Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Aynen öyle ya, acildeki doktor hanım gercekten robot gibiydi duygusuz… şimdi bir kaç gün evden elimi çekiyorum, sadece yatıcam.
inşallah seninde tamamen geçer saglikli bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım

Amin canım hepimizin sağlıkla ilerler inşallah hiç takılma bazı doktorlar künt gerçekten sen Kağan hocayı dinle benim kanama zamanlarımda o çok moral olmuştu geçti de şükür senin de geçecek

Pff neden sağlıksız şeyler isteriz ki bugün doktordan geldim ve tahminde bulundu erkek yüksek ihtimal dedi
Yaa ne güzel.. tahminde bulunması bile çok heyecan veriyor.
Seninle belirtilerimiz çok benziyor hatta cinsiyeti aynı olabilir demiştin
Meryemyy ile de kese benziyordu, erkek demişti.
Kısmet olursa bende 3 hafta sonra öğrenirim

Kızlar merhaba , üç aylık olduk bugün çok karnımın içi ağrıyor göğüs uçlarım da öyle çok ağrım var karın ağrısı normal değil mi ? Doktora gitmek istemiyorum aynı durumları yaşayan var mı

Canım hep okuduğumuz gibi kanama alanının olmaması çok iyi birşey. Bi arkadaş da yazmış kılcal damarların çatlamasından dolayı olması da muhtemel. Sonuçta en riskli haftalar denen 12 haftayı de devirdin sen. Şimdi bol bol dinlen hiç stress yapma seni mutlu eden şeyler yap güzel komik filmler diziler izle yatmanın tadını çıkart kısacası :))
12. Haftadayım ben söylemez sanıyordum ama tahminde bulundu zıplıyordu sen kaç haftalıksın
10+2'yim canım şuan ben Bende dün bi doktora gittim aslında ctesi kendi doktoruma randevum var ama merak ettim dayanamadım gittim. Hıçkırık tutmul gibi senkronize hareketler yapıyordu eli ayağı oynuyordu yaa. daha 2,98 cm lik ahaha

Canım benim o kadar haklısın ki stres yapmakta en ufak bir şeyden bile anlam çıkartıyoruz kafamızda kuruyoruz. Bebeğin sağlıklı önemli olan o geçecek inşallah bu günler. Biliyorum çok zor ama kötü düşünme lütfen kendine dikkat et dinlen bol bol. Kalbimiz dularımız seninle

güzelim her şey yolunda olacak bebeğin sağlıkla büyüyecek sen de öyle inşallah dualarımdasın.. lütfen kötü şeyler okuma buralarda, ben korkunca elimi karnıma koyup dua ediyorum inşirah’ı dinliyorum sen de öyle yapmaya çalış Allah şifa versin sana

İnşallah temiz sonuçlar alırız. Bugün kasıklarımda karnımın içinde ağrım var sende de var mı bu durum
Merhaba yarın tam 12. Haftaya gireceğim benim de aynı ara ara oluyor. İlk kasıklarım ve sırtım ağrıdığında doktora sormuştum gayet normal zamanla karnında ağrıyabilir endişelenme demişti. Çok şiddetli ve sürekli olan bir durum mu senin hissettiğin?

Canım dönüş yaptığın için teşekkür ederim bugün başladı çok şiddetli değil ama biraz ağrıyor bende korkuyorum açıkçası

Gönlünü ferah tut acil doktorlari en kötüsünu düşünür hep sen dinlen bol bol su iç suda çok önemli moralini yuksek tut biliyorum çok zor ama Rabbim yardımcın olsun bebisi kucağına alacagin anlara odaklan

Canım dönüş yaptığın için teşekkür ederim bugün başladı çok şiddetli değil ama biraz ağrıyor bende korkuyorum açıkçası
Doktorunla iletişim halindeysen istersen bir sor ya da kontrolün yakın mı gittiğinde sorabilirsin canım endişelenme ama rahim genişlediği için çok normal ara ara ağrılar olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…