Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Masallah saglkla kucaginiza almak nasip olsun yurt disina gonderilenlerden mi yaptiniz acaba ben arastirma hastanesinde yaptiracagim ama cinsiyet soylemezlerse diye korkuyorum
Evet yurtdışına gönderildi. Ben izmir de yaşıyorum burda devlette yapan hastane şu an yok cinsiyetin söylenmesi de tr de yasak normalde ama doktorların çoğu söylüyor

Bende kitap arayışındayım sizin gibi yorumları takipte kalacağım

çok kalın olması sorun değilse Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler var gebelik için sonrası için bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler sonrası için de çocuğunuzu büyütürken sizi neler bekler
Bunlar dışında şipşak bilgi almak için Osman Gönülal on önce hafta hafta sonra ay ay videoları çok faydalı olmuştu. Kitaplar dediğim gibi baya kalın, kapsamlı ama ben sadece ilkini biraz okudum bir süre sonra kaytardım

Benim de gebeliğim rahat geçiyo şükür. İştahım çok açık ve davul gibi şişiyorum tek sorun. Doktorum ilk trimester 1-2 kilo al en fazla dedi. Onu dengelemeye çalışkana kurt gibi açım oturmak yoruyo yürümek iyi geliyor ama çok yürürsem kasıklarım sızlıyor korkuyorum

Kalın olmasi sorun değil okumayı çok severim faydalı olsun da önemli olan o

Selammm,
9+5 oldum hala belirtim yok desem :) doktorum hiç meraklanma herkeste aynı olmaz dedi. Tadını çıkar

Bulantım olmadı daha hiç şuan 7+4 olduk belirtim olmayınca merak ettim benim gibi olan var mı diye
İnşallah olmasın da zaten hayat kalitesini düşüyor gerçekten herkeste olacak diye bişey yok merak etmeyin benim dediğim gibi 7.haftalarda yoğunlaştı 12lerde son buldu ki hafif bulantılı şekilde geçti hiç kusma yaşamadım ama o haftalarda hep adet olacakmış gibi kasık ağrıları da eşlik etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…