- 17 Nisan 2019
- 2.706
- 2.833
- 133
Evet yurtdışına gönderildi. Ben izmir de yaşıyorum burda devlette yapan hastane şu an yok cinsiyetin söylenmesi de tr de yasak normalde ama doktorların çoğu söylüyorMasallah saglkla kucaginiza almak nasip olsun yurt disina gonderilenlerden mi yaptiniz acaba ben arastirma hastanesinde yaptiracagim ama cinsiyet soylemezlerse diye korkuyorum
Bende kitap arayışındayım sizin gibi yorumları takipte kalacağımSevgili annelerim yepyeni ve derin bir konu açacağım çünkü en doğrusunu bulmak istiyorum . Doğum, hamilelik ve sonrası süreçlerde bebek bakımı eğitimi hakkında güzel bilgiler veren gerçekten fayda sağlayan kitap öneriniz var mı? Yapay zekaya sordum ama sadece ilk6 aya kadar öneri verdi . İstiyorum ki hamilelikten bebeğin 1 2 yaşına kadar bilgiler versin
çok kalın olması sorun değilse Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler var gebelik için sonrası için bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler sonrası için de çocuğunuzu büyütürken sizi neler beklerSevgili annelerim yepyeni ve derin bir konu açacağım çünkü en doğrusunu bulmak istiyorum . Doğum, hamilelik ve sonrası süreçlerde bebek bakımı eğitimi hakkında güzel bilgiler veren gerçekten fayda sağlayan kitap öneriniz var mı? Yapay zekaya sordum ama sadece ilk6 aya kadar öneri verdi . İstiyorum ki hamilelikten bebeğin 1 2 yaşına kadar bilgiler versin
Doktorum fazla ayakta kalınca ya da aynı oturma pozisyonunda oturunca olabiliyor demişti bir de. Cuma randevum var umarım her şey yolundadır. Sizden de iyi haberler bekliyorumBenimde sizinki gibi oldu biraz da belim agriyor korktum takipteyim suanlik umarim artarak devam etmez
Yok canımPeki kasik ve bel agrisi var mi
Teşekkürler canım işteyim çalışmaca bir sıkıntı yok şükür sen nasılsın :)Selam güzel anneler nasılsınız?
Evet karından sağdaydı kese sağ yumurtlamaCanım senin 6 ila 7 hafta arası ultrason varmı karından atsana bi bakmak istiyorum erkekse teori tutmuş mu diye
Evet canım karından dimi bu
Selam canım iyi çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorSelam güzel anneler nasılsınız?
Kalın olmasi sorun değil okumayı çok severimçok kalın olması sorun değilse Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler var gebelik için sonrası için bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler sonrası için de çocuğunuzu büyütürken sizi neler bekler
Bunlar dışında şipşak bilgi almak için Osman Gönülal on önce hafta hafta sonra ay ay videoları çok faydalı olmuştu. Kitaplar dediğim gibi baya kalın, kapsamlı ama ben sadece ilkini biraz okudum bir süre sonra kaytardım
Size neden hemen ilac baslamislar ki anlamadim leke kirmiziya donup agri eslik etmedikce sorun yok diye biliyordum amaYok canım
Selammm,Selam kızlar yorumlarınızı merak ediyorum ben gebe kaldığımdan beri pek belirtim yok normal mi bu durum benim gibi belirti yaşamayan var mı acaba?yani en başından beri göğüs ağrım vardı sadece o da azaldı yok diyebilirim başkada hiç belirtim yok gün içinde halsizlik falan oluyor o kadar
Bebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucamBenimde persembe randevum var takibe devam ediyorum suanlik umarim bir sorun yoktur bebislerimizde lutfen beni de bilgilendirin doktorunuzla gorusmenizden sonra
Maşallah canım ne bilim bende dedim acaba bir sorun mu var herkeste bir belirti okuyunca benim gibi olanda varmışSelammm,
9+5 oldum hala belirtim yok desem :) doktorum hiç meraklanma herkeste aynı olmaz dedi. Tadını çıkar
7.haftadan itibaren bulantı yoğunlaşıyor geneldeMaşallah canım ne bilim bende dedim acaba bir sorun mu var herkeste bir belirti okuyunca benim gibi olanda varmışsevindim
Bulantım olmadı daha hiç şuan 7+4 olduk belirtim olmayınca merak ettim benim gibi olan var mı diye7.haftadan itibaren bulantı yoğunlaşıyor genelde
İnşallah olmasın da zaten hayat kalitesini düşüyor gerçekten herkeste olacak diye bişey yok merak etmeyinBulantım olmadı daha hiç şuan 7+4 olduk belirtim olmayınca merak ettim benim gibi olan var mı diye
Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Bende dahil gruptaki çoğu kişi bu acıyı bir kez yaşadı ama yinede böyle durumlarda ne denir ne söylenirde iç ferahlatılır bilemiyoruz. Allah gönlünüze ferahlık versinBebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Çok üzüldüm canım Allah sana ve çocuklarına sağlık versin tekrar sağlıkla nasip etsin inşallahBebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?