Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Siz de surekli hapsirip tiksirip saat basi uyaniyor musunuz ? Gozlerim bile akmaktan kasimaktan acimaya basladi yalniz olmadigimi bilmek de bi nebze iyi hissettirdi
Evet uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum en az 2 saatte bir aglıyorum sinirden uykusuzluktan hamileligim rahat geçiyor ama bu alerji bebegimden çok yoruyor beni doktorun verdigi tek şey tuzlu su

Bende de genel bir halsizlik hiç bir şey yapmak istememe gibi durumlar mevcut. Bir mutsuzluk hakim hormonlardan mı bilmiyorum. Kıyafetlerim olmamaya başladı her gün işe ne giyeceğimi düşünüyorum. 2. olduğu için mi bilmiyorum karnım da erken çıktı. Evde de mobilya değişikliği var boya badana gircek bu hafta sonra eşyalar gelcek her yer her yerde çıldırmak üzereyim.

Benim de günlük değişiyor ruh halim yalnız değilsiniz. Allah kolaylık versin işleriniz su gibi akıp geçsin bir an önce düzen kurulsun

Evet uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum en az 2 saatte bir aglıyorum sinirden uykusuzluktan hamileligim rahat geçiyor ama bu alerji bebegimden çok yoruyor beni doktorun verdigi tek şey tuzlu su
Canım hava makinaları var bebeklerde rahat ediyor doğunca. Bende trendyolda favoriledim bir tane alacağım büyüklerden acaba onlar iyi gelmez mi sanada?

2 li tarama 11 île 14 haftalar arasında yapılıyor zaten kacizmazsin

Her sabah kıyafet seçmek zorunda olmak sinir bozucu ben de böyleyim şu an. Hiçbir pantolonum olmuyor. Elbise etek giysem işim uygun değil sanayi gibi yükseğe falan çıkıyorum
Hamile pantolonu vs alsam daha bu günler geçiş dönemi 1-2 ay sonra alırım diyorum ama yok 1-2 beden büyük pantolon almam lazım mutlaka.

Bana da kürtajda rahimde travma kalabiliyor bi sonra ki hamilelikler için iyi değil dediler hiç doğum yapmadıgım için o yuzden bunu tercih ettim ama düşmüyor 24 saat oldu
İnsan neye inanacagini sasiriyor artik..Cok gecmis olsun canım benim..insallah kurtulmussundur

Kizlar bir kaybi olup genetik test yaptıran var mı sureciniz nasıl ilerlemişti
İlk kayıpta doktorum normal olduğunu her on kadından birinin ilk gebeliğinde karşılaştığı bir durum dedi fakat diğer gebeliklerde de düşük olursa ancak o şekilde araştırmaya başlayabiliriz dediler

Bana doktorum tuzlu su ile burun temizliği ile birlikte alerji spreyi de verdi. Ki ben bu kadar kötü durumda değilim. Geceleri burun etlerim şişiyor burnum tıkanıyor benim de. Rinoclenil sprey kullanıyorum. Hatta oğlumun kullandığı flixonase sprey var ona da izin verdi doktorum.
Çok kötü durumlarda 12. Haftadan sonra alerji hapı kullananlar da var.
İsterseniz bir KBB hekimine gidin.

İnsan neye inanacagini sasiriyor artik..Cok gecmis olsun canım benim..insallah kurtulmussundur
48 saatin sonunda vajina girişinden aldılar , anestezi ya da sedasyona gerek kalmadı ama Allahın sevdiği kuluymuşum bir taraftan da evde olmamış. Allahım hiç kimseye yaşatmasın gönlünde kimin evlat isteği varsa sağlıkla nasip etsin inşallah her birinize sağlıklı gebelik ve doğumlar diliyorum

Ayni ben de boyleyim tuzlu su denedim ama daha cok hapsirdim o yuzden onu da biraktim

Kızlar benim SAT tarihimi güncelledi doktorum geç döllenmeden dolayı şubat annesi oluverdim aegamze kalp atışı 6+1 kese 5+0 olarak güncellendi tahmini doğum tarihim de 5 Şubat SAT 1 Mayıs oldu
Canım kaç gün geriden geliyorduu? Benim sata göre 6+5ti ama bugün 6+0 çıktı kalp atışını hafif hafif duyduk dr çok küçük normal dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi bakalım benimkini de güncelleyecek mi

Canım benimde 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı doktorum sorun olmadığını söyledi senin doktorun ne dedi? İleri geri böyle farklar olabiliyormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…