Ne yaptın kızzzİçimin rahat olması için yarın doktora gideceğim korkuyorum kanamam da yok
Benim de ikili taramada perinatoloji erkek bebek olduğunu söyledi benimki uslu uslu yatıyordu direk ölçümünü aldılarKızlar selam, uzun zamandır buralara bakamadım cinsiyet öğrenenler olmuş öğrenecekler var hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağımıza alalımben de cinsiyet henüz öğrenmedim ama yapay zekaya sordum hem kese hem de nub teorisine göre ayrı günlerde, ikisinde de yüksek ihtimal erkek dedi, bende de kusma pek olmadı sabah bulantım yok akşama doğru başlıyo bi de bebek çok hareketli ikili testi zor yaptı doktor hiç durmuyo dedi hurafelerin çoğunu yaptık hep erkek çıktı sonuçları, çevredeki insanların da rüyasına girmiş erkek bebek olarak, kız çıkarsa büyük sürpriz olacak bize sağlıklı olsun gerisi önemli değil gerçekten
ben 13+2deyim altlarda konuşuldu mu bilmiyorum okuma fırsatım olmadı eski mesajları ama doktorum coraspin başlattı bana 34. Haftaya kadar da kullancakmışım aranızda başlayanlar oldu mu
Bunun dışında multivitamin demir ve kalsiyum kullanıyorum bi de
Sizin de bel ağrılarınız oluyor mu 2 günden beri kuyruk tarafımda ağrı vardı, bugün çok şükür biraz daha iyiyimKızlar selam, uzun zamandır buralara bakamadım cinsiyet öğrenenler olmuş öğrenecekler var hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağımıza alalımben de cinsiyet henüz öğrenmedim ama yapay zekaya sordum hem kese hem de nub teorisine göre ayrı günlerde, ikisinde de yüksek ihtimal erkek dedi, bende de kusma pek olmadı sabah bulantım yok akşama doğru başlıyo bi de bebek çok hareketli ikili testi zor yaptı doktor hiç durmuyo dedi hurafelerin çoğunu yaptık hep erkek çıktı sonuçları, çevredeki insanların da rüyasına girmiş erkek bebek olarak, kız çıkarsa büyük sürpriz olacak bize sağlıklı olsun gerisi önemli değil gerçekten
ben 13+2deyim altlarda konuşuldu mu bilmiyorum okuma fırsatım olmadı eski mesajları ama doktorum coraspin başlattı bana 34. Haftaya kadar da kullancakmışım aranızda başlayanlar oldu mu
ben hamileliğimin başından beri coraspirin ve enox kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam ikisini de. Birtek sezaryen olursan ameliyattan 1 gün önce birakırsın dedi.Kızlar selam, uzun zamandır buralara bakamadım cinsiyet öğrenenler olmuş öğrenecekler var hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağımıza alalımben de cinsiyet henüz öğrenmedim ama yapay zekaya sordum hem kese hem de nub teorisine göre ayrı günlerde, ikisinde de yüksek ihtimal erkek dedi, bende de kusma pek olmadı sabah bulantım yok akşama doğru başlıyo bi de bebek çok hareketli ikili testi zor yaptı doktor hiç durmuyo dedi hurafelerin çoğunu yaptık hep erkek çıktı sonuçları, çevredeki insanların da rüyasına girmiş erkek bebek olarak, kız çıkarsa büyük sürpriz olacak bize sağlıklı olsun gerisi önemli değil gerçekten
Benim de ikili taramada perinatoloji erkek bebek olduğunu söyledi benimki uslu uslu yatıyordu direk ölçümünü aldılardoktor bana folik asiti bırak başka bir vitamine yönlendirdi
Bana da folik asit bıraktırdı içinde yine folik asit de var sanırım balık yağı b vitaminleri bayağı bi şeyler var omedevit ismi onu başlattı kullanıyorum bakalımSizin de bel ağrılarınız oluyor mu 2 günden beri kuyruk tarafımda ağrı vardı, bugün çok şükür biraz daha iyiyim
Size ne için vermişti doktorunuz, bana ikili test yapılınca bebeği besleyen damarlarda tıkanma var dedi bir de tansiyonum hep yüksek çıktı hastanede, evde de aynı cihazla ölçtüm normal aslında ama ailede tansiyon var mı diye çok sorguladılar ilaç kullanıyolar mı vs gibisinden bende evet diyince başlattılarben hamileliğimin başından beri coraspirin ve enox kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam ikisini de. Birtek sezaryen olursan ameliyattan 1 gün önce birakırsın dedi.
Bende de var o ağrı birkaç gündürSizin de bel ağrılarınız oluyor mu 2 günden beri kuyruk tarafımda ağrı vardı, bugün çok şükür biraz daha iyiyim
Aslında normal değil magnezyum eksikliğinden oluyor. O kadar çok çektim ki kramplardanGünaydın kızlar birkaç gündür bacağıma kramp giriyor geceleri uykudan uyandırıyor normal mi
Kaç haftalıksınızBende de var o ağrı birkaç gündür
Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamileliği elde ettim. Transferden beri kullandığım bir dünya ilaçlardan 2 siydi coraspirin ve enox iğne. Sebepsiz infertilite bazen gizli pıhtılaşma olabiliyor demişti doktorum o yüzden bir zararı yok gebelik sonuna kadar kullan demişti.Size ne için vermişti doktorunuz, bana ikili test yapılınca bebeği besleyen damarlarda tıkanma var dedi bir de tansiyonum hep yüksek çıktı hastanede, evde de aynı cihazla ölçtüm normal aslında ama ailede tansiyon var mı diye çok sorguladılar ilaç kullanıyolar mı vs gibisinden bende evet diyince başlattılar
Özel hastanede yaptırdım 4 gün falan sürdü en fazlatarama testinizin sonucun ne kadar sürede çıktı öğrenebilir miyim ?
Anladım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım ben tüp bebek tedavisiyle hamileliği elde ettim. Transferden beri kullandığım bir dünya ilaçlardan 2 siydi coraspirin ve enox iğne. Sebepsiz infertilite bazen gizli pıhtılaşma olabiliyor demişti doktorum o yüzden bir zararı yok gebelik sonuna kadar kullan demişti.
Canım doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi karın ağrısı bel vs çok normalmiş ama cinsiyeti demediNe yaptın kızzz
Doktor bana 1 aya çıkar demişti bende bekliyorum2 Li kan sonuçlarım hala çıkmadı ya ne zaman çıkar kızlar
Ücretli yaptırdımBunu devlette mi yaptınız ücretli miydi
Fetal dna diye de geçiyor anneden alınan kan ile bebeğin genetik hastalıkları inceleniyor yurtdışından rapor geliyorNipt testi nedir nerden yaptınız bende merak ediyorum
12+4 üm siz kaç haftalıksınızKaç haftalıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?