Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Benim de ikili taramada perinatoloji erkek bebek olduğunu söyledi benimki uslu uslu yatıyordu direk ölçümünü aldılar doktor bana folik asiti bırak başka bir vitamine yönlendirdi

Sizin de bel ağrılarınız oluyor mu 2 günden beri kuyruk tarafımda ağrı vardı, bugün çok şükür biraz daha iyiyim

ben hamileliğimin başından beri coraspirin ve enox kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam ikisini de. Birtek sezaryen olursan ameliyattan 1 gün önce birakırsın dedi.

Benim de ikili taramada perinatoloji erkek bebek olduğunu söyledi benimki uslu uslu yatıyordu direk ölçümünü aldılar doktor bana folik asiti bırak başka bir vitamine yönlendirdi
Sizin de bel ağrılarınız oluyor mu 2 günden beri kuyruk tarafımda ağrı vardı, bugün çok şükür biraz daha iyiyim
Bana da folik asit bıraktırdı içinde yine folik asit de var sanırım balık yağı b vitaminleri bayağı bi şeyler var omedevit ismi onu başlattı kullanıyorum bakalım
Belim ağrımadı ama belim sağdan tutulacak gibi birkaç gündür sizinki ile aynı mı bilemedim, bunun dışında kasığıma arada bi ağrı giriyo çok sürmüyo geçiyo yataktan kalkarken de bazen unutup düz kalkıyorum yana dönmem gerekmiş sanırım düz kalkınca da bi anda bi ağrı giriyo
Çocuğunuzun sakin olması ne güzel

ben hamileliğimin başından beri coraspirin ve enox kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam ikisini de. Birtek sezaryen olursan ameliyattan 1 gün önce birakırsın dedi.
Size ne için vermişti doktorunuz, bana ikili test yapılınca bebeği besleyen damarlarda tıkanma var dedi bir de tansiyonum hep yüksek çıktı hastanede, evde de aynı cihazla ölçtüm normal aslında ama ailede tansiyon var mı diye çok sorguladılar ilaç kullanıyolar mı vs gibisinden bende evet diyince başlattılar

Günaydın kızlar birkaç gündür bacağıma kramp giriyor geceleri uykudan uyandırıyor normal mi

Günaydın kızlar birkaç gündür bacağıma kramp giriyor geceleri uykudan uyandırıyor normal mi
Aslında normal değil magnezyum eksikliğinden oluyor. O kadar çok çektim ki kramplardan Doktoruna söylersen magnezyum takviyesi verir. Bir de muz soda vb tüketebilirsin

Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamileliği elde ettim. Transferden beri kullandığım bir dünya ilaçlardan 2 siydi coraspirin ve enox iğne. Sebepsiz infertilite bazen gizli pıhtılaşma olabiliyor demişti doktorum o yüzden bir zararı yok gebelik sonuna kadar kullan demişti.

Merhaba,
Uzun süredir takipteyim ancak yazamadım bilgilerimi.
Herkese sağlıkla sıhhatle bir gebelik geçirip sağ saglim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etmesini dilerim Rabbimden
31 yaş
3. çocuk
Sat 20 Nisan
Tahmini doğum 26 Ocak
Kese ve kalp atışı bilgisi yok (henüz gitmedim )

Anladım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…