Canımm çok üzgünümm.. başın sağolsun kaçıncı haftandaydın doktor bi yorum yaptı mı nedeniyle ilgili..Bebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Çok geçmiş olsun ben dahil çoğumuz yaşadık bu durumu anlayabiliyorum zor.. ancak ruhunu ve bedenini dinlendir iyice kendine zaman ayır bi tatil yap beslenmene dikkat et bu günlerini unutturacak hayırlı haberleri alacağın zaman gelecek inşallahBebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Rabbim sabirlar versinBebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Allah sabır versin inşallahBebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Canım ben hep erkekten gidiyor gibi olucam ama erkek benceArkadaşlar 11 haftalık olduk keseden cinsiyet tahmini yapabilecek var mi
Rabbim sağlıklısini nasip etsin inşallah oğlum olmasını çok istiyordum rabbim umarım gönlümüzden geçeni nasip eder
Sizinkinin cinsiyeti belli oldu mu
Sizinkinin cinsiyeti belli oldu mu
Canım… vardır yaradanın bir bildiği. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için. Daha evvel aynı şeyleri yaşadık. Lütfen kendini çok yıpratma. Seni teselli edemeyebiliriz ama bil ki olanda olmayanda hayır vardır. Güzel gönlünü incitmeBebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Bende 7. Haftadan sonra acaba sorun mu var diye doktora gittim. Çok şanslısınız gayet yolunda her şey dedi. Ne bulantım ne uykum,ne hassasiyetim yok. Bakalım hayırlısıMaşallah canım ne bilim bende dedim acaba bir sorun mu var herkeste bir belirti okuyunca benim gibi olanda varmışsevindim
hamılelıgı sadece karın sısmesı seklınde yasayan cok kişi var:)Selammm,
9+5 oldum hala belirtim yok desem :) doktorum hiç meraklanma herkeste aynı olmaz dedi. Tadını çıkar
Ne guzel keske bende oyle olsam :)hamılelıgı sadece karın sısmesı seklınde yasayan cok kişi var:)
bulantılarım gececegıne artık zırveye oynadı gecer heralde 2 haftaya dıye umut edıyorum :))Ne guzel keske bende oyle olsam :)
Ben 11 haftaya gitince baya azaldi simdi de yorgunluk depresif ruh hali basladi Rabbim yardimcimiz olsunbulantılarım gececegıne artık zırveye oynadı gecer heralde 2 haftaya dıye umut edıyorum :))
Çok üzgünüm canım keşke elimizden bir şey gelse ne desem boş gelecek sana. inşallah Allah istediğin zamanda yeniden nasip ederBebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Ahh bende aynı hala işteyim bu saatlerde de midemde yanma oluyor zor geçiyor son saatler.Teşekkürler canım işteyim çalışmaca bir sıkıntı yok şükür sen nasılsın :)
Daha iyi gibiyim bende canım bulantı ilaçlarıyla kısmen gözümü açtım bir kaç gündür daha canlanmış hissediyorum.Selam canım iyi çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
11. Haftaydi ..sağlıksız gebelik olabilir dedi...7 haftalık görünüyor dediCanımm çok üzgünümm.. başın sağolsun kaçıncı haftandaydın doktor bi yorum yaptı mı nedeniyle ilgili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?