O hormonların dalgalanmasından dolayı oluyormuş düşünmemek lazımmış ama işte insanın elinde olmuyor:)Evet insan ister istemez tekrar ediyor kafasında. Yok canım olmadı ama bazen belirtilerim azalıyor bazen çok artıyor günlük işleri yapamayacak kadar. Biraz iyi hissedince endişeleniyorum hemen
Yarın güzel haberlerle geleceksin inşaallahMalesef doktorumun numarası yok..Ozel hastanelerdeki doktorlar burda numaralarını vermiyorlar..yarina randevum vardi artik yarin sorarim ins o zamana kadar bir sey olmaz
Yerleşme kanaması olmasını umuyorum. Evde progestan varsa kullanKizlar selam, 2 gundur kahverengi lekelenmem vardi, bugun kirmiziya döndü ve adet sancisi gibi sanci olup geciyo arada.
Baya pembe kandan bahsediyorum tuvaletimi yaptikca geliyo.
Aranizda bunu yasayan var mi?
Bu arada 5+4um
Kontrolum sali gunu..
Gunde 1 tane progestan igne kullanıyodum onu 2 ye cikardilar. Sabah aksam vurucam. Bir de coraspini biraktirdi. Sali kontrole gidicem, insallah kanama dururYerleşme kanaması olmasını umuyorum. Evde progestan varsa kullan
Durur Allahın izni ile içini ferah tutmaya çalışGunde 1 tane progestan igne kullanıyodum onu 2 ye cikardilar. Sabah aksam vurucam. Bir de coraspini biraktirdi. Sali kontrole gidicem, insallah kanama durur
benimde hemen hemen aynı zamanda olmuştu canım korkma normalmiş. tüp bebek mi seninki de?Kizlar selam, 2 gundur kahverengi lekelenmem vardi, bugun kirmiziya döndü ve adet sancisi gibi sanci olup geciyo arada.
Baya pembe kandan bahsediyorum tuvaletimi yaptikca geliyo.
Aranizda bunu yasayan var mi?
Bu arada 5+4um
Kontrolum sali gunu..
kaç haftalıksınız ?Kızlar ya en son bayramın 4. günü kontrole gittim bir dahaki kontrol 5 temmuzda, ama günler gecmiyor bir sey oldu mu yasıyor mu diye dusunmekten bu sitelerdede o kadar cok 8-9-10 haftalıkken kalbi durdu yazanlar var ki insanı korkutuyolar
Evet canim tup bebek. Ilk kez boyle bisey oluyo. Kahverengi kabulüm o normal biliyorum da bugun resmen kirmiziya yakin renk ve baya cok geldi tuvalete oturdukca. Senin de mi oyle oldu? Ne yaptin?benimde hemen hemen aynı zamanda olmuştu canım korkma normalmiş. tüp bebek mi seninki de?
8+1kaç haftalıksınız ?
Evet öyleymiş ama yine de kendimi ikna edemiyorum gerçekten şaka gibi ama midem bulanınca seviniyorum çok şükür diyeO hormonların dalgalanmasından dolayı oluyormuş düşünmemek lazımmış ama işte insanın elinde olmuyor:)
benimde tüp bebek. hemen hemen aynı zamanda yaşamışız ama bende bildiğin kan geldi. günde 1 progestan kalçadan vurunuyodum doktorum 1 tane daha vur dedi. ertesi gün kahverengiye döndü. 3 gün sonrada doktora gittim bi sıkıntı olmadı. sonra 6. haftada benzer kanama yaşadım bu sefer daha yoğundu çok korktum. ertesi gün kahverengiye döndü. doktorum kahverengiye dönüyorsa korkma dedi. bide oksapar kullanıyodum onu kesti doktorum. endol kullanıyodum onuda günde 4e çıkardı. ama kahverengi lekelenmelerimden hala kurtulamadım maalesefEvet canim tup bebek. Ilk kez boyle bisey oluyo. Kahverengi kabulüm o normal biliyorum da bugun resmen kirmiziya yakin renk ve baya cok geldi tuvalete oturdukca. Senin de mi oyle oldu? Ne yaptin?
çok geç gün vermiş sanki
Benim de progestan iğnemi gunde 1den gunde 2ye cikardi ve coraspirini kestirdi.benimde tüp bebek. hemen hemen aynı zamanda yaşamışız ama bende bildiğin kan geldi. günde 1 progestan kalçadan vurunuyodum doktorum 1 tane daha vur dedi. ertesi gün kahverengiye döndü. 3 gün sonrada doktora gittim bi sıkıntı olmadı. sonra 6. haftada benzer kanama yaşadım bu sefer daha yoğundu çok korktum. ertesi gün kahverengiye döndü. doktorum kahverengiye dönüyorsa korkma dedi. bide oksapar kullanıyodum onu kesti doktorum. endol kullanıyodum onuda günde 4e çıkardı. ama kahverengi lekelenmelerimden hala kurtulamadım maalesef
Bir sıkıntın olmazsa 4 hafta sonra görmem yeterli dedi yaçok geç gün vermiş sankiben bayram bitti salı günü gitmiştim 23ü gel dedi bana bende şuan 8 haftayım
bugün mü oldu ilk defa?Benim de progestan iğnemi gunde 1den gunde 2ye cikardi ve coraspirini kestirdi.
Baya kan benimki de her tuvalete gittigimde geliyo. Insallah kesilir bir an once. Kontrolum salı gunu
belki benimki tüp bebek diye sık gidiyorumdur canım. ama ben senin yerinde olsam ilk aylarda ayda 2 kez giderdimBir sıkıntın olmazsa 4 hafta sonra görmem yeterli dedi ya
Benim de aynı 3 hafta sonra randevu verdi. Sanırım her şey yolunda olduğu için sık kontrole gerek görülmüyor. Benim bir önceki gebeliğimde 8. Haftada kalbi durmuştu. 11. Hafta kontrolümde öğrendim. Ancak doktorlar bunu sağlıklı olmayan gebeliğin sonlanması olarak görüyor. Herhangi bir kanama ve başka belirti olmadığı sürece vücut kendi kendine sonlandırılıyor. Bu yüzden ben de çok stres yaşıyorum tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diyeKızlar ya en son bayramın 4. günü kontrole gittim bir dahaki kontrol 5 temmuzda, ama günler gecmiyor bir sey oldu mu yasıyor mu diye dusunmekten bu sitelerdede o kadar cok 8-9-10 haftalıkken kalbi durdu yazanlar var ki insanı korkutuyolar
Hiç belirtiniz olmamış mıydı kalbi durduğunda peki anlamanın yolu yok değil miBenim de aynı 3 hafta sonra randevu verdi. Sanırım her şey yolunda olduğu için sık kontrole gerek görülmüyor. Benim bir önceki gebeliğimde 8. Haftada kalbi durmuştu. 11. Hafta kontrolümde öğrendim. Ancak doktorlar bunu sağlıklı olmayan gebeliğin sonlanması olarak görüyor. Herhangi bir kanama ve başka belirti olmadığı sürece vücut kendi kendine sonlandırılıyor. Bu yüzden ben de çok stres yaşıyorum tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?