Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Canım doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi karın ağrısı bel vs çok normalmiş ama cinsiyeti demedi sende son durum nedir ağrın var mı
2 günden beri belim aşırı ağrıyor ya kuyruk tarafı özellikle yarın benim de kontrolüm var
2 Li de belli olmadı mı cinsiyet

Etiket unutmuşum
aegamze

Maşallah nasıl sabrettin henüz gitmeyerekk

Benimde hemen çıktı hamile olduğum bayağı anlaşılıyor hatta kadınlar tuvaletinde bir kadın hamile misiniz diye bile sordu. Kendisinin 7 aylıkken bu kadarmış karnı.
Ay aynı şeyi bana da söylediler neymiş 6 aylık hamile biri varmış onun göbeği anca benimki kadar olmuş bilmem ne hayır çok kilolu da değilim yani 60 kiloyum bence normal ama göbek maşallah önden önden gidiyor

Ay o sarı su bende oluyor işte, allahtan her sabah bulantı çekmiyorum haftada bir falan oluyor, o da bu şekilde aç karna olduğum için safra suyu sadece, hiç kusma olmadı onun dışında, dediğim gibi zaten haftada 1 oluyordu sanırım o da kesildi artık. Ama erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak

Benim de ikili taramada perinatoloji erkek bebek olduğunu söyledi benimki uslu uslu yatıyordu direk ölçümünü aldılar doktor bana folik asiti bırak başka bir vitamine yönlendirdi
Canım kesin olarak konuştu mu yoksa ihtimal falan verdi mi

Kizlar kontrolüm sorunsuz geçti şükür.Cinsiyeti söyledi perinatalog kesin mi diye sorunca bu haftalarda %70 diyelim dedi ay sizce değişir mi normal doktor olsa belki diycem de perinatalog cidden çok fazla işinin ehli ya

Kızlar bugün 13 hafta görüntüsü ben sürpriz parti yapacağım için doktor tahminini söylemedi su an çok yanıltıcı olabilir 16.haftada net olarak söylerim dedi ama ben yine de merakıma yenik düşüyorum ultrason maalesef belirsiz ama yine de anlayan olursa bakabilir mi

Eklentiler

• IMG-20250707-WA0003.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 60
Onlar detaylı ultrasonla baktigi için bence değişmez birde %70 demiş yüksek bir ihtimal İnşallah gönlünüze göre olur

Bende 13 haftalık oldum bugün perinatolojiye gittim doktor tahmini söylersem yanılma olur 16. Haftayı bekle dedi

Ayy yok geçer o gazdır çok şişim var ödem o ödem ben öyle diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…