Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canim bende 11+2deyim bende bugun camasirimda kahverengi lekelenme fark ettim cok degil akinti seklinde ama korktum seninde oyle miydi veya artti mi sonradan
Bende az önce bir akıntım oldu pembe ...şimdi yazacaktım normal mi diye ...devam etmez inşallah...evde progestan vardı onu koydum hemen fitil olarak... korkuyorum ya ... böyle olan var mı daha once

Selam kızlar yorumlarınızı merak ediyorum ben gebe kaldığımdan beri pek belirtim yok normal mi bu durum benim gibi belirti yaşamayan var mı acaba? yani en başından beri göğüs ağrım vardı sadece o da azaldı yok diyebilirim başkada hiç belirtim yok gün içinde halsizlik falan oluyor o kadar

Selamlar her gebelik farklı oluyor sanırım. Ben mesela mide bulantısı hiç yaşamadım göğüs ağrım yok uyku hiç yok aksine uyuma sürem azaldı sabah çok erken uyanıyorum. Sadece açlığa tahammülüm yok sık acıkıyorum. Belirtiler bir gelip bir gidiyor bence şanslı say kendini mis gibi keyfini çıkar

Canım belirti olmayınca korkuyorum bi sorun mu diye teşekkür ederim yorumun için

Sevgili annelerim yepyeni ve derin bir konu açacağım çünkü en doğrusunu bulmak istiyorum . Doğum, hamilelik ve sonrası süreçlerde bebek bakımı eğitimi hakkında güzel bilgiler veren gerçekten fayda sağlayan kitap öneriniz var mı? Yapay zekaya sordum ama sadece ilk6 aya kadar öneri verdi . İstiyorum ki hamilelikten bebeğin 1 2 yaşına kadar bilgiler versin

Benimde sizinki gibi oldu biraz da belim agriyor korktum takipteyim suanlik umarim artarak devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…