Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
bana tercüman oldunuz. Bir yandan geçmek bilmeyen alerji, bir yandan depresyon. Doktorla görüşüp antidepresan kullanmayı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Benimde kanama alanı duruyor ama bebekte iyi normal hayatıma devam ediyorum

Kızlar nasılsınız 3-4 gündür bakamamıştım buraya bazı arkadaşlar ceza almış üzüldüm ilk çocuğumda burda yine konuşurken bizde böyle grup kuralım demiştik ceza yemiştik ama hala grubumuzla aktifiz 5 sene oldu 11+1 de salı günü fetal dna testi yaptırdım doktorda yine ikili tarama gibi ölçümler yaptı iyi görünüyor dedi erkeğe benzetti bakalım sağlıklı olsunda nasipte ne varsa kabulümüz

Güzel sonuçların için sevindim canım darısı bizim başımıza Devlette mi yaptırdın? Bizim gibi geriden gelen anneler için bilgilendirmek faydalı olur. sanırım sonuçları 10 gün sonra çıkıyor değil mi?

Ben izmir de yaşıyorım burda devlette yapan yer yok maalesef özelde yaptırdım o yüzden. 10 iş günü dediler

İyi akşamlar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bir süredir yoktum buralarda
bugün kontrolum vardı devlete gidiyorum ben, doktora dedimki bundan sonra ne zaman gelmeliyim kontrole, bana diyorki ayda 1. Bende dedimki ikili test falan yapilmayacakmi siz söylermisiniz ne zaman gelmeliyim dedim, hmmmmm tamam o zaman 10 gün sonra gelirsin diyor. Yani o kadar sinirim bozuldu ki bu umursamaz tavrın karşısinda, ben sormasam zerre umrunda degil test mest. Bilgi vermeye korkuyorlar resmen. Hiç empati yapmiyorlar bu benim ilk hamilelik sürecim insan biraz yönlendirir ya, işini yapsa yeter.

Neyse kızlar bi sorum olcak… ikili test tekrarlanabilir mi? Diyelim bir hastanede yaptırdim ama memnun kalmadım ultrasondan ve tekrarını istiyorum, başka bir hastaneden randevu alabilir miyim sizce ikili test için? Şu an gittiğim yerden memnun değilim fazla hastane seçenegim yok ama yedekte 1 tane daha var…

bana tercüman oldunuz. Bir yandan geçmek bilmeyen alerji, bir yandan depresyon. Doktorla görüşüp antidepresan kullanmayı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Aynen canım allah yardımcımız olsun gerçekten bende o kadar üzgün duruyorum ki gelen geçen odamın camından laf atıp iyi görmüyorum hastamısın falan diyor yüzümden okunuyor keyifsizliğim. Eşimle bugün evin eksiklerini aldıktan sonra kıyafet alışverişine götürdü bir kaç çeşit elbise aldık. Daha söylemediğim için hamileliğimi iş yerime anlasınlar istemiyorum hep bol şeyler giymeye çalışıyorum bugün bol elbiselerden aldım bir tık keyfim yerine geldi. Şu riskli dönemi atlatıp daha moral bulduğumuz bulantılarında geçtiği döneme geçsek belki biraz daha keyifli oluruz. Herkes mi böyle bilmiyorum ama benim modum çok düşük. Eşimde sana yaramadı bu hamilelik diyip diyip duruyor. Hiç enerjim kalmadı.

Canım benimde 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı doktorum sorun olmadığını söyledi senin doktorun ne dedi? İleri geri böyle farklar olabiliyormuş galiba
Benim 11 haziranda kalp atışı için gittiğimde sata göre 6+6 idi.Ama crl yani bebek 5+6 göründü.Kese de 7+2 ye uygun ölçüldü.Kalp atışıda çok çok minik duyulmuştu.Daha öok küçük olduğu için(3 mm).Sıkıntı etme.
16 haziranda özeldeki doktoruma gittiğimde 7+4 idi ve bebek ultrasonda 7+1 güne uyumlu idi.(10mm)yani o aradaki fark yavaş yavaş kapanıyor korkma canım.büyük ihtimal bugünlerde kapanmıştır da

Ay içime su serptin Allah razı olsun geçen hafta kese için gitmiştik keseyi gördük 1 hafta sonra yani bugün dr kalp atışı için çağırdı, Sata göre 6+5tim ultrasonda 6+0 ölçtü bebeği dr kesenin boyutunu sormadım ama bebek 3.20 mmdi kalp atışını duyduk ama hafif hafif derinden geliyordu doktor çok minik olduğu için normal dedi.. inşallah benimkide ilerler sağlıkla

Bende 11 die gittim 12 cikti sat la uyumlu suan ileride cikabiliyorlar bazen gelisimine gore değişiyor özellikle kilo alma zamanlarinda

Bende de
Bende de gebeliğin başından beri üşütme oluyor.Önceleri sıcak basmalar da oluyordu,şimdi sadece üşütme oluyor.9 haftayı doldurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…