Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Hiç belirtiniz olmamış mıydı kalbi durduğunda peki anlamanın yolu yok değil mi
Biliyor musun herkes bunu düşündü ben de kendimi suçladım ama hayır ne kanama ne bir bel kasık ağrısı hiç bir belirtim yoktu. Düşünüyorum diğer belirtilerim azalmış mıydı diye belki mide bulantılarım hafiflemişti ama tamamen yok olduğunu söyleyemem. Çünkü vücudum hala hamile sanıyordu. Belki herkesin süreci farklıdır ama ben böyle tecrübe ettim. Kelimeyi hiç sevmediğim için kullanamıyorum bebeğimi benden aldıklarından sonra tüm belirtilerim gitti.

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız benimde bir düşüğüm var 2 sene sonra tekrar hamile kaldım insan düşünmeden edemiyor

kendinizi suçlamayın benimde 7. haftada kalbi durmuştu ve dediğiniz gibi hiçbir şekilde farkedilmiyor. hatta doktorumda bu şekilde söyledi. anlayamazsın diye. tek tesellisi sağlıksız gebeliklerin devam etmemesi..

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız benimde bir düşüğüm var 2 sene sonra tekrar hamile kaldım insan düşünmeden edemiyor
İnşallah amin Ben de 2 sene sonra hamile kaldım canım çok iyi anlıyorum seni aklımın bir köşesinde hep endişe var maalesef. Hepimiz bu süreci sağlıkla atlatıp sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah

kendinizi suçlamayın benimde 7. haftada kalbi durmuştu ve dediğiniz gibi hiçbir şekilde farkedilmiyor. hatta doktorumda bu şekilde söyledi. anlayamazsın diye. tek tesellisi sağlıksız gebeliklerin devam etmemesi..
Kesinlikle öyle benim doktorumda bu şekilde söyledi. ilk gebeliğimin olması tecrübesiz olmak insanı biraz suçlamaya itiyor ama dediğim gibi doktorumda bunun iyi bir şey olduğunu ileride bir karar vermek zorunda kalsam bunun benim için daha zor olacağını söyledi. Her şey Allahtan kabulleniyoruz her şey biz insanlar için ama işte hepsi bir kabulleniş ve yas süreci

Benim de bir önceki gebeligimde kalp sesi duyulduktan sonra dr 4 hafta sonrasina randevu vermişti. Ben dayanamayip 10 gun sonra gitmistim ve 1 gun once kalbinin durduğunu öğrendik. Böylelikle boşu boşuna 2 haftadan fazla o şekilde beklememis olmuştum, iyi ki gitmisim demiştim. Ilk zamanlar doktor ne derse desin sanırım 2 haftada bir gitmek daha mantıklı.

Yaaa belirtiniz oldu mu peki kalbi durduğunda

Anladım cok tesekkür ederim hangi belirtileriniz kesildi
Cok akintim vardi benim ilk en belirgin belirtim oydu. Akinti bir anda kesildi. Bende hamilelikte hapsirinca karnimda bir yay cekilip kopuyo gibi oluyo, birkac saniye suren cok siddetli kivrandilar bir acı duyuyorum ozellikle uzaniyosam falan. Cenin pozisyonunda ya da ayaktaysam karnima doğru eğilerek hapsiriyorum ki o cekilme olmasin. Kalbi durduktan sonra bir daha hapsirdigimda o cekilme olmadi. Bebek kendini birakmis demekki.. zaten baska belirtim yoktu. Ama ikisi de ayni gun bitmişti.

Anladım cok tesekkür ederim Rabbim kucağınızı sağlıkla doldursun inşallah

Benim de geçen sene bir düşüğüm oldu 8+3 te kalbi durmuş ama ben 10 + larda rutin kontrolde öğrendim. Şimdi bunda da kalbi az duyduk felan diken üstündeyim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…