermıyorlar :) 1 sase ıctım oglumda bır enfeksıyonum vardı. 1 kerede gecırdı. enfeksıyonun bebege daha fazla zararı olacagına emin ol. gece uyumadan wc ye cık sonra ıc yat dedı dr. gunduz hemen wc ye cıkarsan etkısı dusuyormus dıye. ben cıddı cıddı memnun kaldım :)) korkma. eger enfeksiyon ılerlerse daha da sıkıntı cıkar .İdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı
Merhabalar, ben 10+3’teyim sizin gibi surekli uyku modundayim. Bir de progestan fitil kullaniyorum ekstradan o da ayrica bir etki yapiyor mu bilmiyorum. Bazi gunler benim de istahim midemin hassaslasmasindan dolayi kapaniyor bence normal surecler bunlarKızlar nasılsınız , nasıl gidiyorr? Ben 7+4 oldum çok uykum geliyor benim gibi olan var mı bi de iştahım açılmıştı ama kapandı bir kaç gündür inşallah iyidir bebiş
Aaa cok guzelBen de bir bucuk sene kendi istegimle yapmadim o kadar korkuttular ki olmayacak yap hemen diye hatta doktorlar bile direkt tedaviye yonlendirmisti ama biz yine de 6 ay kadar kendimiz denemek istedik..4 ay olmayinca artik tedavi olayım dedim ve doktora gittim..Doktor bile nasil korunursun bi bucuk sene diye azarlamisti beni hemen tedavi olcaksin ve Regl olunca gelceksin dedi ama ben o ay regl olmadim ve hamile kaldim su an 10+ nasip gerçekten
İdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı
Yaa cok guzellAaaa ne güzel olmuş ya maşallah
Benim ailede de erken menapoz var. Bende de başlamış. Doktor olmaz tedavisiz demişti 1 sene önce. Ben de korunmayı bıraktım. Olursa olur olmazsa sal dedim. 1 senedir umursamadan öyle korunmasız devamdı. Kısmet oldu bir anda
Canım çok geçmiş olsunKizlar bir sey sorcam sizlere..Ben dun kotu bir gun gecirdim bolca ofkeli ve ağlamalıhatta bugun bile cok iyi hissettiğim soylenemez .Aksam regl sancisi gibi birkac kez kasik ve bel agrim oldu .Bu durumu daha once yaşadınız mi neelr yapıyorsunuz boyle zamanlarda ofke kontrolu acisindan en azindan Ben de gebeliğim boyunca bu arada ilk defa bu kadar gergin ve öfkeli bir gun gecirdim
Cok teşekkür ederim öncelikle..Ben aslinda cok gergin biri değilim yapı geregi hatta hamilelikle beraber bana ayrı bi dinginlik ve sakinlik gelmişti.Dedigim gibi ilk defa boyle oldum bi patlama yasadim sanırımCanım çok geçmiş olsunBen de şu an hamileyim ve zaman zaman aynı duyguları yaşıyorum. Bazen birden öfke, ağlama geliyor, sonra ağrılar başlıyor. Hormonlar çok etkiliyor bence. Böyle günlerde kendime iyi gelen şeylere yönelmeye çalışıyorum, biraz yürüyüş ya da sessiz kalmak bile iyi geliyor. Sen de kendine nazik davran, geçici bir dönem
Sessiz kalmak en istediğim sey ama bazen sen ne kadar sakin ve anlasilir derdini anlatamaya calissan da karsidaki seni cileden cikarabiliyor o anda sakin kalabilmek cok zorlasiyo isteCanım çok geçmiş olsunBen de şu an hamileyim ve zaman zaman aynı duyguları yaşıyorum. Bazen birden öfke, ağlama geliyor, sonra ağrılar başlıyor. Hormonlar çok etkiliyor bence. Böyle günlerde kendime iyi gelen şeylere yönelmeye çalışıyorum, biraz yürüyüş ya da sessiz kalmak bile iyi geliyor. Sen de kendine nazik davran, geçici bir dönem
Bende var şuan yaa doktor çok riskli dediKızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı
2 gün önce bende böyle bir gün geçirdim ağlamalı olmasada aşırı gergib bağırıp çağırmalı o gece ve sabah çok ağrıdı kasıklarım sonradan geçti kanama fakan olmayınca dr a da gitmedim. İnşallah iyidir bebişlerKizlar bir sey sorcam sizlere..Ben dun kotu bir gun gecirdim bolca ofkeli ve ağlamalıhatta bugun bile cok iyi hissettiğim soylenemez .Aksam regl sancisi gibi birkac kez kasik ve bel agrim oldu .Bu durumu daha once yaşadınız mi neelr yapıyorsunuz boyle zamanlarda ofke kontrolu acisindan en azindan Ben de gebeliğim boyunca bu arada ilk defa bu kadar gergin ve öfkeli bir gun gecirdim
İnsallah yaa ben de oyle oldum iste ..2 gün önce bende böyle bir gün geçirdim ağlamalı olmasada aşırı gergib bağırıp çağırmalı o gece ve sabah çok ağrıdı kasıklarım sonradan geçti kanama fakan olmayınca dr a da gitmedim. İnşallah iyidir bebişler
insallah canim2 gün önce bende böyle bir gün geçirdim ağlamalı olmasada aşırı gergib bağırıp çağırmalı o gece ve sabah çok ağrıdı kasıklarım sonradan geçti kanama fakan olmayınca dr a da gitmedim. İnşallah iyidir bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?