Yaa çok üzgünüm allah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah canım.Bebeğimin kalbi durmuş...1hafta falan olmuş ...yarın kürtaj olucam
Ayy benim de çıkış 18:00 maalesef. Şimdiden şu doğum iznini iple çekiyorum desem hahaAhh bende aynı hala işteyim bu saatlerde de midemde yanma oluyor zor geçiyor son saatler.
Hadi ya11. Haftaydi ..sağlıksız gebelik olabilir dedi...7 haftalık görünüyor dedi
O şanslı kişilerden olsaydım keşke. Bende mide yanması, bulantı, halsizlik, isteksizlik, kalp çarpıntısı, nefeste güçlük, sık idrara çıkma, göğüs hassasiyeti bazen terleme, sıcak basma, nefes nefese kalma, karın ağrısı, kasıklarda batma, geceleri uykusuzluk, iştahsızlık... yok yokhamılelıgı sadece karın sısmesı seklınde yasayan cok kişi var:)
Bulantılar çok zor gerçekten azalmasına sevindim. Umarım bundan sonra biterde ilaç kullanmamıza da gerek kalmaz az kaldıDaha iyi gibiyim bende canım bulantı ilaçlarıyla kısmen gözümü açtım bir kaç gündür daha canlanmış hissediyorum.
kalp carpıntısı nefes darlıgı ferrıtın kan degerlerı dusuklugunde yasadım degerlerım normale donunce uyuyabıldım rsmenO şanslı kişilerden olsaydım keşke. Bende mide yanması, bulantı, halsizlik, isteksizlik, kalp çarpıntısı, nefeste güçlük, sık idrara çıkma, göğüs hassasiyeti bazen terleme, sıcak basma, nefes nefese kalma, karın ağrısı, kasıklarda batma, geceleri uykusuzluk, iştahsızlık... yok yokİlk trimester tam bir kabus. 2.'den ümitliyiz.
Calisan hamile olmak dusundugumden de cok zormus yemek yapamiyorum aperatif birseyler yiyorum karnim gurul gurul aksamlariAyy benim de çıkış 18:00 maalesef. Şimdiden şu doğum iznini iple çekiyorum desem haha
Hadi yabi önceki kontrolünde geriden geldiği anlaşılmamış mıydı canımm bir hafta öncr durmuş demii ya doktorun
İçime su serpildi bizde insanız ağrı olsa neden var deriz olmayınca neden yok diyoruz en son geçen hafta gittim doktora bana iki hafta sonra gel dedi gelecek hafta gidecem inşallahBende 7. Haftadan sonra acaba sorun mu var diye doktora gittim. Çok şanslısınız gayet yolunda her şey dedi. Ne bulantım ne uykum,ne hassasiyetim yok. Bakalım hayırlısı
Doktor erkek dedi ama Fetal sonucunu bekliyoruz kesinleşmesi içinSizinkinin cinsiyeti belli oldu mu
Amin inşallahDoktor erkek dedi ama Fetal sonucunu bekliyoruz kesinleşmesi içininşallah hepimizinki sağlıkla gelir
Merhaba kızlar sık acıkıyorum zaten ama acıkınca elim ayağım titriyor ter basıyor birkaç sefer oldu si böyle bir şey yaşadınız mı
Bugün biraz aç kaldım az az atıştırıyordum ondan oldu galibaHayir canim cok fazla mi ac birakiyorsun kendini sekerinle alakali olabilir
Aynen öyle canım. Ben bide et köfte çok severdim canım hiç hiç yemek istemiyor ya. Hep olsun kavrulmuş makarna normal makarna mantı hep öyle yiyesim var. Doktor da diyor dikkat et kilon var hatta kilo vermeye bak. Diyorum içimden almazsam dua et yani brn yiyorum midemde kurt var oda aynı anda yiyor sankiCalisan hamile olmak dusundugumden de cok zormus yemek yapamiyorum aperatif birseyler yiyorum karnim gurul gurul aksamlari
Rabbim gönlüne ferahlık versin arkadaşım başın sağolsun. O en iyisini bilir .11. Haftaydi ..sağlıksız gebelik olabilir dedi...7 haftalık görünüyor dedi
Fırsatınız varsa ayaklarınızı uzatıp yatin bol bol dinleni. Az hareket edin birşeylere uzanıp ev işi yapmamaya çalışın benim oğlumda öğle olmuştu dinlenince azaliyordu sadece tuvalete kalkiyordum 5ay sürdü ama birşey olamdi şükürBende de akıntı şeklinde, yoğun değil artmadı ama hala devam ediyor. Doktor kanama alanı görmedim şimdilik sorun yok diyor… ama devam ettiği sürece nasıl rahat olabilirim ki
Kan sekeriniz dusuyordur cok ac birakmayin kendinizi ara ogun de olsa atistirmalik aperatif biseyler yiyin surekli tansiyon da dusuyor olabilir gebelikte dusmeye meyilli zaten demisti bana hemsireMerhaba kızlar sık acıkıyorum zaten ama acıkınca elim ayağım titriyor ter basıyor birkaç sefer oldu si böyle bir şey yaşadınız mı
Boyle durumlarda iliski yasanabiliyor mu acaba sakincasi olur muFırsatınız varsa ayaklarınızı uzatıp yatin bol bol dinleni. Az hareket edin birşeylere uzanıp ev işi yapmamaya çalışın benim oğlumda öğle olmuştu dinlenince azaliyordu sadece tuvalete kalkiyordum 5ay sürdü ama birşey olamdi şükür
Sabah wc gittim yine vardı, bugün 3. Gün… artık her wc gittiğimde korkuyorum miktari artarsa rengi değişirse diye. İlaca gelirsek progestan yazma sebebi sanırım rahmi güçlendirmesi, kasılmalar varsa önlemesi vsSize neden hemen ilac baslamislar ki anlamadim leke kirmiziya donup agri eslik etmedikce sorun yok diye biliyordum ama
Ben doktora sormadan o dedi ilişkiye ara verin diyeBoyle durumlarda iliski yasanabiliyor mu acaba sakincasi olur musonucta kanama degil sadece lekelenme
Bugün öyle yaptım, zaten iş yapacak hevesim de yok... her wc gitmem ayrı bir endişe…Fırsatınız varsa ayaklarınızı uzatıp yatin bol bol dinleni. Az hareket edin birşeylere uzanıp ev işi yapmamaya çalışın benim oğlumda öğle olmuştu dinlenince azaliyordu sadece tuvalete kalkiyordum 5ay sürdü ama birşey olamdi şükür
Doktorum ilk üç ay bekleyin demisti ben abartıp sıfır ilişkiyle gebeliği bitirdimBoyle durumlarda iliski yasanabiliyor mu acaba sakincasi olur musonucta kanama degil sadece lekelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?