- 7 Mayıs 2025
- 278
- 147
- 18
- 25
Evet uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum en az 2 saatte bir aglıyorum sinirden uykusuzluktan hamileligim rahat geçiyor ama bu alerji bebegimden çok yoruyor beni doktorun verdigi tek şey tuzlu suSiz de surekli hapsirip tiksirip saat basi uyaniyor musunuz ? Gozlerim bile akmaktan kasimaktan acimaya basladi yalniz olmadigimi bilmek de bi nebze iyi hissettirdi
Benim de günlük değişiyor ruh halim yalnız değilsiniz. Allah kolaylık versin işleriniz su gibi akıp geçsin bir an önce düzen kurulsunBende de genel bir halsizlik hiç bir şey yapmak istememe gibi durumlar mevcut. Bir mutsuzluk hakim hormonlardan mı bilmiyorum. Kıyafetlerim olmamaya başladı her gün işe ne giyeceğimi düşünüyorum. 2. olduğu için mi bilmiyorum karnım da erken çıktı. Evde de mobilya değişikliği var boya badana gircek bu hafta sonra eşyalar gelcek her yer her yerde çıldırmak üzereyim.
Canım hava makinaları var bebeklerde rahat ediyor doğunca. Bende trendyolda favoriledim bir tane alacağım büyüklerden acaba onlar iyi gelmez mi sanada?Evet uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum en az 2 saatte bir aglıyorum sinirden uykusuzluktan hamileligim rahat geçiyor ama bu alerji bebegimden çok yoruyor beni doktorun verdigi tek şey tuzlu su
Var canım aldım ben xiomidenCanım hava makinaları var bebeklerde rahat ediyor doğunca. Bende trendyolda favoriledim bir tane alacağım büyüklerden acaba onlar iyi gelmez mi sanada?
Evet bende o markanın alacağım hangi modelini tercih ettin canım memnun musun?Var canım aldım ben xiomiden
2 li tarama 11 île 14 haftalar arasında yapılıyor zaten kacizmazsinBen de kalp atışını dün dinledim ilk defa, bir öncekinde görmüştüm sadeceDoktora da çok güveniyorum aslında 7-8 aydır aynı doktora gidiyorum tedaviyle hamile kaldım sayesinde sadece 2li testin zamanı kaçar mı diye merak etmiştim, bir sonraki randevuda konuşuruz diyorsa vardır bir bildiği diyorum kendi kendime
Her sabah kıyafet seçmek zorunda olmak sinir bozucu ben de böyleyim şu an. Hiçbir pantolonum olmuyor. Elbise etek giysem işim uygun değil sanayi gibi yükseğe falan çıkıyorumBende de genel bir halsizlik hiç bir şey yapmak istememe gibi durumlar mevcut. Bir mutsuzluk hakim hormonlardan mı bilmiyorum. Kıyafetlerim olmamaya başladı her gün işe ne giyeceğimi düşünüyorum. 2. olduğu için mi bilmiyorum karnım da erken çıktı. Evde de mobilya değişikliği var boya badana gircek bu hafta sonra eşyalar gelcek her yer her yerde çıldırmak üzereyim.
İnsan neye inanacagini sasiriyor artik..Cok gecmis olsun canım benim..insallah kurtulmussundurBana da kürtajda rahimde travma kalabiliyor bi sonra ki hamilelikler için iyi değil dediler hiç doğum yapmadıgım için o yuzden bunu tercih ettim ama düşmüyor 24 saat oldu
İlk kayıpta doktorum normal olduğunu her on kadından birinin ilk gebeliğinde karşılaştığı bir durum dedi fakat diğer gebeliklerde de düşük olursa ancak o şekilde araştırmaya başlayabiliriz dedilerKizlar bir kaybi olup genetik test yaptıran var mı sureciniz nasıl ilerlemişti
Evet uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum en az 2 saatte bir aglıyorum sinirden uykusuzluktan hamileligim rahat geçiyor ama bu alerji bebegimden çok yoruyor beni doktorun verdigi tek şey tuzlu su
ay kaç attığını nerden görüyoruz kiiiKızlar 8+1 de kalp atışı dinledim
180 atıyor kalbi çok yüksek dedi. Erkek bebeklerde galiba yüksek oluyordu geçenki de böyleydi
ay kaç attığını nerden görüyoruz kiii
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar 8+1 de kalp atışı dinledim
180 atıyor kalbi çok yüksek dedi. Erkek bebeklerde galiba yüksek oluyordu geçenki de böyleydi
48 saatin sonunda vajina girişinden aldılar , anestezi ya da sedasyona gerek kalmadı ama Allahın sevdiği kuluymuşum bir taraftan da evde olmamış. Allahım hiç kimseye yaşatmasın gönlünde kimin evlat isteği varsa sağlıkla nasip etsin inşallahİnsan neye inanacagini sasiriyor artik..Cok gecmis olsun canım benim..insallah kurtulmussundur
Ayni ben de boyleyim tuzlu su denedim ama daha cok hapsirdim o yuzden onu da biraktimEvet uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum en az 2 saatte bir aglıyorum sinirden uykusuzluktan hamileligim rahat geçiyor ama bu alerji bebegimden çok yoruyor beni doktorun verdigi tek şey tuzlu su
Bende ise yaramadiCanım hava makinaları var bebeklerde rahat ediyor doğunca. Bende trendyolda favoriledim bir tane alacağım büyüklerden acaba onlar iyi gelmez mi sanada?
Canım kaç gün geriden geliyorduu? Benim sata göre 6+5ti ama bugün 6+0 çıktı kalp atışını hafif hafif duyduk dr çok küçük normal dedi. 2 hafta sonraya randevu verdi bakalım benimkini de güncelleyecek miKızlar benim SAT tarihimi güncelledi doktorum geç döllenmeden dolayı şubat annesi oluverdimaegamze kalp atışı 6+1 kese 5+0 olarak güncellendi tahmini doğum tarihim de 5 Şubat SAT 1 Mayıs oldu
Canım benimde 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı doktorum sorun olmadığını söyledi senin doktorun ne dedi? İleri geri böyle farklar olabiliyormuş galibaKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?