- 26 Haziran 2024
- 354
- 199
- 23
2.den sonra verdikİlkinde hemen verdiniz mi yoksa ikinciden sonra mi verdiniz canim
Öyle canım çok haklısın ben aslında ilk kontrollerde çok rahattim ama o minik kalp sesini duyunca ister istemez tedirgin olmaya başladımGenelde ilk dusukte yapmiyor doktorlar 2 ve üstünde yapıyorlar . Ayyy çok rahat ol ya boşuna strese girip kendini yıpratma hamileliginin tadını çıkar zaten sağlıklı bir bebekse sağ Salim dogar inşallah ama sağlıklı değilse ne yaparsan yap tutamazsin onu maalesef ki. Onun için çok rahat ol
Canım ben ikili test için ay sonu randevu aldımKızlar selam bugün tam 10.haftadayım. ikili test yaptıran veya yaptır sorun yok diyen var mı?bir kaç yazı ve yorum okudum çekiniyorum açıkçası
Merhaba o gün tekrar gittim progestan iğne yaptılar sonra siyaha döndü bugünde çok şükür tamamen bitti gibiMerhaba seni çok merak ettim kanamam arttı demiştin nasılsın umarım iyisindir
Merhaba yaptilar canim. Ben ilk defa geçen hafta asil doktoruma gittim de. Idrar tahlilini unuttu sanirimCanım senin de bebeğin tüp bebek diye hatırlıyorum sana toksoplazma olsun rubella hıv falan olan geniş bir test serisi yapmadılar mı? 10. Haftana da gelmişsin.
Çok şükür çok merak etmiştim,Allah birdaha yaşatmasın inşaallah.gidiyorsun bebek iyi diyorlar ama kanama neden olduğunu anlamıyorlar mıMerhaba o gün tekrar gittim progestan iğne yaptılar sonra siyaha döndü bugünde çok şükür tamamen bitti gibi
2-3 hafta önce kanama alanı vardı şimdi o da kapanmış kanama neden oluyor dediğimde kimisinin 9 ay böyle sürebiliyor diyorlarÇok şükür çok merak etmiştim,Allah birdaha yaşatmasın inşaallah.gidiyorsun bebek iyi diyorlar ama kanama neden olduğunu anlamıyorlar mı
Aynı aynı üstüne bir de evde kızım var mecbur rutine devam ediyorum bazen unutuyorum hamile olduğumuCalisanlar gunleriniz nasil geciyor. ise geldim yine mahvoldum. evdeyken cok rahatim.2 saat yol sabahin kotunde kalkma aksam gec vakitte eve varma inanilmaz halsiz birakiyot beni ve midemi bulandiriyor.yemekte yapamiyorum zaten haftaici bide onun stresi oluyor siz neler yapiyorsunuz
Neyse canım bebek iyi olsun sen iyi olda gerisi mühim değil2-3 hafta önce kanama alanı vardı şimdi o da kapanmış kanama neden oluyor dediğimde kimisinin 9 ay böyle sürebiliyor diyorlar
Benim de öyle oldu 9. Haftada kürtaj olmuştum hiç belirti vermiyor ve yaşanabilir bir durum sıklığı çok bizim bir suçumuz yok sağlıksız döllenme olunca vücut kabul etmiyor vücudun doğal süreci bu canınızı sıkmayın inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırızBiliyor musun herkes bunu düşündü ben de kendimi suçladım ama hayır ne kanama ne bir bel kasık ağrısı hiç bir belirtim yoktu. Düşünüyorum diğer belirtilerim azalmış mıydı diye belki mide bulantılarım hafiflemişti ama tamamen yok olduğunu söyleyemem. Çünkü vücudum hala hamile sanıyordu. Belki herkesin süreci farklıdır ama ben böyle tecrübe ettim. Kelimeyi hiç sevmediğim için kullanamıyorum bebeğimi benden aldıklarından sonra tüm belirtilerim gitti.
Sağol canımNeyse canım bebek iyi olsun sen iyi olda gerisi mühim değil
İyidir inşallah canım cuma günü randevum. Benimde leke bitti gibi nerdeyse. İnşallah kalp atışını bu sefer tam duyarız. Sen kaçıncı haftada net duymuştunSağol canımsen nasılsın bebiş ne durumda
Hoşgeldiniz. Hesap detayları kısmından yapabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katıldım çok şükürProfilimi hamiş profiline nasıl çevirebilirim yardımcı olabilecek var mı?
Seni çok iyi anlıyorum canim ben dahil hemen hepimiz bu süreçlerden geçtik.Cok çok zor biliyorum Allah sabır ve dayanma gücü versin ama umudunu asla yitirme yine yeniden seni bulacaktır minik mucizenMerhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu
Cok gecmis olsun canim.Allah insallah en hayirli ve dogru zamanda bebegini kucagina almani nasip etsinMerhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu
Çok üzüldüm canım inşallah bu süreci en kısa sürede atlatır yine müjdeli haberle aramıza dönersin. Ben Aralık annelerindeyken benzer bir durum yaşadım ama Ocak annelerine transfer oldum. Nasip böyleymiş. Yüreğini ferah tut.Merhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?