Evet 1 hafta ileri geri çok fark etmiyor zaten büyüdükçe o fark kapanırCanım benimde 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı doktorum sorun olmadığını söyledi senin doktorun ne dedi? İleri geri böyle farklar olabiliyormuş galiba
Benimkide öyle dedi de insan kafada kuruyor büyümüyor mu diyeEvet 1 hafta ileri geri çok fark etmiyor zaten büyüdükçe o fark kapanırherhangi bir sorun yok gayet normal dedi
bana tercüman oldunuz. Bir yandan geçmek bilmeyen alerji, bir yandan depresyon. Doktorla görüşüp antidepresan kullanmayı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyimBende de genel bir halsizlik hiç bir şey yapmak istememe gibi durumlar mevcut. Bir mutsuzluk hakim hormonlardan mı bilmiyorum. Kıyafetlerim olmamaya başladı her gün işe ne giyeceğimi düşünüyorum. 2. olduğu için mi bilmiyorum karnım da erken çıktı. Evde de mobilya değişikliği var boya badana gircek bu hafta sonra eşyalar gelcek her yer her yerde çıldırmak üzereyim.
Benimde kanama alanı duruyor ama bebekte iyi normal hayatıma devam ediyorumMerhaba, benim de kanamam oldu bir kere yarım gün kırmızı şekilde sürdü ve sonra kahverengi oldu bir iki güne de geçti progestanla. Şu an kanamam yok ama kanama alanım hâlâ varmış düşük riski olan birisin dediler. Siz de durum nedir nasıl yol izliyorsunuz
Progestan kullanıyor musunuz o tam olarak bunları yapıyorBende depresyona girmis gibi hissediyorum cok mutsuzum herkesten nefret ediyorum sık sık agliyorum normal mi bilmiyorum
Güzel sonuçların için sevindim canım darısı bizim başımızaKızlar nasılsınız 3-4 gündür bakamamıştım buraya bazı arkadaşlar ceza almış üzüldümilk çocuğumda burda yine konuşurken bizde böyle grup kuralım demiştik ceza yemiştik ama hala grubumuzla aktifiz 5 sene oldu 11+1 de salı günü fetal dna testi yaptırdım doktorda yine ikili tarama gibi ölçümler yaptı iyi görünüyor dedi erkeğe benzetti bakalım sağlıklı olsunda nasipte ne varsa kabulümüz
Ben izmir de yaşıyorım burda devlette yapan yer yok maalesef özelde yaptırdım o yüzden. 10 iş günü dedilerGüzel sonuçların için sevindim canım darısı bizim başımızaDevlette mi yaptırdın? Bizim gibi geriden gelen anneler için bilgilendirmek faydalı olur. sanırım sonuçları 10 gün sonra çıkıyor değil mi?
Çok teşekkürler bilgilendirme içinBen izmir de yaşıyorım burda devlette yapan yer yok maalesef özelde yaptırdım o yüzden. 10 iş günü dediler
HayirProgestan kullanıyor musunuz o tam olarak bunları yapıyor
Ben tam tersi biliyorum canım 150 üzeriyse kız derler bizimkininde 120 atıyordu. 150 altına erkek diyorlar.Kızlar 8+1 de kalp atışı dinledim
180 atıyor kalbi çok yüksek dedi. Erkek bebeklerde galiba yüksek oluyordu geçenki de böyleydi
Aynen canım allah yardımcımız olsun gerçekten bende o kadar üzgün duruyorum ki gelen geçen odamın camından laf atıp iyi görmüyorum hastamısın falan diyor yüzümden okunuyor keyifsizliğim. Eşimle bugün evin eksiklerini aldıktan sonra kıyafet alışverişine götürdü bir kaç çeşit elbise aldık. Daha söylemediğim için hamileliğimi iş yerime anlasınlar istemiyorum hep bol şeyler giymeye çalışıyorum bugün bol elbiselerden aldım bir tık keyfim yerine geldi. Şu riskli dönemi atlatıp daha moral bulduğumuz bulantılarında geçtiği döneme geçsek belki biraz daha keyifli oluruz. Herkes mi böyle bilmiyorum ama benim modum çok düşük. Eşimde sana yaramadı bu hamilelik diyip diyip duruyor. Hiç enerjim kalmadı.bana tercüman oldunuz. Bir yandan geçmek bilmeyen alerji, bir yandan depresyon. Doktorla görüşüp antidepresan kullanmayı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Benim 11 haziranda kalp atışı için gittiğimde sata göre 6+6 idi.Ama crl yani bebek 5+6 göründü.Kese de 7+2 ye uygun ölçüldü.Kalp atışıda çok çok minik duyulmuştu.Daha öok küçük olduğu için(3 mm).Sıkıntı etme.Canım benimde 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı doktorum sorun olmadığını söyledi senin doktorun ne dedi? İleri geri böyle farklar olabiliyormuş galiba
Ay içime su serptin Allah razı olsunBenim 11 haziranda kalp atışı için gittiğimde sata göre 6+6 idi.Ama crl yani bebek 5+6 göründü.Kese de 7+2 ye uygun ölçüldü.Kalp atışıda çok çok minik duyulmuştu.Daha öok küçük olduğu için(3 mm).Sıkıntı etme.
16 haziranda özeldeki doktoruma gittiğimde 7+4 idi ve bebek ultrasonda 7+1 güne uyumlu idi.(10mm)yani o aradaki fark yavaş yavaş kapanıyor korkma canım.büyük ihtimal bugünlerde kapanmıştır da
4 lite aldım canım memnunumEvet bende o markanın alacağım hangi modelini tercih ettin canım memnun musun?
Bende 11 die gittim 12 cikti sat la uyumlu suan ileride cikabiliyorlar bazen gelisimine gore değişiyor özellikle kilo alma zamanlarindaAy içime su serptin Allah razı olsungeçen hafta kese için gitmiştik keseyi gördük 1 hafta sonra yani bugün dr kalp atışı için çağırdı, Sata göre 6+5tim ultrasonda 6+0 ölçtü bebeği dr kesenin boyutunu sormadım ama bebek 3.20 mmdi kalp atışını duyduk ama hafif hafif derinden geliyordu doktor çok minik olduğu için normal dedi.. inşallah benimkide ilerler sağlıkla
Dün gece titreme geldi sıtma gibi deli gibi üşüdüm, battaniye ile yattım. Göğüslerim patlamaya hazır bomba, gaz sancısı desen ayrı. Bu sabah uyandım sadece makineye çamaşır attım saatlerdir yatıyorum. Böyle bir halsizlik yok. Gözüm kararıyor, içten içe bir mide bulantısı. Çok fena çarpıldım bugün, çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?