iyi ki burada paylaşıyoruz gerçekten deliyim herhalde diyorum bazenO kadar aynıyız ki, kontrole 1 hafta kala kendimi yokluyordum, belirtilerim mi azalıyor acaba, göğüslerim yumuşamış mı, midem niye bulanmıyor, bir şey mi oldu acaba diye diye kendimi yedim ama boşunaymış, bugün randevum vardı ve her şey yolundaymışendişe etme desem de boşuna biliyorum ama yine de endişe etme rahat ol
Crl 2.59 çıktıCrl kaç cıktı canım
Bn 10. Haftada yapılıyo diye biliyorum bnm özeldeki doktorumda önce 2li tarama yapalım onun sonucuna göre bakalım dedi. Gerçi bn yaptırıp yaptırmama konusunda da kararsızımAslında fetal dna düşünüyordum ama onunla ilgşli de bilgi vermedi doktorum, bildiğim kadarıyla 10. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş ama kaçıncı haftaya kadar vakti var onu bilmiyorum
Bende aynı durumdayım serumla yıkayıp yatıyorumValla hic uyuyamiyorum bi insan saatte bir uyanip burnu tikanabilir mi hapsirabilir mi artik uyumaktan da sogudum hava temizleme cihazi da ise yaramadi
Sıkıntı olmaz canım ama yinede 2 hafta sonra gözükmek istersen git ozman da yaparlar 4 hafta gormeden duramazsin heralde minnosunuKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
Aynen benide 11 die cagirdi bebis 12 haftalik çıktı satina gire uyumlu suan bekleme bence 2 hafta sonra baktir biBugün kontrolüm vardı sordum 2li taramayı 12yi gecirmemeye bak çünkü orda ölçülmesi gereken yerler var onları kaçırmamak gerekiyor dedi 4 hafta sonrası 13e geliyor sanki geç kalır gibi
Rezene cayi iyi gelir canim ama hamilelikte abartma fincan sayisiniSanki 3 üze hamıleyım ya da 5 6 aylık falan... O kadar sis ki karnım gazdan partlıycam sanki. otururken rahatsız oluyorum yatarken saga sola yatarken bıle karnımı ezıyor gibi rahatsız oluyorum Cok anormal. Ogluma hamıleyken hıc oyle olmadım ben. Hısır hısır nefes nefese kalıyorum hemen. :)) karnınızdakı gaz ıcın bi yontem bılıyormusunuz kızceler?
Devlette 2 li test die belirtmene gerek yok canım ben dun yaptirdim ilk gidisimdi sehir hastanesine muayene oldum direk yaptilarBana da geç olur gibi geldi ama öyleyse niye bir sonraki randevuda konuşuruz dedin ki, devlette in de ikili test için randevu almamıştım napıcam bilmiyorum
Ahahahah canım benim yaRezene cayi iyi gelir canim ama hamilelikte abartma fincan sayisini
istersen kaynara yakin ilik su içip yüzüstü uzan ve pirtlat
Siz de surekli hapsirip tiksirip saat basi uyaniyor musunuz ? Gozlerim bile akmaktan kasimaktan acimaya basladi yalniz olmadigimi bilmek de bi nebze iyi hissettirdiBende aynı durumdayım serumla yıkayıp yatıyorum
Bence doktorunuz ne derse ona guvenin burda fikir alinca insanin kafasi karisiyor boyle konularda ben gitmem gereken hafta doktoruma gidemedim ama yine de baska doktora gitmedim kafam karismamasi icin cunku sonra kafama takiyorum baska bir sey duyunca bu arada ben de 9.haftamda gittim en son doktor 3 hafta sonrasina cagirdi bende temmuzun 3unde gidecegimKızlar bugün kontrolüm vardı 10+0, muayenede 9+3 çıktı, doktoruma bu ikili testi sorduğumda bir sonraki randevunda konuşuruz dedi ama bir sonraki randevumu 4 hafta sonrasına verdi, özel hastaneye gidiyorum. 4 hafta sonrasında biraz geç kalmış olmuyor muyum diye düşünüyorum ama bir taraftan da doktorun bir bildiği vardır diyorum, siz ne düşünüyorsunuz
Aa ben hava temizleme cihazı almayı düşünüyordum memnun kalanlar vardı baya işe yaramamasına üzüldümValla hic uyuyamiyorum bi insan saatte bir uyanip burnu tikanabilir mi hapsirabilir mi artik uyumaktan da sogudum hava temizleme cihazi da ise yaramadi
Ben de kalp atışını dün dinledim ilk defa, bir öncekinde görmüştüm sadeceBence doktorunuz ne derse ona guvenin burda fikir alinca insanin kafasi karisiyor boyle konularda ben gitmem gereken hafta doktoruma gidemedim ama yine de baska doktora gitmedim kafam karismamasi icin cunku sonra kafama takiyorum baska bir sey duyunca bu arada ben de 9.haftamda gittim en son doktor 3 hafta sonrasina cagirdi bende temmuzun 3unde gidecegimayrica sık sık ultrason sinyalini bebege gondermek de iyi degil diye biliyorum kalbini bile 9.haftada dinledim ben canim
Ben de aynı durumdayım. Dün sordum daha doktora dahiliye bölümüne git alerji testi yapsınlar gebelerin de güvenle kullanabildiği ilaçlar var dedi. Kendisi bişey önermedi. Artık burun tıkanıklığından hapşırmaktan içim dışıma çıktı. Beynime oksijen gitmiyor gibi hissediyorumValla hic uyuyamiyorum bi insan saatte bir uyanip burnu tikanabilir mi hapsirabilir mi artik uyumaktan da sogudum hava temizleme cihazi da ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?