Tamam canım teşekkür ederim geçer umarımAslında normal değil magnezyum eksikliğinden oluyor. O kadar çok çektim ki kramplardanDoktoruna söylersen magnezyum takviyesi verir. Bir de muz soda vb tüketebilirsin
YuhhhDoktor bana 1 aya çıkar demişti bende bekliyorum
2 günden beri belim aşırı ağrıyor ya kuyruk tarafı özellikle yarın benim de kontrolüm varCanım doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi karın ağrısı bel vs çok normalmiş ama cinsiyeti demedisende son durum nedir ağrın var mı
Etiket unutmuşumMerhaba,
Uzun süredir takipteyim ancak yazamadım bilgilerimi.
Herkese sağlıkla sıhhatle bir gebelik geçirip sağ saglim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etmesini dilerim Rabbimden
31 yaş
3. çocuk
Sat 20 Nisan
Tahmini doğum 26 Ocak
Kese ve kalp atışı bilgisi yok (henüz gitmedim)
13+2 canım benim12+4 üm siz kaç haftalıksınız
10 gün sonra perinatolojide randevum var bakalım kötü şeyler çıkmaz inş ehehe2 günden beri belim aşırı ağrıyor ya kuyruk tarafı özellikle yarın benim de kontrolüm var
2 Li de belli olmadı mı cinsiyet
Maşallah nasıl sabrettin henüz gitmeyerekkMerhaba,
Uzun süredir takipteyim ancak yazamadım bilgilerimi.
Herkese sağlıkla sıhhatle bir gebelik geçirip sağ saglim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etmesini dilerim Rabbimden
31 yaş
3. çocuk
Sat 20 Nisan
Tahmini doğum 26 Ocak
Kese ve kalp atışı bilgisi yok (henüz gitmedim)
Ay aynı şeyi bana da söylediler neymiş 6 aylık hamile biri varmış onun göbeği anca benimki kadar olmuş bilmem neBenimde hemen çıktı hamile olduğum bayağı anlaşılıyor hatta kadınlar tuvaletinde bir kadın hamile misiniz diye bile sordu. Kendisinin 7 aylıkken bu kadarmış karnı.
Ay benim de randevum 18 temmuzda bakalım cinsiyetler neeÇoğunlukla erkek şuan Ocak annelerindeben de çok merak ediyorum 13+5iz 18 temmuzda kontrolüm var inşallah öğreniriz
Ya ne güzel renk gelmiş hemen yazalım buraya inşallahAy benim de randevum 18 temmuzda bakalım cinsiyetler nee
Ay o sarı su bende oluyor işte, allahtan her sabah bulantı çekmiyorum haftada bir falan oluyor, o da bu şekilde aç karna olduğum için safra suyu sadece, hiç kusma olmadı onun dışında, dediğim gibi zaten haftada 1 oluyordu sanırım o da kesildi artık. Ama erkek hissediyorum bakalım ne çıkacakSabahları sarı su çıkarıyorsanız aç karna safra suyu dediğimiz aç karnına da kusuyorsanız su bile içseniz kusuyorsanız kız olma ihtimali %80
3 kızım da da bütün belirtiler aynıydı. Bu gebeliğimde sürekli açım açlık bulantısı var bir şeyler yiyince geçiyor kesinlikle yediğimi içtiğimi çıkarmıyorum aç karnına da çıkarmıyorum.
Canım kesin olarak konuştu mu yoksa ihtimal falan verdi miBenim de ikili taramada perinatoloji erkek bebek olduğunu söyledi benimki uslu uslu yatıyordu direk ölçümünü aldılardoktor bana folik asiti bırak başka bir vitamine yönlendirdi
%70 olarak ne dedi pekiii cinsiyeteKizlar kontrolüm sorunsuz geçti şükür.Cinsiyeti söyledi perinatalog kesin mi diye sorunca bu haftalarda %70 diyelim dediay sizce değişir mi normal doktor olsa belki diycem de perinatalog cidden çok fazla işinin ehli ya
Onlar detaylı ultrasonla baktigi için bence değişmez birde %70 demiş yüksek bir ihtimal İnşallah gönlünüze göre olurKizlar kontrolüm sorunsuz geçti şükür.Cinsiyeti söyledi perinatalog kesin mi diye sorunca bu haftalarda %70 diyelim dediay sizce değişir mi normal doktor olsa belki diycem de perinatalog cidden çok fazla işinin ehli ya
Bende 13 haftalık oldum bugün perinatolojiye gittim doktor tahmini söylersem yanılma olur 16. Haftayı bekle dediKızlar bugün 13 hafta görüntüsü ben sürpriz parti yapacağım için doktor tahminini söylemedi su an çok yanıltıcı olabilir 16.haftada net olarak söylerim dedi ama ben yine de merakıma yenik düşüyorumultrason maalesef belirsiz ama yine de anlayan olursa bakabilir mi
Ayy yok geçer o gazdır çok şişim var ödem o ödemAy aynı şeyi bana da söylediler neymiş 6 aylık hamile biri varmış onun göbeği anca benimki kadar olmuş bilmem nehayır çok kilolu da değilim yani 60 kiloyum bence normal ama göbek maşallah önden önden gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?