Canım hep okuduğumuz gibi kanama alanının olmaması çok iyi birşey. Bi arkadaş da yazmış kılcal damarların çatlamasından dolayı olması da muhtemel. Sonuçta en riskli haftalar denen 12 haftayı de devirdin sen. Şimdi bol bol dinlen hiç stress yapma seni mutlu eden şeyler yap güzel komik filmler diziler izle yatmanın tadını çıkart kısacası :))
Canım benim o kadar haklısın ki stres yapmakta en ufak bir şeyden bile anlam çıkartıyoruz kafamızda kuruyoruz. Bebeğin sağlıklı önemli olan o geçecek inşallah bu günler. Biliyorum çok zor ama kötü düşünme lütfen kendine dikkat et dinlen bol bol. Kalbimiz dularımız seninle
güzelim her şey yolunda olacak bebeğin sağlıkla büyüyecek sen de öyle inşallahdualarımdasın.. lütfen kötü şeyler okuma buralarda, ben korkunca elimi karnıma koyup dua ediyorum inşirah’ı dinliyorum sen de öyle yapmaya çalış Allah şifa versin sana
Gönlünü ferah tut acil doktorlari en kötüsünu düşünür hep sen dinlen bol bol su iç suda çok önemli moralini yuksek tut biliyorum çok zor ama Rabbim yardımcın olsun bebisi kucağına alacagin anlara odaklan
Maşallah maşallah Allah sağlık versin daha cinsiyet söylemezler umarım gönlündeki olurCanım hep okuduğumuz gibi kanama alanının olmaması çok iyi birşey. Bi arkadaş da yazmış kılcal damarların çatlamasından dolayı olması da muhtemel. Sonuçta en riskli haftalar denen 12 haftayı de devirdin sen. Şimdi bol bol dinlen hiç stress yapma seni mutlu eden şeyler yap güzel komik filmler diziler izle yatmanın tadını çıkart kısacası :))
10+2'yim canım şuan ben Bende dün bi doktora gittim aslında ctesi kendi doktoruma randevum var ama merak ettim dayanamadım gittim. Hıçkırık tutmul gibi senkronize hareketler yapıyordu eli ayağı oynuyordu yaa. daha 2,98 cm lik ahaha
Umarıım umarııım ; sağlıklı sıhhatli eli ayaği düzgün olsun da gerisi çok da önemli değil :) Ctesi gittiğimde doktorumla fetal DNA hakkında konuşcam bakalımmMaşallah maşallah Allah sağlık versin daha cinsiyet söylemezler umarım gönlündeki olur
Bende bugün yaptırdım iki haftaya çıkar dedi doktorum ama şunu da ekledi çok güvenilir bir test değil dedi10 güne çıkar dedi
Benim devletteki doktorum fetal DNA önerdi taramaların çok güvenilir olmaydğnı söyledi imkanın varsa yaptır canımUmarıım umarııım ; sağlıklı sıhhatli eli ayaği düzgün olsun da gerisi çok da önemli değil :) Ctesi gittiğimde doktorumla fetal DNA hakkında konuşcam bakalımm
Burda bir arkadaş sayesinde bi lab. buldum bakalım doktorumla da konuşayım onun önerebileceği bir yer var mı yok mu ona göre bulduğum yere yaptıracağım :))Benim devletteki doktorum fetal DNA önerdi taramaların çok güvenilir olmaydğnı söyledi imkanın varsa yaptır canım
Bende bugun gittim doktora bana ilac falan vermedi lekelenme icin olumsuz bir sey de demedi belki doktordan doktora yaklasim degisiyordur ama sen yine de iyisini dusun oyle hemen bir sey olmaz allahin izniyle haftalarimiz da baya ilerledi zaten ama eger bir sey olacagi varsa da elimizden bisey gelmez doktorlar da bi yere kadar tutabilir sagliksizsa o yuzden bunun uzerine dusunup stres yapmaya hic gerek yok oluruna birakSağol canımm inşallahO doktoru izliyorum arada beni rahatlatıyor söyledikleri gerçekten. Kalp atışını bugünde duydum çok şükür, gelişimide güzelmiş
Esin yapsin canim artik sira ondaİki gundur lekelenme sonrasi korkumdan sadece yatiyorum kizlar camasirlar makinede kaldi bulasiklar desen o bicim ev zaten dandini nasil olacak boyle
Evet evet öyle kesinlikle ense kalınlığında bir problem çıkmadı burun kemiği de vardı kan sonucunu bekliyorum bendeBende bugün yaptırdım iki haftaya çıkar dedi doktorum ama şunu da ekledi çok güvenilir bir test değil dedi
