Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Benim de geçen sene bir düşüğüm oldu 8+3 te kalbi durmuş ama ben 10 + larda rutin kontrolde öğrendim. Şimdi bunda da kalbi az duyduk felan diken üstündeyim hep
Çok üzgünüm kaybın için başın sağolsun canım. Ne kadar çok kaderdaşmışız meğer. Ben de aynı şekilde kalp durmasıyla kaybetmiştim ilk bebeğimi. Çok iyi anlıyorum seni insan asla rahat olamıyor. Haberdar edelim birbirimizi güzel haberlerini bekliyorum bu süreci sağlıkla atlatıp sağ salim kucağımıza alırız inşallah

İnşaallah canım hayırla kucağımıza aldığımız gün gelsin :)

Ne yaptınız?
İlk zamanlar kan tehlikeli olabilir kahverengi bile olsa istenmez. acile gitmelisiniz. Kontrolü beklemeyin.

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu oldugunuzu nasil anliyorsunuz rutin tahlilde mi ortaya cikti yoksa idrar yaparken yanma falan sikayetiyle mi gittiniz?
Ben şimdiye kadar 3 kere olmuşum ama haberim yok.İdrar testiyle anlaşıldı 2 si,1 tanesi de kadın doğumcu vajinal muayenede gördü ilaç verdi. En sonki teşhis gebelikte istenilen testler içinde idrar testi vardı az miktarda yüksek çıkmış o yğzden tek kullanımlık bir toz verdi eritip içip yatıyodun gece. Ama bi kadın doğumcunun videosunu izlemiştim bununla ilgili bazen bazı kadınlar asla anlamaz ve bazen de bazı kadınlarda vajinadan gelen akıntıda idrar testi içine karışır bu yüzden idrar yolu enfeksiyonu olarak çıkabilir gibi bir video çekmişti.

Ben de bugün 7+2 yim canım bulantı olsa bir dert olmasa bir dert insan fanik de yapıyor bulanmayınca ama tabi bulanmamasına şükür yine de
Benim asla bulantım kusmam olmadı.anneme sordum 6 gebelik var ama 4 ü canlı doğum.Asla midesi bulanmamış.Hamile olduğunu hiç bilmemiş.Sadece stres sıkıntı çökerdi diyo.ahaha aynı ben.Demek ki insan annesine çekebiliyormuş bu konuda diyorum.Kuzenlerim de tıpkı anneleri kendilerine hamileyken çektiklerinin aynısını çekiyor bulantı kusma baş dönmesi falan belki sizinde öyledir.Annenizle konuşun ki ben halime çok şükrediyorum iyi ki böyleyim.Normalde de aşırı iğreniyorum bulantı kusma işlerinden

çok benzettim kendime bende de yok ablamda ve annem de de olmamış bencede bu tamamen genetik bir durum ama yinede bebeğim konusunda her şey yolunda mı anlamak için birazcık bulantım olsun isterdim

çok benzettim kendime bende de yok ablamda ve annem de de olmamış bencede bu tamamen genetik bir durum ama yinede bebeğim konusunda her şey yolunda mı anlamak için birazcık bulantım olsun isterdim
Allah gönlünüze göre versin o zaman ne diyeyim canım kasıklarda bi gerilme,yorgunluk halsizlik bi sıkıntı var üstümde ve gaz bunlar bana yetiyor aman aman bulantılar eksik olsun sağlıklı gebelikler dilerim canım.Kolay elde etmedik bu gebelikleri sağlıkla gelsin minnaklarımız

Kızlar selam bugün tam 10.haftadayım. ikili test yaptıran veya yaptır sorun yok diyen var mı?bir kaç yazı ve yorum okudum çekiniyorum açıkçası

Benim 2 kaybım olmuştu genetik test bakıldı eşime de bakıldı tertemiz çıktı önlem amaçlı kan sulandırıci verdiler sadece
Benim bir tane oldu ve genetik test yaptırmadım doktorum gerekli görmedi haftaso çok küçük olduğu için pihtilasmadan supelenmedi.Su an içim içimi yiyor acaba yaptirsamiydim diye

Benim bir tane oldu ve genetik test yaptırmadım doktorum gerekli görmedi haftaso çok küçük olduğu için pihtilasmadan supelenmedi.Su an içim içimi yiyor acaba yaptirsamiydim diye
Genelde ilk dusukte yapmiyor doktorlar 2 ve üstünde yapıyorlar . Ayyy çok rahat ol ya boşuna strese girip kendini yıpratma hamileliginin tadını çıkar zaten sağlıklı bir bebekse sağ Salim dogar inşallah ama sağlıklı değilse ne yaparsan yap tutamazsin onu maalesef ki. Onun için çok rahat ol

gaz olayı beni mahvediyor yalnız değilmişim amin canım sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…