- 2 Haziran 2025
- 14
- 15
- 3
- 30
Sağlık ocağında kan ve idrar örneği alınıyor gebeyim diye gidince. Benim orada anlaşıldı hiçbir şikayetim yoktuKizlar idrar yolu enfeksiyonu oldugunuzu nasil anliyorsunuz rutin tahlilde mi ortaya cikti yoksa idrar yaparken yanma falan sikayetiyle mi gittiniz?
Kan aldilar ama idrar tahlili yaptirmadim. Yarin bir sorayım ben de tesekkurlerSağlık ocağında kan ve idrar örneği alınıyor gebeyim diye gidince. Benim orada anlaşıldı hiçbir şikayetim yoktu
Selam 8+ 3 deyim,hala ne uyku ne bulantı ne göğüs hassasiyeti başlamadı. Doktora sordum,herkes sizin yerinizde olmak istiyor,hiç dert etmeyin tadını çıkarın dedi.Kızlar nasılsınız , nasıl gidiyorr? Ben 7+4 oldum çok uykum geliyor benim gibi olan var mı bi de iştahım açılmıştı ama kapandı bir kaç gündür inşallah iyidir bebiş
Benim az once kahverengi lekelenmem gelmis kasik ve bel agrimda cabasi..İns.bir sey olamz yoksa kendimi affedemem2 gün önce bende böyle bir gün geçirdim ağlamalı olmasada aşırı gergib bağırıp çağırmalı o gece ve sabah çok ağrıdı kasıklarım sonradan geçti kanama fakan olmayınca dr a da gitmedim. İnşallah iyidir bebişler
Kızlar az once kahverengi lekelenmem olmus cok korkuyorum böyle olup sonradan duzelir mi..Bir sey olma degil miKizlar bir sey sorcam sizlere..Ben dun kotu bir gun gecirdim bolca ofkeli ve ağlamalıhatta bugun bile cok iyi hissettiğim soylenemez .Aksam regl sancisi gibi birkac kez kasik ve bel agrim oldu .Bu durumu daha once yaşadınız mi neelr yapıyorsunuz boyle zamanlarda ofke kontrolu acisindan en azindan Ben de gebeliğim boyunca bu arada ilk defa bu kadar gergin ve öfkeli bir gun gecirdim
Bende çarşamba dan beri lekelenme var (çarşamba muane günümdü) progestan kullanıyorum. Aktif kanama değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Neden kendinizi suçlu hissedeceksiniz kiKızlar az once kahverengi lekelenmem olmus cok korkuyorum böyle olup sonradan duzelir mi..Bir sey olma degil mi
Canım nasıl oldun her şey yolunda mı? Aklıma gelmiştin benim deBende çarşamba dan beri lekelenme var (çarşamba muane günümdü) progestan kullanıyorum. Aktif kanama değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Neden kendinizi suçlu hissedeceksiniz ki
Canım sakin ol doktorunla görüştün mü? Kontrol eder için rahatlar senin deKızlar az once kahverengi lekelenmem olmus cok korkuyorum böyle olup sonradan duzelir mi..Bir sey olma degil mi
Bu hafta cuma randevum var canım. Lekeye gelince her gün nokta kadar görüyorum allahtan ki artmıyor. İnşaallah tamamen kesilirCanım nasıl oldun her şey yolunda mı? Aklıma gelmiştin benim de
Hamileliğimin ilk haftalarında eşimle ciddi bir kavga etmiştik o gün boyu sabahtan akşama kasıklarım agrimisti hatta çok korkmuştum ama şükür bişey olmadı.Bolca tatlı yemiştim o gün kendimi rahatlatmak için.Oda bana ders oldu bir daha hiç biseyi umursamadım.Kendini rahatlat canım bebiş gerçekten etkileniyorKizlar bir sey sorcam sizlere..Ben dun kotu bir gun gecirdim bolca ofkeli ve ağlamalıhatta bugun bile cok iyi hissettiğim soylenemez .Aksam regl sancisi gibi birkac kez kasik ve bel agrim oldu .Bu durumu daha once yaşadınız mi neelr yapıyorsunuz boyle zamanlarda ofke kontrolu acisindan en azindan Ben de gebeliğim boyunca bu arada ilk defa bu kadar gergin ve öfkeli bir gun gecirdim
Çok sevindim çok şükürBu hafta cuma randevum var canım. Lekeye gelince her gün nokta kadar görüyorum allahtan ki artmıyor. İnşaallah tamamen kesilir
Benim de bulantim yok ara ara tiksinme yaşıyorum o kadar.Halsizligim vardi oda geçti bu hafta aman olmasın zaten böyle iyiyiz benceSelam 8+ 3 deyim,hala ne uyku ne bulantı ne göğüs hassasiyeti başlamadı. Doktora sordum,herkes sizin yerinizde olmak istiyor,hiç dert etmeyin tadını çıkarın dedi.
