- 26 Şubat 2013
- 250
- 143
- 303
- 37
Bende az önce bir akıntım oldu pembe ...şimdi yazacaktım normal mi diye ...devam etmez inşallah...evde progestan vardı onu koydum hemen fitil olarak... korkuyorum ya ... böyle olan var mı daha onceCanim bende 11+2deyim bende bugun camasirimda kahverengi lekelenme fark ettim cok degil akinti seklinde ama korktum seninde oyle miydi veya artti mi sonradan
Selamlar her gebelik farklı oluyor sanırım. Ben mesela mide bulantısı hiç yaşamadım göğüs ağrım yok uyku hiç yok aksine uyuma sürem azaldı sabah çok erken uyanıyorum. Sadece açlığa tahammülüm yok sık acıkıyorum. Belirtiler bir gelip bir gidiyor bence şanslı say kendini mis gibi keyfini çıkarSelam kızlar yorumlarınızı merak ediyorum ben gebe kaldığımdan beri pek belirtim yok normal mi bu durum benim gibi belirti yaşamayan var mı acaba?yani en başından beri göğüs ağrım vardı sadece o da azaldı yok diyebilirim başkada hiç belirtim yok gün içinde halsizlik falan oluyor o kadar
Canım belirti olmayınca korkuyorum bi sorun mu diye teşekkür ederim yorumun içinSelamlar her gebelik farklı oluyor sanırım. Ben mesela mide bulantısı hiç yaşamadım göğüs ağrım yok uyku hiç yok aksine uyuma sürem azaldı sabah çok erken uyanıyorum. Sadece açlığa tahammülüm yok sık acıkıyorum. Belirtiler bir gelip bir gidiyor bence şanslı say kendini mis gibi keyfini çıkar
Böyle rahat konuştuğuma bakma her dakika kendimi dinleyip senaryo kuruyorum kafamdaCanım belirti olmayınca korkuyorum bi sorun mu diye teşekkür ederim yorumun için
İnşallah canım yani seninde hiç belirtin yok benim gibiBöyle rahat konuştuğuma bakma her dakika kendimi dinleyip senaryo kuruyorum kafamdaşimdiye kadar bir sorun olmadı bu belirtisizlikle, inşallah bundan sonrası da sağlıkla ilerler
Evet halsizlik uyku bile yokİnşallah canım yani seninde hiç belirtin yok benim gibi
Hadi bakalım hayırlısıBen pazartesi gidicem 13. Hafta içinde olmuş oluyorum umarım açar bacağını
12+5 ken öğrendim doktor emin ama Fetal çıkmadan inanmam hala kız umudum varKac haftalikken ogrendinn
Var canım 7. HaftamCanım senin 6 ila 7 hafta arası ultrason varmı karından atsana bi bakmak istiyorum erkekse teori tutmuş mu diye
Canım senin 6 ila 7 hafta arası ultrason varmı karından atsana bi bakmak istiyorum erkekse teori tutmuş mu diyeBilmemmm benim doktorun dediği gibi erkekse ekşi yeme bulantı Çin maya hepsi yanılacak
Evet canım karından dimi buVar canım 7. Haftamramziye göre mi yorumluyordu
Peki kasik ve bel agrisi var miBende de akıntı şeklinde, yoğun değil artmadı ama hala devam ediyor. Doktor kanama alanı görmedim şimdilik sorun yok diyor… ama devam ettiği sürece nasıl rahat olabilirim ki
Benimde sizinki gibi oldu biraz da belim agriyor korktum takipteyim suanlik umarim artarak devam etmezBen de şu an 11+2deyim, 6. Haftadan beri bazen akıntım kahverengi oluyor. Sabah yine gördüm. Ama böyle lekelenme değil çok afedersiniz sümüksü gibi olan akıntının kahverengi olması. Doktorum kırmızı taze kanama olmadığı sürece olabilir dedi kanama alanım da yok. Ama her gördüğümde moralim bozuluyor ve türlü türlü senaryolar kuruyorum orası ayrı
Baska bi agriniz var miBende az önce bir akıntım oldu pembe ...şimdi yazacaktım normal mi diye ...devam etmez inşallah...evde progestan vardı onu koydum hemen fitil olarak... korkuyorum ya ... böyle olan var mı daha once
Evet biraz kasik ağrısı ve bel ağrısı var ..yarın kontrolüm vardi.. birşey çıkmaz inşallahBaska bi agriniz var mi
Benimde persembe randevum var takibe devam ediyorum suanlik umarim bir sorun yoktur bebislerimizde lutfen beni de bilgilendirin doktorunuzla gorusmenizden sonraEvet biraz kasik ağrısı ve bel ağrısı var ..yarın kontrolüm vardi.. birşey çıkmaz inşallah
Çok sağolun sizdende güzel haberler bekliyoruzay hayırlı olsun çook tebrik ederim sağlıkla gelsin bebitogrubun ilk cinsiyetidir bu ben de bugün kan verdimm inşallah temiz gelir her şey
Çok teşekkür ederimAy hayırlı olsun sağlıkla gelsinn
Amin inşallah hepimizinkiniMaşallah hayırlısı olsun...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?