Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
10 . Haftayı bitirdik. 2 gün boş dursam 3. Gun gecesi gunduzu istifraylagecti.
İdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı
dr lar bebegıne zarar verecek olsa vermıyorlar :) 1 sase ıctım oglumda bır enfeksıyonum vardı. 1 kerede gecırdı. enfeksıyonun bebege daha fazla zararı olacagına emin ol. gece uyumadan wc ye cık sonra ıc yat dedı dr. gunduz hemen wc ye cıkarsan etkısı dusuyormus dıye. ben cıddı cıddı memnun kaldım :)) korkma. eger enfeksiyon ılerlerse daha da sıkıntı cıkar .

Kızlar nasılsınız , nasıl gidiyorr? Ben 7+4 oldum çok uykum geliyor benim gibi olan var mı bi de iştahım açılmıştı ama kapandı bir kaç gündür inşallah iyidir bebiş

Kızlar nasılsınız , nasıl gidiyorr? Ben 7+4 oldum çok uykum geliyor benim gibi olan var mı bi de iştahım açılmıştı ama kapandı bir kaç gündür inşallah iyidir bebiş
Merhabalar, ben 10+3’teyim sizin gibi surekli uyku modundayim. Bir de progestan fitil kullaniyorum ekstradan o da ayrica bir etki yapiyor mu bilmiyorum. Bazi gunler benim de istahim midemin hassaslasmasindan dolayi kapaniyor bence normal surecler bunlar

Ben progesteron ve folic asiti biraktim kendi istegimle ..uyku sorunum da baya kalkti ortadan istahim cok açıktı ama artik yavas yavas normale dönüyor gibi 10+1 benim de

Kizlar bir sey sorcam sizlere..Ben dun kotu bir gun gecirdim bolca ofkeli ve ağlamalı hatta bugun bile cok iyi hissettiğim soylenemez .Aksam regl sancisi gibi birkac kez kasik ve bel agrim oldu .Bu durumu daha once yaşadınız mi neelr yapıyorsunuz boyle zamanlarda ofke kontrolu acisindan en azindan Ben de gebeliğim boyunca bu arada ilk defa bu kadar gergin ve öfkeli bir gun gecirdim

Aaaa ne güzel olmuş ya maşallah

Benim ailede de erken menapoz var. Bende de başlamış. Doktor olmaz tedavisiz demişti 1 sene önce. Ben de korunmayı bıraktım. Olursa olur olmazsa sal dedim. 1 senedir umursamadan öyle korunmasız devamdı. Kısmet oldu bir anda

İdrae enfeksiyonu için monurol ilaç verdi doktor ama içmek istemiyorum hamilelerde zararı yok diyorlar ama emin olamıyorum suyla falan düzeltmeyi deniycem. İlacı duyan var mı

İçmen lazım. İltihap daha zararlı bebeğine monurol direkt mesaneye gidiyor. Crp yükselirse ateşin falan çıkarsa daha kötü hem böbreklerine zarar gelir bebeğine.

Yaa cok guzell insallah sağlıkla da kucağımıza alırız.Allah isteyen herkese guzellikle ve kolaylıkla bu duyguyu yasatsin

Canım çok geçmiş olsun Ben de şu an hamileyim ve zaman zaman aynı duyguları yaşıyorum. Bazen birden öfke, ağlama geliyor, sonra ağrılar başlıyor. Hormonlar çok etkiliyor bence. Böyle günlerde kendime iyi gelen şeylere yönelmeye çalışıyorum, biraz yürüyüş ya da sessiz kalmak bile iyi geliyor. Sen de kendine nazik davran, geçici bir dönem

aegamze merhaba canım,

Yaşım 37
Son adet tarihim 23 Nisan
Beklenen adet tarihi 21 Mayıs
Kese 5+2
Kalp atışı için gitmedim henüz
Beklenen doğum tarihi 28 Ocak

Cok teşekkür ederim öncelikle..Ben aslinda cok gergin biri değilim yapı geregi hatta hamilelikle beraber bana ayrı bi dinginlik ve sakinlik gelmişti.Dedigim gibi ilk defa boyle oldum bi patlama yasadim sanırım sonrasındaki sancılar beni biraz korkuttu . Kendime soz verdim bir daha ne olursa olsun kendimi o derece hirpalamayacagim diye ins basaririm

Sessiz kalmak en istediğim sey ama bazen sen ne kadar sakin ve anlasilir derdini anlatamaya calissan da karsidaki seni cileden cikarabiliyor o anda sakin kalabilmek cok zorlasiyo iste

Ben ne zaman kendime uygun doktor bulacağım acaba ?
Özellikle kadın doğum doktorlarının kesinlikle iletişim eğitimi alması gerekiyor.
İnsanın en mutlu, en heyecanlı ve psikolojik olarak en savunmasız olduğu zamanda doktorların düşüncesiz her kelimesi 1 Ken 1000 oluyor içimizde.
8+3 'te doktor kontrolüne gittim.
Hemen testlerden, fetal DNA testinden bahsetmeye başladı.
Ben testlere güvenmediğimi, fetal DNA testinde çok yakınımızın yanlış sonuç sebebi ile en güzel günlerinin zehir olduğunu ve bu sekilde bir stresi kaldıramayacağımı söyledim. Ki bunu yaptırmaya mecbur değiliz, sonuçta dünya para. Yaptırmak istesem de yaptırırım, BENİM TERCİHİM.
Doktorun cevabı: Simdi stres olmayacaksın da doğunca napacaksın
Bu nasıl bir cümle, herhangi bir riski olmayan, ve sana çok uğraşıp doğal yolla sonunda hamile kalabilmiş, ilk evlat heyecanı içinde bir anne olduğunu söyleyen bir insana bu nasl söylenir
Ay sinirim tepemde dünden beri.
Sadece ikili tarama yaptırmayı düşünüyorum 12.haftada.

Bu arada idrar yolu enfeksiyonu yaşayan anne adayı vardı benim gibi , sevimsiz doktor bana henüz enfeksiyon bası olduğunu çok su içip haftaya bir daha test vermemi söyledi.

2 gün önce bende böyle bir gün geçirdim ağlamalı olmasada aşırı gergib bağırıp çağırmalı o gece ve sabah çok ağrıdı kasıklarım sonradan geçti kanama fakan olmayınca dr a da gitmedim. İnşallah iyidir bebişler

İnsallah yaa ben de oyle oldum iste ..
insallah canim

kızlar daha demin çok öğürerek kustum ama kusma da değil anlamsdım sadece uzun süreli çok öğürüyorum sonrasında kasıklarımda hafif karıncalanma gibi hafif hafif ağrı oldu bebişlerime zarar mı verdim acaba kanama şu an yok ama öğürmeden sonra karıncalar gibi ağrım oldu 7+4 üm

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu oldugunuzu nasil anliyorsunuz rutin tahlilde mi ortaya cikti yoksa idrar yaparken yanma falan sikayetiyle mi gittiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…