Sadece normalinden yarım saat önce acıkıyorum. Aman aman iştah ta yok yani.sonra mı başlayacak bulantılar bilemedim .
Yaa hiç sorma bide gergin oluyorum kafamda sürekli o gün. Sende leke felan olmamıştı değil mi hiçÇok sevindim çok şükürkontrolüne kadar tamamen kesilir inşallah. Bu kontrolleri beklemek gerçekten zor sanki zaman geçmiyor inadına.
Evet insan ister istemez tekrar ediyor kafasında. Yok canım olmadı ama bazen belirtilerim azalıyor bazen çok artıyor günlük işleri yapamayacak kadar. Biraz iyi hissedince endişeleniyorum hemenYaa hiç sorma bide gergin oluyorum kafamda sürekli o gün. Sende leke felan olmamıştı değil mi hiç
Dun baya kotu ve agresif bir gun gecirmistim deBende çarşamba dan beri lekelenme var (çarşamba muane günümdü) progestan kullanıyorum. Aktif kanama değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Neden kendinizi suçlu hissedeceksiniz ki
Malesef doktorumun numarası yok..Ozel hastanelerdeki doktorlar burda numaralarını vermiyorlar..yarina randevum vardi artik yarin sorarim ins o zamana kadar bir sey olmazCanım sakin ol doktorunla görüştün mü? Kontrol eder için rahatlar senin de
Benim de baya kasıklarım agriyodu ama bugun o lekenmeler beni baya korkuttu ama iyi de bi ders oldu dediginiz gibi ..insallah gecer gider saglikla kucağımıza aliriz canlarımıziHamileliğimin ilk haftalarında eşimle ciddi bir kavga etmiştik o gün boyu sabahtan akşama kasıklarım agrimisti hatta çok korkmuştum ama şükür bişey olmadı.Bolca tatlı yemiştim o gün kendimi rahatlatmak için.Oda bana ders oldu bir daha hiç biseyi umursamadım.Kendini rahatlat canım bebiş gerçekten etkileniyor
Benim de baya kasıklarım agriyodu ama bugun o lekenmeler beni baya korkuttu ama iyi de bi ders oldu dediginiz gibi ..insallah gecer gider saglikla kucağımıza aliriz canlarımıziHamileliğimin ilk haftalarında eşimle ciddi bir kavga etmiştik o gün boyu sabahtan akşama kasıklarım agrimisti hatta çok korkmuştum ama şükür bişey olmadı.Bolca tatlı yemiştim o gün kendimi rahatlatmak için.Oda bana ders oldu bir daha hiç biseyi umursamadım.Kendini rahatlat canım bebiş gerçekten etkileniyor
Ben de simdi evdeki progestanlardan birini kullandim ama lekelenme devam ediyoBende çarşamba dan beri lekelenme var (çarşamba muane günümdü) progestan kullanıyorum. Aktif kanama değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Neden kendinizi suçlu hissedeceksiniz ki
Anladım canım yarın kontrolünün olmasına sevindim. Dinlenmeye çalış yarın için rahatlar stres yapmamaya çalış biliyorum elimizde değil ama olumlu düşünelimMalesef doktorumun numarası yok..Ozel hastanelerdeki doktorlar burda numaralarını vermiyorlar..yarina randevum vardi artik yarin sorarim ins o zamana kadar bir sey olmaz
Canim cok teşekkür ederim insallah oyle yapicamAnladım canım yarın kontrolünün olmasına sevindim. Dinlenmeye çalış yarın için rahatlar stres yapmamaya çalış biliyorum elimizde değil ama olumlu düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?