Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Öyle canım çok haklısın ben aslında ilk kontrollerde çok rahattim ama o minik kalp sesini duyunca ister istemez tedirgin olmaya başladım

Calisanlar gunleriniz nasil geciyor. ise geldim yine mahvoldum. evdeyken cok rahatim.2 saat yol sabahin kotunde kalkma aksam gec vakitte eve varma inanilmaz halsiz birakiyot beni ve midemi bulandiriyor.yemekte yapamiyorum zaten haftaici bide onun stresi oluyor siz neler yapiyorsunuz

Bende işe geldim canım günaydın herkese. Benim evle iş arası 10 dk ama bulantılar bir kaç gündür beni de çok zorluyor. Hayat kalitemi düşürmeye başladı. Yüzüme vuruyor.

Canım senin de bebeğin tüp bebek diye hatırlıyorum sana toksoplazma olsun rubella hıv falan olan geniş bir test serisi yapmadılar mı? 10. Haftana da gelmişsin.
Merhaba yaptilar canim. Ben ilk defa geçen hafta asil doktoruma gittim de. Idrar tahlilini unuttu sanirim bugun yaptiracagim. Evet ben de oyle duydum anlasilmayabiliyormus enfeksiyon veya enfeksiyon ciksa dahi idrar kulturu yapilmasi gerekiyormus

Çok şükür çok merak etmiştim,Allah birdaha yaşatmasın inşaallah.gidiyorsun bebek iyi diyorlar ama kanama neden olduğunu anlamıyorlar mı
2-3 hafta önce kanama alanı vardı şimdi o da kapanmış kanama neden oluyor dediğimde kimisinin 9 ay böyle sürebiliyor diyorlar

Aynı aynı üstüne bir de evde kızım var mecbur rutine devam ediyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katıldım çok şükür Profilimi hamiş profiline nasıl çevirebilirim yardımcı olabilecek var mı?

Benim de öyle oldu 9. Haftada kürtaj olmuştum hiç belirti vermiyor ve yaşanabilir bir durum sıklığı çok bizim bir suçumuz yok sağlıksız döllenme olunca vücut kabul etmiyor vücudun doğal süreci bu canınızı sıkmayın inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba kızlar, bu satırları yazmak çok kırıcı ama ben bayramdan sonraki kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 9 hafta 1 günlüktü, 8 hafta 3 günlükken durmuş maalesef. kalbim çok kırık, zaten çok büyük bir mucizeyle hiç beklemediğimiz bir anda gelmişti bu yüzden çok anlam yüklemiştik ama maalesef bu kadarmış. Olmamasına razıydık aslında da oluyormuş gibi olması daha yıkıcıymış, umarım sizler sürecinizi sağlıkla, mutlulukla tamamlarsınız, beni gruptan çıkarabilirsiniz, hepinize sevgiler, kalbimin iyileşmesi için bana da arada dua edin olur mu

Seni çok iyi anlıyorum canim ben dahil hemen hepimiz bu süreçlerden geçtik.Cok çok zor biliyorum Allah sabır ve dayanma gücü versin ama umudunu asla yitirme yine yeniden seni bulacaktır minik mucizen

Cok gecmis olsun canim.Allah insallah en hayirli ve dogru zamanda bebegini kucagina almani nasip etsin kendine iyilesmen icin zaman tani

Çok üzüldüm canım inşallah bu süreci en kısa sürede atlatır yine müjdeli haberle aramıza dönersin. Ben Aralık annelerindeyken benzer bir durum yaşadım ama Ocak annelerine transfer oldum. Nasip böyleymiş. Yüreğini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…