Çok normal canım benim lekelenmem 5.5 haftalıkken başladı 9 a kadar devam etti 2 3 gün araylaİki gundur lekelenme sonrasi korkumdan sadece yatiyorum kizlar camasirlar makinede kaldi bulasiklar desen o bicim ev zaten dandini nasil olacak boyle
Şöyle benim sol kasığımda sanki iğne batırıyorlarmış gibi 2 3 saniyelik bir acı oluyor arada yokluyor şuan 3 4 günden beri yokİnşallah temiz sonuçlar alırız. Bugün kasıklarımda karnımın içinde ağrım var sende de var mı bu durum
Bende de bugün ağrı var karnımın içinde yarın doktora gideceğimŞöyle benim sol kasığımda sanki iğne batırıyorlarmış gibi 2 3 saniyelik bir acı oluyor arada yokluyor şuan 3 4 günden beri yok
İçimin rahat olması için yarın doktora gideceğim korkuyorum kanamam da yokDoktorunla iletişim halindeysen istersen bir sor ya da kontrolün yakın mı gittiğinde sorabilirsin canım endişelenme ama rahim genişlediği için çok normal ara ara ağrılar olması
Korkma bir şey olmaz Allah’ın izniyle çok normal yabiBende de bugün ağrı var karnımın içinde yarın doktora gideceğim
İçinin rahat etmesi en önemlisi iyi yapmışsın canım bizi de haberdar etİçimin rahat olması için yarın doktora gideceğim korkuyorum kanamam da yok
Canım ferah tut içini kötü düşünme buraya kadar gelmişsin bak 13. haftaya gelmişsiniz allahın izniyle bir şey olmayacak. Biraz daha yatarak dinlenerek geçirmeye çalış bu dönemi kendini yorma sıkma lütfen. Devlettekiler biraz gamsız oluyor takılma lütfen sen sadece dinlen, ilacını iç sakin ol.Kızlar biliyorsunuz pazartesinden beri kahverengi lekelenme var bende, bugün acile gittim birde onlar baksın diye… kendi doktorum ne dediyse aynısını dedi. Bu haftalarda lekelenme düşük belirtisidir, kanama alanı görünmüyor ama progestan kullan eğer lekelenme kirmizi olursa tekrar gel… hatta parça gelirse düşük olur anlarsın falan dedi. Bunu söylemesini hiç beklemiyordum kendimi hep o ihtimali düşünmekten uzak tuttum.
Şu an size bunları yazarken öyle korkuyorum ki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ne zorluklarla hamile kaldım, tedaviler falan zaten zor bir süreçten geçtim… Dualarınıza ihtiyacım var… rabbim herkese saglikli gebelik nasip etsin
Oluruna bırakamıyorum maalesef öyle rahat bir insan değilim… şu an elimden gelen tek şey dinlenmek. İnşallah seninde bir an önce lekelenmen geçerBende bugun gittim doktora bana ilac falan vermedi lekelenme icin olumsuz bir sey de demedi belki doktordan doktora yaklasim degisiyordur ama sen yine de iyisini dusun oyle hemen bir sey olmaz allahin izniyle haftalarimiz da baya ilerledi zaten ama eger bir sey olacagi varsa da elimizden bisey gelmez doktorlar da bi yere kadar tutabilir sagliksizsa o yuzden bunun uzerine dusunup stres yapmaya hic gerek yok oluruna birak
İnşallah canım aminnCanım ferah tut içini kötü düşünme buraya kadar gelmişsin bak 13. haftaya gelmişsiniz allahın izniyle bir şey olmayacak. Biraz daha yatarak dinlenerek geçirmeye çalış bu dönemi kendini yorma sıkma lütfen. Devlettekiler biraz gamsız oluyor takılma lütfen sen sadece dinlen, ilacını iç sakin ol.
Seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim ama çoğu doktor bu lekelenmelerin, akıntıların önemsiz olduğunu ve çok yaygın olduğunu söylüyor. Kırmızı kan gelmedikçe kendini strese sokmadan bol bol dinlen. Allahın izniyle her şey çok güzel olacakOluruna bırakamıyorum maalesef öyle rahat bir insan değilim… şu an elimden gelen tek şey dinlenmek. İnşallah seninde bir an önce lekelenmen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?