Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Evettt kızlar,göbüşlerimize ne sürelim de çatlamasın tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Ben sadece karnıma badem yağı sürmüştüm,karnımda çatlak oluşmadı,göğsümde de yok.Amma popomda var,popoya da sürmek lazım,bu defa inşallah süreceğim ki,çoğalmasın.

Evettt kızlar,göbüşlerimize ne sürelim de çatlamasın tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum

Bioderma duş yağı diye bir şey var ben onu duş jeli olarak kullanıyordum nemlendiriyor cildi.
Incia çatlak yağı
Hindistan cevizi ve kakao yağı karışımı
Badger belly butter aldım bir kere ama pahalıydı almadım onda da kakao yağı falan var zaten.
Çatlak olmadı ama her gün sabah akşam kremlenmiştim böyle
Bu sefer yapabilir miyim uğraşabilir miyim bilmiyorum.
Lierac iyi diyor herkes ama temiz içerikli değil diye kullanmadım bu sefer onu kullanıp geçebilirim

Ben de arkadaşımın tavsiyesi ile incia Çatlak kremi aldım küçük ama çok yoğun bir yapısı var azıcık bile yetiyor . Birde kizlar bu aralar kilo veriyorum gibi tartıda eksik çıktım karnım da büyümüyor gibi yoksa ben mi takıntı yaptım moralim bozuldu bunu yaşayan oldu mu

Hep burda okuyordum bebeğimi şu haftada kaybettim, kalbi durdu mesajlarını üzülerek ve korkarak.. Dün maalesef benim de başıma geldi. Bebeğimin gelişimi her şeyi çok iyiyken 8+3te kalbinin durduğunu öğrendim. Çok ama çok üzgünüm baş eden arkadaşlar bununla nasıl baş etti.. dünden beri kendimde değilim. Bugün de aldırmaya gideceğiz. Kendin düşüremezsin büyüdüğü için içinde parça kalır dediler..

Bende 3 kilo verdim. Bulantı ve kusmalarım çok arttığı, doğru düzgün hbirşey yeyip içemedeğim için dün hastaneye yatışımı yaptılar. Serumlarla biraz kendime geldim

Çok üzüldüm canım inşallah en kısa sürede tekrar yaşarsın bu süreci sağlıkla bu sefer. Ne diyeceğimi de bilemiyorum çok üzülüyorum böyle olunca.

Bende 3 kilo verdim. Bulantı ve kusmalarım çok arttığı, doğru düzgün hbirşey yeyip içemedeğim için dün hastaneye yatışımı yaptılar. Serumlarla biraz kendime geldim
Canım ilaç vermedi mi doktorun sana? Bende berbattım hala da süper değilim ama ilaçlar biraz daha hafifletiyor sanki.

Bence doktorunu değiştir canım hiç ilgili değil sen söylemeden seni yönlendirmesi lazım

Bebeğini kaybeden arkadaşlar; çok üzülerek mesajlarınızı okudum. Bu yıl çok mu fazla bu gibi durumlar yoksa olayın içinde olduğum için daha da mı dikkatimi çekiyor bilmiyorum ama beni de çok korkutuyor. Her hafta kalp atışı dinlemeye öekiniyorum ama geçen hafta gittiğim halde yarına yine randevu vermişti doktorum yarın yine gideceğim bende bugün 8+1'im. Bir yandan da her hafta doktora gitmek; herhangi bir olumsuz durum için daha iyi diyorum kendi kendime. Bebeğini kaybeden arkadaşların allah yüreğine ferahlık versin en kıza zamanda yeniden müjdeli haberleri almayı nasip etsin. Maalesef 12. haftaya kadar tüp bebek, doğal gebelik demeden hepimizde risk yüksek bi 12. haftaları geçsek daha da rahatlayacağımızı düşünüyorum.

Üzülerek birşey sormak istiyorum. Bebeğini kaybeden arkadaşların gebeliği normal gebelik miydi tüp bebek miydi, ilaç kullanıyorlar mıydı kullanıyorlarsa gangi ilaçlardı?

Ben tüp bebek tedavisi gördüm ve halaa daha tonla ilaç kullanıyorum..

Canım ilaç vermedi mi doktorun sana? Bende berbattım hala da süper değilim ama ilaçlar biraz daha hafifletiyor sanki.
Vermişti bulantı için fayda etmeyince 2 doza çıkarmıştı ancak daha da kötü oldum, sıvı alımı da olmayınca o sebeple yatış verdi

Prilam içiyorum ben ama etki etmiyor. Kusamıyorum ben aşırı şekilde bulantı var hatta dün kusmaya çok yakin oldum 2-3 kere ama olmuyor ve ağrı ile yatarak geçti günüm çok iğrençti bugün de devam ediyor . Geçer dayan diyorlar da ne yaşıyoruz bilmiyorlar, doğru düzgün bir öğün yiyemiyorum.

Size de çok geçmiş olsun. Kesinlikle öyle. Artık sürekli yatmaktan güçsüzlük bulantı ağlıyordum. Günlerdir marul ve bir kaç meyveyle besleniyordum. Haftalardır yemeklere yaklaşamıyorum evde bile pişiremiyor eşim sürekli kahvaltılık idare ettiler. İnş geçecek diye sabrediyoruz bekliyoruz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…