Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Bende karbonhidrat canavarı olmazsam iyi… artık 4.cu aya giricez ben yeme alışkanlığımı değiştirmem lazım… benimde fazlam var hep patates kızartması aşerdim geçtigimiz 2 ay… ama artık yapmicam

Merhaba bende 9 haftalık hamileyim yavru kedi sahiplendik doktoruma sordum siz temizliğini yapmadığınız sürece problem yok dedi fakat öylesine tedirginim ki. Eşim getirmiş hiç kıyamadım aldım yaklaşık 12 gündür bizde toksoplazma negatif çıktı içim rahat etmiyor yarın tekrar yaptıracağım

Bugün öyle yaptım, zaten iş yapacak hevesim de yok... her wc gitmem ayrı bir endişe…
Sağol canım sende baya çekmişsin zamanında… sağlıkla gelsin inşallah seninde bebeğin
İnşallah hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin güya tecrübeliyim ama yine içimde bı endişe var çok şükür bir yavrum var Allah bağışlasın şimdide 11.haftadayim Allah kerim dua ede ede geçiriyorum hamileliği

T
Keseden cinsiyet tahmini yapılamaz canım nub yada ramziye göre yapılabilir oda burda net degil gelecek haftalarda doktor söylemezse atarsın görüntü net degil çünkü
Teşekkürlerler bazıları keseden de anlıyormus o yüzden merak ettim inşallah haftaya güzel bir pozisyonda yakalarsam atarım

Kedi konusunda endişelenmeyin iç dış parazit ve aşılarını kesinlikle yaptırın , dışkısından uzak durun başka birşey olmaz

Kedi konusunda endişelenmeyin iç dış parazit ve aşılarını kesinlikle yaptırın , dışkısından uzak durun başka birşey olmaz
Henüz bebek olduğu için aşılarını yaptıramadık fakat araştırdım bu toksoplazmaya karşı iç-dış parazit aşısı önlem değilmiş zaten o ayrı bir virüsmüş evde olan bir kedi olsa hiç endişe etmem tam hamilelik döneminde geldiği için endişe içindeyim ama hiç kıyamıyorum bir bebek gibi zaten henüz biberonla falan emiyor

Benimde bi kedim var bende göndermek istemem asla bazı insanlar anlamıyolar çok biliyomuş gibi konuşuyolar
Bence hamilelik öncesi var olan bir kediyse dışarısıyla teması yoksa zaten problem olmaz biz bu dönemde risk alıp yavru kedi edindik düşünün bende tedirginim ama çok seviyorum

Minicikmis toksoplazma çiğ et yiyen kedinin dışkısından bulaşan birşey ev kedisi olunca mama yediği için sıkıntı yok ama dışardan bulas olur mu bilemdim

Ben 2 kere camasirimda gordum onun disinda birkac kere tuvalet sonrasi peceteye geldi bende yarin doktorumla gorusecegim bakalim biz zaten bekliyorduk ilk 3 ay riske atmamak icin simdi 12 hafta olmak uzere ama bu olay olunca endiselendim

Bende oyleydim burger bile aserip yedim ama azaltmaya calisiyorum bi yerde fazla karbonhidratin bebegin suyunu yukselttigini bunun da iyi olmadigini duydum o yuzden panikledim

En yakin arkadasimin evinde 6-7 tane kedi var sokaktan sahiplenmislerdi asilari falan var ama ev kedisi degiller her gun disarda kim bilir nerelerde gezip geliyorlar bende evlerine falan gidemiyorum ya da yaptiklarini yemeye igreniyorum haliyle ama disarda gorusuyoruz arada yine de bi korkuyorum bana bisey tasirlarsa diye

Kan sekeriniz dusuyordur cok ac birakmayin kendinizi ara ogun de olsa atistirmalik aperatif biseyler yiyin surekli tansiyon da dusuyor olabilir gebelikte dusmeye meyilli zaten demisti bana hemsire
Olabilir evde olduğum sürece sürekli bir şeyler atıyorum ağzıma ama başka yerde olunca olmuyor tansiyonumda hep düşüktür benim

Sende kendimi görüyorum vallahi geçen hafta burger king in patatesni yemeye gittim kovayla yedim acı sosla gözüm döndü bizim bebeklerin cinsiyeti kesinlikle aynı olmalı

Arkadaşlar aranizda reflu sorunu yasayan var mi ?
Suan cok kotu durumdayim doktor ilac verdi ama banamisin demiyor inanilmaz mide agrilarim asla ama asla gecmiyor sadece hapsirdigim o kisa sureli anda geciyor.Hayatim zindan oldu evden cikamiyorum zaten bulantilarimda devam ediyor ama yemekte yiyemez oldum ne yapiyorsunuz altefnatif biri bir sey desin ne olur.Ne yapacagimi bilemiyorum yememen gereken seyleri zaten yemiyorum her seye dikkat ediyorum ama yok gecmiyor dayanamiyorum

Bence hamilelik öncesi var olan bir kediyse dışarısıyla teması yoksa zaten problem olmaz biz bu dönemde risk alıp yavru kedi edindik düşünün bende tedirginim ama çok seviyorum
Evet 2018 den beri bizimle ev kedisi dışarı cıkmıyor bi sıkıntı olacağını sanmıyorum çok kişide kedi var. Bende çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…