Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Bende karbonhidrattan vaz geçemiyorum yaa. İnşallah gebelik şekeri falan çkmaz çok kötü oluur
Gaviskonun gebeler için olan şurubu var pembeli o etkili canım onu dene bir de

Canım ben peynir ekmek yiyorum peyniride seçiyorum labne ekmek falan rahatlatıyor. Ceviz badem kaju incir onlarla öğlen ara atıştırmalık yapıyorum. Öğle yemekleri iş yerinde ne çıkarsa yemeğe çalışıyorum. Dün akşam yumurta ekmek peynir karpuz yedim mesela bende akşamları pek bir şey yiyemiyorum yapamadığım için eşimle ne bulursak öyle yiyoruz.

Hiç bir şey olmaz benim de bir kedim ve 3 yavrusu var temizliğini eşim yapıyor tuvaletini sürekli değişirse risk oluşturmaz aksine bu süreçte stres azaltıcı oluyorlar

Kaç haftalıksınız benim de 6 12 hafta arası vardı ama 13 de azaldı şuan iyiyim yemeği az az yiyin sebze ağırlıklı beslenin yemek sırasında su içmeyin mide dolu olunca reflü gelişiyor ayva veya elma rahatlatıyor gaviskon zararsız onu da yemek sonrası deneyebilirsiniz

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz pazartesinden beri kahverengi lekelenme var bende, bugün acile gittim birde onlar baksın diye… kendi doktorum ne dediyse aynısını dedi. Bu haftalarda lekelenme düşük belirtisidir, kanama alanı görünmüyor ama progestan kullan eğer lekelenme kirmizi olursa tekrar gel… hatta parça gelirse düşük olur anlarsın falan dedi. Bunu söylemesini hiç beklemiyordum kendimi hep o ihtimali düşünmekten uzak tuttum.
Şu an size bunları yazarken öyle korkuyorum ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ne zorluklarla hamile kaldım, tedaviler falan zaten zor bir süreçten geçtim… Dualarınıza ihtiyacım var… rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin

Hiçbir şey olmayacak Allah’ın izniyle dua edeceğim arkadaşım korkma dinlen güzel bakalım güzel olsun

Canım benim düşük de ihtimal ama ufak bir ihtimal benim de 7. Haftada 10. Haftada kanama alanlarım vardı doktor kanama olabilir görürsen korkma bebek sağlıklı dedi lekelenmeler yaşadım haftalarca progestan kullandım şükür azaldı iyice bunu yaşayan çok kişi var Dr Kağan Kocatepe nin bununla ilgili videolarına bakabilirsin çok ciddi kanaması ve kanama alanları olanların dahi bebek iyiyse iyileştiğini anlatıyor doktorun direkt olumsuz ihtimali paylaşmış seninle sen şimdi stres yapma dinlen bol bol ilaçlarını düzenli kullan bebeğin kalp atışı devam ediyor gelişimi sağlıklıysa geçer inşallah hiç korkma

Allah razı olsun canım iyi ki varsınız bana güç veriyorsunuz
Hiç korkma canını da sıkıp strese sokma bebişi sen ne kadar iyi hissedersen o da iyi olur lekelenmeler çok normal kanama alanının olmaması iyi benim hala var inşallah geçicek bu durumu yaşayan çok kişiyiz bir de acil falan çok anlamıyor düz konuşuyorlar sen progestanını al dinlen

Canım dualarımız seninle, bol bol yat dinlen hiçbişey yapma şu süreçte

Sağol canımm inşallah O doktoru izliyorum arada beni rahatlatıyor söyledikleri gerçekten. Kalp atışını bugünde duydum çok şükür, gelişimide güzelmiş

Allah razı olsun canım iyi ki varsınız bana güç veriyorsunuz
Sende iyiki varsın 7. Haftada benimde kanamam oldu ama bildiğin adet kanı gibiydi progestron iğne kullandım durdu şükür benim kanama alanımda vardı geçti Allah’a sığın sakin ol her ne kadar olamasakta

Evet erkek dedi kalkmış yürüyordu sonra dr dur çevirim dedi o arada kızdı zıplamaya başladı kendini atıp atıp kayıyordu şimdiden böyleyse dedik
Hahahahah yürüyor muydu maşallah aslana Allah sağlık versin hayırlı evlat olsunlar da

Sağol canımm inşallah O doktoru izliyorum arada beni rahatlatıyor söyledikleri gerçekten. Kalp atışını bugünde duydum çok şükür, gelişimide güzelmiş
Tamam önemli olan o işte kalp atışı düzenli gelişimi iyiyse sıkıntı yok ki kanama vs gelir geçer tekrar olur yine geçer rahim genişliyor bir sürü kılcal damar var onları zorlayıp çatlatıyor ufak kanamalar olur normal bu rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…