Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Daydi daisy rain artemiso K Krblt_
Kızlar hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah razı olsundediğiniz herşeyi yapmaya çalisiyorum

Maşallah maşallah Allah sağlık versin daha cinsiyet söylemezler umarım gönlündeki olur

Maşallah maşallah Allah sağlık versin daha cinsiyet söylemezler umarım gönlündeki olur
Umarıım umarııım ; sağlıklı sıhhatli eli ayaği düzgün olsun da gerisi çok da önemli değil :) Ctesi gittiğimde doktorumla fetal DNA hakkında konuşcam bakalımm

Umarıım umarııım ; sağlıklı sıhhatli eli ayaği düzgün olsun da gerisi çok da önemli değil :) Ctesi gittiğimde doktorumla fetal DNA hakkında konuşcam bakalımm
Benim devletteki doktorum fetal DNA önerdi taramaların çok güvenilir olmaydğnı söyledi imkanın varsa yaptır canım

Sağol canımm inşallah O doktoru izliyorum arada beni rahatlatıyor söyledikleri gerçekten. Kalp atışını bugünde duydum çok şükür, gelişimide güzelmiş
Bende bugun gittim doktora bana ilac falan vermedi lekelenme icin olumsuz bir sey de demedi belki doktordan doktora yaklasim degisiyordur ama sen yine de iyisini dusun oyle hemen bir sey olmaz allahin izniyle haftalarimiz da baya ilerledi zaten ama eger bir sey olacagi varsa da elimizden bisey gelmez doktorlar da bi yere kadar tutabilir sagliksizsa o yuzden bunun uzerine dusunup stres yapmaya hic gerek yok oluruna birak

İki gundur lekelenme sonrasi korkumdan sadece yatiyorum kizlar camasirlar makinede kaldi bulasiklar desen o bicim ev zaten dandini nasil olacak boyle

Bende bugün yaptırdım iki haftaya çıkar dedi doktorum ama şunu da ekledi çok güvenilir bir test değil dedi
Evet evet öyle kesinlikle ense kalınlığında bir problem çıkmadı burun kemiği de vardı kan sonucunu bekliyorum bende

İnşallah temiz sonuçlar alırız. Bugün kasıklarımda karnımın içinde ağrım var sende de var mı bu durum
Şöyle benim sol kasığımda sanki iğne batırıyorlarmış gibi 2 3 saniyelik bir acı oluyor arada yokluyor şuan 3 4 günden beri yok

Doktorunla iletişim halindeysen istersen bir sor ya da kontrolün yakın mı gittiğinde sorabilirsin canım endişelenme ama rahim genişlediği için çok normal ara ara ağrılar olması
İçimin rahat olması için yarın doktora gideceğim korkuyorum kanamam da yok

Canım ferah tut içini kötü düşünme buraya kadar gelmişsin bak 13. haftaya gelmişsiniz allahın izniyle bir şey olmayacak. Biraz daha yatarak dinlenerek geçirmeye çalış bu dönemi kendini yorma sıkma lütfen. Devlettekiler biraz gamsız oluyor takılma lütfen sen sadece dinlen, ilacını iç sakin ol.

Son düzenleme:
Oluruna bırakamıyorum maalesef öyle rahat bir insan değilim… şu an elimden gelen tek şey dinlenmek. İnşallah seninde bir an önce lekelenmen geçer

İnşallah canım aminn

Oluruna bırakamıyorum maalesef öyle rahat bir insan değilim… şu an elimden gelen tek şey dinlenmek. İnşallah seninde bir an önce lekelenmen geçer
Seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim ama çoğu doktor bu lekelenmelerin, akıntıların önemsiz olduğunu ve çok yaygın olduğunu söylüyor. Kırmızı kan gelmedikçe kendini strese sokmadan bol bol dinlen. Allahın izniyle her şey çok güzel olacak Ben de yarın gidiyorum kontrolüm var inşallah ben de iyi haberler veririm buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…